Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 80204 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja puno cenim Krasica ali on nije klasicen organizator igre nije ono sto nam u ovom momentu fali,mozda sam pristrasan ali jedina dva nasa takva igraca u ovom trenutku su Sasa Ilic i Vukic.
Jankovic jeste solidan igrac ali tesko mozes reci da je najkvalitetniji veznjak Krasic mnogo vise zna fudbala od njega,ti igraci Kovacevic,Jankovic,Pantelic, ok su oni ali ako oni ovoliko mogu da pruze u vrhuncu svoje forme i karijere. .. seti se kako su Vukic i Kezman igrali u kvalifikacijama. . .Vukic je mogao da predje 5-6 igraca i da gol,Jankovic to nikad nece moci,on takodjew ima veliki problem u glavi jer u njegovoj glavi on je najbolji ma kakav Drogba taj nista nije za njega. . .
Cudi me onda kako je Kezman toliko golova dao kad nije bilo Zigica?A cak i da je tako zar to ne znaci da njih dvojica treba da igraju u tandemu?
Danko je igrao 15 minuta i sam je sebi stvarao sanse koji nisu bile toliko izgledne,veca je tragedija sto Pantelic nista nije pokazao za 75 minuta. ..
Ne mrzim ja zvezdine igrace ali sredina mora da izgleda ovako:Krasic,Sasa Ilic,Stankovic,Duljaj.
U napadu pored Zigica moraju da igraju Kezman ili Lazovic. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Mi nismo Brazil.. mi smo ekipa koja igra bunker i ceka se da neko pogodi u glavu Zigica. Vec duze vreme. I to se nece promeniti, jos duze vreme.
Citat
Jankovic jeste solidan igrac ali tesko mozes reci da je najkvalitetniji veznjak Krasic mnogo vise zna fudbala od njega
Krasic ne daje golcinu sa 20 metara u svakom kolu primere.
Citat
ti igraci Kovacevic,Jankovic,Pantelic, ok su oni ali ako oni ovoliko mogu da pruze u vrhuncu svoje forme i karijere. .
Kao i svi drugi igraci, a posto u oni sada na vrhuncu forme i karijre ne vidim cemu palamudjenje.
Citat
seti se kako su Vukic i Kezman igrali u kvalifikacijama. . .
Seti se kako je Dejo odirgao finale Lige Sampiona za Milan... Ne padam na minuli rad.
Citat
Vukic je mogao da predje 5-6 igraca i da gol,Jankovic to nikad nece moci,on takodjew ima veliki problem u glavi jer u njegovoj glavi on je najbolji ma kakav Drogba taj nista nije za njega. . .
Vukic je mogao da predje 5-6 igraca i da mnogo cesce ne da gol.
Jankovic to ne moze, ali igracu sa onakvim sutem to zaista ne treba.
Citat
Cudi me onda kako je Kezman toliko golova dao kad nije bilo Zigica? A cak i da je tako zar to ne znaci da njih dvojica treba da igraju u tandemu?
Isto kako se i Savo nadavao golova..
Citat
Danko je igrao 15 minuta i sam je sebi stvarao sanse koji nisu bile toliko izgledne,veca je tragedija sto Pantelic nista nije pokazao za 75 minuta. ..
To koliko je bio u igri, uz konstantnu inicijativu sasvim je dovoljno da pokaze kakva je igracina.
Citat
Ne mrzim ja zvezdine igrace ali sredina mora da izgleda ovako:Krasic,Sasa Ilic,Stankovic,Duljaj.
U napadu pored Zigica moraju da igraju Kezman ili Lazovic. .
Potpuno je nebitno ko ce igrati u napadu pored Zigica.. mogu ja da igram i imacemo iste rezultate kao sto bi imali sa Kezmanom, Lazovicem, Pantelicom, Ljubojom, Milosevicem...
Sto se tice veznog reda.. sa ovakvim napadom, koji postize golove iskljucivo kada neko potrefi Zigica u glavu.. potpuno je suludo nemati Jankovica u veznom redu koji jednim sutem moze da resi utakmicu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Bolna istina..

Rezultati Kazahstana u Almatiju
2005 Kazahstan-Gruzija 1:2
2005 Kazahstan-Grcka 1:2
2005 Kazahstan-Danska 1:2
2006 Kazahstan-Poljska 0:1
2006 Kazahstan-Finska 0:2
2007 Kazahstan-SRBIJA 2:1
Pobeda:1
Poraza:8
Gol razlika:6:19

Jao Srbijooo..moras li uvek da budes izrod u svemu...
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Klemente: "Ovo su porazi koji bole"

Selektor srpske fudbalske reprezentacije, Havijer Klemente, verovatno nije mogao ni da sanja da će ga po povratku iz Kazahstana dočekati novinski naslovi poput: "Orlovi smešniji od Borata", "Bruka u Almatiju", "Velika blamaža!", "Sumrak Klementeovih zvezdica", "Gori od Borata" ili "Manekeni (o)stali u blatu!".

Umesto planirana tri boda strateg našeg nacionalnog tima je doneo dosta briga, kako zbog neplasiranog poraza od autsajdera u kvalikacionoj A grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo, tako i zbog isključenja Žigića i, što je još važnije, igre čitave ekipe koja nije bila nivou dostojnom očekivanjima čitave nacije.

- Ovo su porazi koji bole. Ali, često se dešavaju. Ranije se desilo sa Azerbejdžanom, sada sa Kazahstanom, a to dožive i mnogi drugi. Do takvih poraza se dođe kada se superiornost prenese na teren, kada je vidljiva, ali se ne ostvare prognoze koje su pred utakmicu očigledne. Činjenica je da smo imali sedam-osam šansi, da ih nismo iskoristili, ali to što smo više napadali od protivnika nije opravdanje za poraz. Imali smo dosta loših stvari koje smo uradili, rekao je Klemente u uvodu svoje analize učinka u Kazahstanu, a potom dodao:

- Prvi gol je bio pomalo nesrećan, lopta je na putu ka našoj mreži pogodila našeg igrača i promenila smer, a drugi primljeni pogodak je greška čitavog tima. Takvi golovi mogu da se prime, to može da se desi i to igračima moramo da prenesemo. Ali, to nije ono što me brine. Ono što ne možemo da oprostimo jeste da od samog početka nismo kontrolisali igru od naše zadnje linije do našeg napada. Razlika u nivou između nas i Kazahstana je velika. Taj kvalitet koji mi treba da demonstriramo na terenu - u Almatiju nismo uspeli da pokažemo na terenu. Trebalo je da se oni bore da nam oduzmu loptu, a ne da im je mi poklanjamo.

Upitan o značaju odsustva dva važna igrača u odbrani, Baskijac na klupi srpske reprezentacije je odgovorio:

- Za ovu utakmicu nije bio bitan samo Kazahstan, jer smo razmišljali o dva meča, o ovom i o onom sa Portugalijom. Iz ta dva susreta smo želeli da osvojimo šest bodova. Dva važna čoveka u našoj odbrani su Dragutinović i Krstajić. Ali, naš problem nije bio u defanzivi. Nama nije bila potrebna snaga u odbrani. Ono što nam je nedostajalo da iskoristimo šanse koje smo imali i da više kontrolišemo igru na sredini terena. Možda bismo sa Krstajićem i Dragutinovićem više kontrolisali loptu u defanzivi, ali to nam u subotu nije bilo potrebno. Tošić je odigrao fantastično, Vidić takođe, Stepanov je na kraju bio mnogo umoran, ali ne možemo da kažemo da nam je odbrana bila "šuplja" zbog golova koje smo primili na onakav način.

Govoreći o ofanzivnoj igri njegovog tima, Klemente je istakao:

- Onako kako mi igramo, mnogo toga zavisi od Žigića. Svi zavisimo od njega. Publika "zavisi" od Žigića, vi ga gledate, mi gledamo šta može i to pokušavamo da na najbolji način iskoristimo. Jer, Žigić je trenutno naš najbolji napadač. Kao što je on bitan u napadu, tako je Stanković važan u sredini terena, a Vidić i Krstajić u odbrani. Ali, pojedinci nisu važni. Desiće nam se da igramo bez nekog od njih, već se do događalo i dogodiće se opet, no tada ne sme biti važno ko nam nedostaje, već kako Srbija igra. A ona mora da igra dobro nevezano za prisustvo ili odsustvo jednog igrača.

Klemente je na kraju dodao da bi, da se meč sa Kazahstanom igra ponovo u sredu, na teren izveo gotovo istovetan tim, a da "jedina izmena koju bi izvršio" ne bi bila u defanzivnoj liniji srpske fudbalske reprezentacije.

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Joj Smile....i Abanija ih je pobedila..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Joj Smile....i Abanija ih je pobedila..... Smile
Ma svi...sem nas...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mi nismo Brazil.. mi smo ekipa koja igra bunker i ceka se da neko pogodi u glavu Zigica. Vec duze vreme. I to se nece promeniti, jos duze vreme.
Citat
Jankovic jeste solidan igrac ali tesko mozes reci da je najkvalitetniji veznjak Krasic mnogo vise zna fudbala od njega
Krasic ne daje golcinu sa 20 metara u svakom kolu primere.
Citat
ti igraci Kovacevic,Jankovic,Pantelic, ok su oni ali ako oni ovoliko mogu da pruze u vrhuncu svoje forme i karijere. .
Kao i svi drugi igraci, a posto u oni sada na vrhuncu forme i karijre ne vidim cemu palamudjenje.
Citat
seti se kako su Vukic i Kezman igrali u kvalifikacijama. . .
Seti se kako je Dejo odirgao finale Lige Sampiona za Milan... Ne padam na minuli rad.
Citat
Vukic je mogao da predje 5-6 igraca i da gol,Jankovic to nikad nece moci,on takodjew ima veliki problem u glavi jer u njegovoj glavi on je najbolji ma kakav Drogba taj nista nije za njega. . .
Vukic je mogao da predje 5-6 igraca i da mnogo cesce ne da gol.
Jankovic to ne moze, ali igracu sa onakvim sutem to zaista ne treba.
Citat
Cudi me onda kako je Kezman toliko golova dao kad nije bilo Zigica? A cak i da je tako zar to ne znaci da njih dvojica treba da igraju u tandemu?
Isto kako se i Savo nadavao golova..
Citat
To koliko je bio u igri, uz konstantnu inicijativu sasvim je dovoljno da pokaze kakva je igracina.
Citat
U napadu pored Zigica moraju da igraju Kezman ili Lazovic. .
Potpuno je nebitno ko ce igrati u napadu pored Zigica.. mogu ja da igram i imacemo iste rezultate kao sto bi imali sa Kezmanom, Lazovicem, Pantelicom, Ljubojom, Milosevicem...
Sto se tice veznog reda.. sa ovakvim napadom, koji postize golove iskljucivo kada neko potrefi Zigica u glavu.. potpuno je suludo nemati Jankovica u veznom redu koji jednim sutem moze da resi utakmicu...
Kada sam rekao da je Krasic kompletniiji od jankovica mislio da poseduje mnogo vece fudbalsko znanje,i da shvata moderan fudbal,a moderan fudbal ne cini sut svaki put kad imas milimetar prostora. . .Jankovic ima odlican sut i to mu niko ne moze osporiti,ali ima ga i Nebojsa Marinkovic pa ga niko ne zove za reprezentaciju.  ..
Nisam ti napomenuo Vukiceve i Kezmanove igre iz kvalifikacija kao minule zasluge vec sam podvukao paralelu kako su oni igrali kad su bili u formi a kako ovi sad igraju. . .
Cudno je kako ste svi ravnodusni na izostanak Sase ILica. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Covek je 10 godina potencijal.. i za tih 10 godina nije uradio nista.
Ima 30 godina.. jos par sezona i moze da se povuce...
Zasto da ne budem ravnodusan...
Tih sto su zamalo postali igraci.. i mogli a nisu uradili nista... imali smo i vise nego dovoljno u poslednjih 15 godina..
Citat
Kada sam rekao da je Krasic kompletniiji od jankovica mislio da poseduje mnogo vece fudbalsko znanje,i da shvata moderan fudbal,a moderan fudbal ne cini sut svaki put kad imas milimetar prostora. . .Jankovic ima odlican sut i to mu niko ne moze osporiti,ali ima ga i Nebojsa Marinkovic pa ga niko ne zove za reprezentaciju.  ..
Svaki igrac ima svoj zadatak.
Cafu verovatno ima bolju kontrolu lopte od 90% evropskih napadaca.. Gatuzo ne zna ni po zemlji da sutne, ali je neizostavni clan i Milana i reprezentacije svetskog prvaka.
Citat
Kada sam rekao da je Krasic kompletniiji od jankovica mislio da poseduje mnogo vece fudbalsko znanje,i da shvata moderan fudbal,a moderan fudbal ne cini sut svaki put kad imas milimetar prostora. . .Jankovic ima odlican sut i to mu niko ne moze osporiti,ali ima ga i Nebojsa Marinkovic pa ga niko ne zove za reprezentaciju.  ..
Marinkovic treba da bude oslonac mlade reprezentacije za pocetak. Krasic i Jankovic su se debelo dokazali igrajuci za U21.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Covek je 10 godina potencijal.. i za tih 10 godina nije uradio nista.
Ima 30 godina.. jos par sezona i moze da se povuce...
Zasto da ne budem ravnodusan...
Tih sto su zamalo postali igraci.. i mogli a nisu uradili nista... imali smo i vise nego dovoljno u poslednjih 15 godina..
Citat
Kada sam rekao da je Krasic kompletniiji od jankovica mislio da poseduje mnogo vece fudbalsko znanje,i da shvata moderan fudbal,a moderan fudbal ne cini sut svaki put kad imas milimetar prostora. . .Jankovic ima odlican sut i to mu niko ne moze osporiti,ali ima ga i Nebojsa Marinkovic pa ga niko ne zove za reprezentaciju. ..
Svaki igrac ima svoj zadatak.
Cafu verovatno ima bolju kontrolu lopte od 90% evropskih napadaca.. Gatuzo ne zna ni po zemlji da sutne, ali je neizostavni clan i Milana i reprezentacije svetskog prvaka.
Citat
Kada sam rekao da je Krasic kompletniiji od jankovica mislio da poseduje mnogo vece fudbalsko znanje,i da shvata moderan fudbal,a moderan fudbal ne cini sut svaki put kad imas milimetar prostora. . .Jankovic ima odlican sut i to mu niko ne moze osporiti,ali ima ga i Nebojsa Marinkovic pa ga niko ne zove za reprezentaciju. ..
Marinkovic treba da bude oslonac mlade reprezentacije za pocetak. Krasic i Jankovic su se debelo dokazali igrajuci za U21.
Kako god da okrenes Ilic je trenutno u odlicnoj formi,i trnutno je najbolji igrac i strelac Galate a Galata je veci klub i od Majorke i od CSKA. .. Ako igra u odlicnoj formi a nama igrac tog profila kao zednom voda ne vidim zasto ne bi bio pozvan. . .
Jankovic u svakom slucaju nije bio najbolji igrac U21 a nije cak bio ni medju boljima na zadnjem evropskom prventsvu. .
Mislim da je suludo pocinjati utakmicu bez ijednog kreativnog igraca na sredini. . .
I taj Zigic ima ogroman kredit bez ikakvih zasluga,ne mozes reci da je svejedno ko igra pored njega jer je fudbal pre svega takticka igra, a ne "Pogodi Zigica u glavu. .. ". .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 12
Zastava Cerevic
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6070
Pojedinci jos uvek setaju po terenu, za 90 minuta su uputili 3 ili 4 upotrebljiva centarsuta i to coveku koji visinom dominira kako u svom tako i u protivnickom sesnaestercu.U nekoliko navrata iz nekih slobodnih udaraca sa strane ga je bilo teze promasiti nego pogoditi, lopta miruje.A tek o lucidnoscu ne moze da se govori, posto od Piksija nemamo igraca koji cu u odsudnim momentima uciniti nesto sto niko ne ocekuje, pa makar to bio promaseni penal u finalu kupa protiv Borca iz Banja Luke u onoj drzavi.U ekipi mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi, i kada se izadje na teren a iznad glave ti se vijori zastava zemlje za koju nastupas i na grudima nosis grb te iste zemlje, onda se gine na terenu i srce ostaje na istom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.