Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 270646 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
[b]Tragom izjave da ga je srpski lobi zaustavio na putu ka mondijalu
Lažu, pi*ka im materina... DODIK JE MOJ FREND![/b]

Četvrtak - 26.11.2009 

Izjava Miroslava - Ćire Blaževića jednom hrvatskom portalu, koju je i naš list preneo: „Dodik nam je je*o majku!“, uzburkala je javnost na prostorima bivše Jugoslavije.

Mnogi su se čudili, otkud Ćiro sada krivi Srbe i Hrvate, a pre svega premijera Republike Srpske, za neuspeh njegove reprezentacije u baražu za Mondijal.

- „Alo!“ zove Ćiru, a Ćiro sve demantuje:
- Ku*ac sam im tako nešto izjavio. Lažu, pi*ka im materina... Pa o Dodika se ne bih ni očešao. Hoće da me zavade s frendom - ljutito će Blažević.
- Hoćete da kažete da vam pojedini mediji nameštaju političke igre?

- Ma sigurno, sine moj... Ti si mlad čovek, neiskvaren, ne možeš to da shvatiš. Ja sam star, ali ni meni tu ništa nije jasno.
- Šta ćete sad?
- Posle svega sam odlučio da se ipak povučem sa mesta selektora BiH!
- I? Gde ćete?
- Ni sam još ne znam. Znam samo da odlazim!
- Kažu, Kinezi vam nude milione?
- Polako, polako - ima vremena...
- Zaratili ste i sa Zvjezdanom Misimovićem?
- I to su mediji zakuvali, a meni je žao što je Misimović naseo na medijske provokacije i posle toga izjavio da neće igrati za BiH sve dok sam ja selektor. Nema veze, ja se nikom neću izvinjavati, nemam zbog čega, a ako Miske bira „on ili ja“, poručujem mu: „Zvjezdane, ti igraj, ja sam otišao!“
- Zavidite li kolegi Radomiru Antiću, on nema ni blizu sličnih problema u Srbiji?
- Ma ne može da mi bude krivo zbog vaših uspeha, zbog sjajne atmosfere. Drago mi je što ćete na Mondijal koliko i njemu. Kunem ti se, majke mi moje Kate. I on je frend moj, sa onim lažnim osmehom - kroz smeh završava Ćiro.

Tuđman je bio pošten, nije nameštao mečeve!

Ćiro, kako komentarišete „otkriće“ da je Franjo Tuđman, predsednik Hrvatske, 1999. kupio titulu Kroaciji, baš kada ste vi bili trener?
- Ajoooj ljudi... Ma to nije tačno. Tuđman je bio pošten čovek! Gde bi predsednik države radio takve stvari - žustro će Ćiro.

MISIMOVIĆ: Nikad više sa Ćirom!

Dok Ćiro juče nije demantovao navodne optužbe na račun fudbalera Volfsburga, oglasio se Zvjezdan Misimović:
- Sa Ćirom više neću da sarađujem. Stojim i dalje na usluzi FS BiH, reprezentaciji, ali u ovakvim uslovima... Dok je Blažević selektor, sebe ne vidim u reprezentaciji!

Siguran sam, i u Srbiji bi mi vikali: „Ćiro, majstore!“

Ako bi vas, recimo, pozvali Zvezda ili Partizan, a vi prihvatite takvu ponudu, da li bi ste se plašili reakcija „delija“ ili „grobara“?
- Jedno ću vam reći - prihvatio bih svaku adekvatnu ponudu. I siguran sam da bi mi u tom slučaju i u Srbiji vikali: „Ćiro, majstore!“, a ne: „Ćiro, pederu!“

DODIK ZNA DA GA ĆIRO NE BI VREĐAO

U želji da od Milorada Dodika, premijera RS, dobijemo reakciju na navodnu izjavu Ćire Blaževića, u kojoj ga ovaj krivi za neuspeh BiH, dobili smo neposredan komentar od premijerovog portparola Biljane Bokić:
- Ta prva informacija, po kojoj Miroslav Blažević optužuje srpski lobi za neuspeh reprezentacije, zvučala je naučno fantastično i mislim da u nju niko nije poverovao. Očekivali smo da će je on dan kasnije i demantovati. A to da li su oni drugari, to je njihova intimna stvar, ja to ne mogu da vam potvrdim. Znam samo da nisu neprijatelji! Uzajamno se poštuju.

Zvezdo, pobedi Partizan!

Bliži se večiti derbi u Srbiji. Za koga navijate?
- Zvezda je poslednjih nekoliko sezona istraumatizovana zbog svega što joj se dešavalo, a ja uvek navijam za timove koji su u takvoj situaciji. Zbog toga, napred, Zvezdo!

www.alo.rs
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
prolupao je, ipak ima 74 godine.....

Da ali prolupao je pre jedno 54....

Kad god je srao po igracu taj je dolazio u Zvezdu.....Miske cekamo te Smile

Bora Cvetkovic, Prosinecki, Misimovic... Zvuci do jaja  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Na pomolu pomirenje?
Ćiro Misimoviću čestitao rođenje djeteta

Kako saznajemo, aktuelni selektor reprezentacije BiH, Ćiro Blažević čestitao je rođenje drugog sina reprezentativcu BiH Zvjezdanu Misimoviću.
U čestitki koju je Blažević uputio Misimoviću poželio je da mu sin bude veliki čovjek i fudbaler kao i njegov otac. Ćiro je također čestitao i Misimovićevoj supruzi Stefaniji sa kojom naš reprezentativac već ima jednog sina Luku.

U posljednjih nekoliko dana mediji su prenosili izjave selektora Blaževića i Misimovića u kojim nisu pohvalno govorili jedan o drugom. Blažević je Misimovića optužio za prodaju utakmice u Portugalu i lažiranje povrede, nakon čega je Misimović putem medija poručio da neće nastupati za reprezentaciju BiH dok je bude vodio Blažević.

U intervjuu koji je dao za naš portal, Blažević je rekao da će u tom slučaju odstupiti sa klupe naše reprezentacije, jer smatra da je Misimović važniji za reprezentaciju od njega.
(Sarajevo-x.com)

da se i ja pridruzim cestitkama... Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 19:40:55 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ko španska serija... Ovaj se naljutio, ovaj se povlači, sad mu čestita rođenje djeteta...

Ko zna, možda sutra saznamo da je tom djetetu Ćiro biološki otac...  Smile

A tako idilično bilo prije par sedmica....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i

Ko zna, možda sutra saznamo da je tom djetetu Ćiro biološki otac...  Smile

ciro je svima tata, sine  Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
I deda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Do juce su ga dizali do neba i kovali u zvezde i davali mu epitete tipa trener svih trenera a sada im nevalja , i to posle najveceg uspeha od kako postoji FSBih , cudno je ovo naše podneblje ... Smile
Čiro majstore  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 

Boli njega sto ja navijam za Srbiju a iz Republike Srpske sam, pa ne igram ja pa da pustim Portugal da da gol  Smile Smile Smile

Hajde onako iskreno, iz srca, jelde da nemash vishe od 12 godina?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33

Boli njega sto ja navijam za Srbiju a iz Republike Srpske sam, pa ne igram ja pa da pustim Portugal da da gol  Smile Smile Smile

Hajde onako iskreno, iz srca, jelde da nemash vishe od 12 godina?! Smile

Imam vise nego dovoljno a bloi tebe koliko ja imam godina, ti sto imaju po 12 mozda i navijaju za bih, ja ne  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24
Вечерас био Ђиро у амплитуди... Свима се човјек фино испричао,
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 23:23:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.