Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 270964 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6610
Hmmm. Kad izgubis u gostima 2-1 a dobiješ kod kuće 1-0, već tridesetak i kusur godina važi pravilo da ideš dalje.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
A Bože moj, izgubili smo od boljeg, i ne treba ništa zamjeriti niti Ćiri niti našim igračima. Odigrali su onako kako su umjeli i mogli u datom trenutku, s obzirom na ogroman psihološki pritisak i neigranje bitnih igrača, prije svega Spahića i Misimovića. Ustvari, kad malo bolje sagledamo stvari, mi smo se "oprostili" od SP onih trenutaka kada su Ibričić i Džeko pogodili okvir gola u Lisabonu.

Dobro je ako Ćiro ostaje, imamo mi dobre i mlade igrače i sa tim snagamo krenuti u "misiju Poljska i Ukrajina 2012.".

Što se tiče stadiona i publike...

E sada se potvrđuje ono što sam ja govorila skoro uvijek poslije tekme u Zenici. Tada u Zenicu dođu svakakve seljačine koje jedva dočekaju da sADŽu sa svojih brda kojima je Zenica(naravno i Sa, kada se tamo igra tekma) "velegrad" i kojima je to jedina prilika da vide nešto 'sem livada i pašnjaka. Taj njihov seljakluk+alkohol i dobijete ono što smo vidjeli sinoć. Neviđeni primitivizam, pozorišna atmosfera(pa mogli su makar vikati ono što govore svojim domaćim životinjama, bar bi bilo bučnije Smile).

Ja na utakmicu repke nisam nikada otišla još od tekme sa Armenijom. Tada sam se mnogo razočarala, kada sam čula da neke seljačine iz Kalesije idu kraj sjeverne tribine i pjevaju: "Kosovo je k**** Srbija". Smile  Halooo, mislim kakve veze Kosovo ima sa tekmom reprezentacije?! Smile I baš tada, na toj istoj tekmi sam vidjela da neki seljačina iz(čini mi se Vlasenice) drži onu zastavu što se stavlja na džamije, onu zelenu sa arapskim slovima. Smile Pa jbt, nije ovo islamska republika.
I to je ipak bilo previše, stoga nikada ja više nisam otišla na tekmu. Na stadionu je sinoć od onih 15-tak hiljada, bilo negdje 1000-2000 Zeničana. Da je barem bilo još toliko, vidjeli biste vi onda atmosferu. Smile

Ali eto, barem imam za koga navijati na SP. Svim srcem ću navijati zai Italiju i Srbiju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
daj nelupaj da su slovenci dobili ruse 1-0 i prosli ?
hahahaha ne mogu da verujem,e sad mi je tek krivo sto bosna i hrvatksa nisu prosle dalje,pa da pravimo u juznoj africi skup jugoslovena  Smile

ja navijam za srbiju i nekada nam bratsku republiku sloveniju,ima li jos koja nasa slovenska zemlja da se plasirala ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Ne navijam za Slovence, oni nikada nisu ni bili "naši". Smile

Daj Bože da smo se plasirali i mi i Hrvati... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6610
daj nelupaj da su slovenci dobili ruse 1-0 i prosli ?
hahahaha ne mogu da verujem,e sad mi je tek krivo sto bosna i hrvatksa nisu prosle dalje,pa da pravimo u juznoj africi skup jugoslovena  Smile

ja navijam za srbiju i nekada nam bratsku republiku sloveniju,ima li jos koja nasa slovenska zemlja da se plasirala ?

Ima Slovačka. Direktno.
Mada, nešto nisam se oduševio Slovenima, i Rusi i Ukrajinci su imali zicer i prilikom žrijeba i nakon prve utakmice pa je u njima proradio taj slovenski gen.

@juvegirl

Iskreno, to što si navela je jedan od glavnih razloga zašto mi se ne da da navijam za reprezentaciju BiH. Kad čujem na utakmici reprezentacije "tekbir" ili "allahu ekber", nešto se osjećam da ne bih dobrodošao među navijače BiH. Znam da su na Bilinom Polju skandirali Supiću i sve to, ali mislim da je to bila kratkotrajna euforija zbog rezultata pa su bili oduševljeni njime.

Inače, svaka čast da poštenom prikazu, znam šta govoriš, i meni zna da bude muke od politike na stadionima. Čuo sam da je skoro bilo istih povika i pizdarija "Srbe na vrbe" na utakmici "Hrvatska-Lihtenštajn" što je budalaština epskih razmjera. To je isto kao kad bi na utakmici Srbija-Azerbejdžan ekipa skandirala "Piranski zaliv nek pripadne Sloveniji" ili tako neke gluposti. Isto tako mislim da je ono "ko ne skače taj je Šiptar" na utakmicama reprezentacije ili Superlige glupost svjetska.

Nekad je Zenica (uz Tuzlu) važila za jedan od najurbanijih i najtolerantnijih gradova, znam da ne može tako lako biti kao nekad, ali vjerujem da gradska raja nema neke velike veze sa ovim brđanima. Bili su mi drugari iz BG svirali prije par godina tamo i nose super utiske.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
ahahah i to sto kazeas slovenci su jevropejci,al kad tad vratice se oni svojim korenima.....u svima nama je slovenska krv a krv nije voda !

nije isto kad se skandira uvreda izmedju bosanaca,srba,muslimana i slovenaca...i kad se skandira i ko neskace taj je siptar....jer mi smo slovenska braca,jedan narod....a sipke ko jebe!

a ukrajinci ispali ?steta......
al oept ima nas dovoljno da se u juznoj africi prave slovenski dani  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2009, 12:20:51 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Ćiro: Nemam više snage, odlazim
Autor: Blic online | Foto:Reuters | 19.11.2009. - 11:48

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević je rekao danas da nema šta da zameri svojim igračima u meču protiv Portugala, kao i da je toliko tužan da razmišlja o povlačenju.

"Imao sam dosta tužnih trenutaka u karijeri, ali se nikada nisam ovako tužno osećao. Totalno sam ispražnjen. Nemam motiva za dalji rad, star sam. Ne znam hoću li više da se bavim trenerskim poslom. Za to treba motiva, a ja ih više nemam. Dobili smo najtežeg protivnika. Rezultate koje su napravili Grci i Slovenci mi jednostavno nismo mogli. Portugal je bila verovatno najbolja ekipa u doigravanju", rekao je Ćiro.
Selektor BiH je dodao da nema šta da zameri igračima, iako je igrao bez četiri prvotimca.
"Igrači su dali su sve od sebe. Ipak, nesrećan sam jer mi se učinilo da smo u prvom poluvremenu mogli više da učinimo. Falila su nam četiri povređena prvotimca", istakao je Blažević.
Portugal se pobedom od 1:0, a ukupnim rezultatom 2:0 plasirao na SP u Južnu Afriku.

Kek: Večerašnja pobeda za istoriju slovenačkog sporta
Dok u Bosni i Hercegovini tuguju, Slovenija slavi. Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek rekao je da će večerašnja pobeda nad Rusijom od 1:0 i plasman na Svetsko prvenstvo ući u istoriju sporta u Sloveniji.
"Večerašnja pobeda biće upisana u istoriju slovenačkog sporta. Čestitam svojim igračima. Večerašnja pobeda donela je navijačima na stadionu i u celoj Sloveniji zasluženu radost u ovim teškim vremenima", rekao je Kek novinarima.
Slovenija je pobedila sa 1:0, a u prvoj utakmici slavila je Rusija sa 2:1, ali je večerašnji domaćin prošao zbog gola postignutog u gostima.
Posle pobede u celoj zemlji nastalo je veliko slavlje.
Novinari su Keka podsetili da je premijer Borut Pahor obećao da će sa zadovoljstvom izglancati kopačke svim igračima ako se plasiraju na Mundijal, ali je selektor rekao da se to večeras neće desiti.
"Kao čovek koji vodi ekipu, želim da igrači večerašnji uspeh proslave sami", rekao je Kek.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 19. Nov 2009, 12:20:23 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 

слика и прилика мухамеданско-римокатоличке федерације...
БИХ,  Smile- Би!Ал' за мало... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Bice jos prilika, evo sad za 3 godine EP, pa onda 2014 SP, pa opet EP 2016, pa tu su i specijalne olimpijade...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ma sve,ali što ja pade tiket...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.