Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 79956 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zar ti stvarno mislis da je svaki drugi napadac mogao da da Gol protiv Bosne
Svakako.
Citat
Kazes Zigic mu je namestio na nogu,pa treba se kretqati pratiti igru i naci se na toj poziciji. . .
Covek ga je gadjao u nogu.
Citat
I Kezmanov ostali golovi su 99% zigicevi i oni u PSV-u. . .
Svaka cast... to je odigrao maestralno.. i to je bilo pre koliko godina?
Darko Pancev i Zardel su bili zlatne kopacke evrope.
Citat
Dokle god budemo tako nazadno razmisljali tako cemo i prolaziti. . .nazad. . .
Sve sto smo prosli, prosli smo na bunker.
Citat
Ti Jankovicevi golovi su plod njegovog individualnog kvaliteta,protiv ekipa tipa Hetafe,Rasing,Himnastik i sl. . .Ako je tako dobar zasto nije dao gol Realu i Barceloni. .. Kezman je u Atletiku dao gol i jednima i drugima. . .ali taj Jankovicev individualni kvalitet ocigledno ne prolazi na reprezentativnom nivou. . .
To ne prolazi na reprezentativnom nivou... koliko je utakmica odigrao da bi mogao takav komentar da das?
Citat
Stojkovic,Duljaj,Dragutinovic,Vidic,Krstajic,Stankovic,Sasa Ilic,Kovacevic,Krasic,Zigic,Lazovic niko ne moze da me ubedi da ovih 11 nema kvalitet za odlazak na evropsko prvenstvo. . .
Moze da ode na EP.. ali ne moze da uradi nista na tom EP.
I ovako cemo verovatno zavrsiti na EP .. konkurencija nam je ipak smesna.. i Belgija i Poljaci su prilicno losi.. ovi ostali da ne govorimo.. Jedino Portugal.. ali i treba povremeno otreznjenje.. jedna petarda na marakani pa da nauce da mi mozemo samo odbranom do ikakvih rezultata...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Meklaren: "Idemo na EP"

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Stiv Meklaren siguran je u prolaz svog tima na Evropsko prvenstvo 2008. godine, i pored neočekivanog remija sa Izraelom. „Igrači su odlučni da istraju i da se plasiraju u završnicu. Moj posao je da ih odvedem na EP i nemam nikakvih briga da bi se naš pohod mogao drugačije završiti. Preostalo je još sedam utakmica, trijumf protiv Andore u sredu nam je neophodan“, izjavio je 46-godišnji stručnjak.

Malobrojni engleski navijači u Izraelu iskazali su svoje nezadovoljstvo skandiranjem „ne znate šta radite“. Meklaren saoseća sa njihovom frustracijom i kaže da su se igrači slično osećali u svlačionici posle meča.

„Mislimo i na navijače i strašno nam je žao što nismo pobedili, a trebalo je. Ipak, nije sve tako crno. Svi su se pitali da li ćemo uspeti da se izborimo sa uzavrelom atmosferom na stadionu, a mi smo kontrolisali tok igre u najvećem delu meča. Učestvovao sam u mnogo sličnih utakmica i u najvećem broju slučajeva moj tim bi pobeđivao sa 1:0. Sada smo imali lošu realizaciju i zato nismo trijumfovali“, kaže bivši trener Midlzbroa.

Lampard: "Nismo poljuljani remijem"

Fudbaler Čelsija Frenk Lampard kaže da njegovo i samopouzdanje svih u reprezentaciji Engleske nije poljuljano remijem protiv Izraela u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008. godine. „Trenutno se osećamo loše, razočarani smo, ali i dalje imamo puno vere u sebe. Moramo vredno da radimo, savladamo Andoru i nastavimo poteru za Hrvatskom i Rusijom“, izjavio je 28-godišnji fudbaler.

Igrač sredine terena je poslednji gol za reprezentaciju (na takmičarskom meču) postigao još 2005. godine, protiv Poljske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

„Imamo mnogo kvalitetnih fudbalera koji mogu da preokrenu stvari u našu korist. Napadači su nam dobri, a ima još dosta igrača koji znaju da postižu golove. Preostaje nam da se nadamo da će naše vreme uskoro doći“, kaže Lampard.

Selektor Stiv Meklaren ponovo nije pružio šansu Džermejnu Defou u startnih 11, a napadač Totenhema je počeo prve tri utakmice od postavljanja Meklarena na kormilo ’Albiona’. U paru sa Vejnom Runijem bio je Endi Džonson, centarfor Evertona.

„Osećam se pomalo frustrirano. Mislim da zaslužujem šansu i to dodatno utiče na mene. Nastaviću sa vrednim radom i biću spreman kad dobijem priliku“, rekao je 25-godišnji fudbaler.

Nacionalni tim Engleske u sredu igra sa Andorom, a trenutno je treći u grupi sa 8 bodova, koliko ima i Izrael. Hrvatska je lider grupe sa 13 bodova, dok Rusi zauzimaju drugu poziciju sa 11.

B92.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ocigledno se ne slazemo oko Zigica im Kezmana ali tu je svaka rasprava besmislena jer ja cvrstro drzim svoj stav u vezi toga. . .
Ti vidis nasu jedinu sansu u bunkeru i odbrani a meni su se uvek gadile takve ekipe a ne zelim da mi se gadi moja reprezentacija,jednostavno bi voleo da pocnemo da igramo taj moderan fudbal o kome tolio pricaju evropski treneri,to je ono sto je Hidink igrao sa PSV-om,Wenger sa Arsenalom. ..
Jankovica sam video protiv Kazahstana koji je realno najslabiji moguci rival,a i na prvenstvu za mlade kad je trebao najvise da pokaze on je bio medju losijima. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Lepo ti ozeni Sasu Ilica, neka ti Keza bude kum, a Vukic stari svat, a pusti ostale da prate ovu temu i objektivnije gledaju na situaciju!
Igrati napadacki fudbal je lepo, ali bojim se da mi em nismo u stanju za tako nesto, em ako pokusamo protiv Portugala tako nesto, necemo se vise podsecati Ajzerbedzana, vec meca protiv Argentine i Holandije (sa EP)!
Niko ne spori da je Ilic kvalitetan igrac i da je u formi (biju ga godine, i ne verujem da bi ista znacjano promenio), Vukic takodje ali potpuno van forme...
Klemente pokusava da gradi repr. koja ce igrati narednih bar 5 godina, od okosnice mlade rep. koja je osvojila srebro, za sada mu to ne ide... prvenstveno nemamo igru, preskakali smo sredinu terena vec od starta utakmice (upravo onako kako je Zvezda igrala dok je bio Zigic u ekipi), i zavrsili smo kako smo zavrsili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ti vidis nasu jedinu sansu u bunkeru i odbrani a meni su se uvek gadile takve ekipe a ne zelim da mi se gadi moja reprezentacija,jednostavno bi voleo da pocnemo da igramo taj moderan fudbal o kome tolio pricaju evropski treneri,to je ono sto je Hidink igrao sa PSV-om,Wenger sa Arsenalom. ..
Onda menjaj zemlju, jer sa ovim igracima svakako ne mozemo igrati moderan fudbal o kome svi pricaju.
Citat
Jankovica sam video protiv Kazahstana koji je realno najslabiji moguci rival,a i na prvenstvu za mlade kad je trebao najvise da pokaze on je bio medju losijima. . .
Nije li u toj mladoj reprezentaciji Danko Lazovic ostavio drugove na cedilu, pricao svasta po televiziji i izigravao uvredjenu balerinu.
Inace.. to da je bio medju losijima... to si verovatno samo ti video Smiley
Sto se tice ovoga protiv Kazahstana.. ja sam za to da ako vec lelemudis onda lelemudis pravedno...
Ko je sve igrao u blamovima poslednjih 10ak godina.. protiv holandije, argentine i sl.. sto se ne zahvalimo svim tim igracima. Ili recimo onim klincima na olimpijadi.
Ako cemo pojedinacno gledati kezmanu zbog ona 2 crvena kartona treba zabraniti zakonom ulaz u zemlju.. ako proba da predje granicu pucati u meso.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Karanm opet ponavljam ne vidim razlog zxa sprdanje i prozivanje. . .
@sf  To da je Danko Lazovic ostavio drugove na cedilu ja nisam cuo cuo sam i video da je bio odlican kapiten,vodja  i da je uvek ostavljao srce na terenu. . .
Jankovic je na evropskom prvenstvu za mlade bio ocajan promasio je bar 3 stopostotne prilike u kljucnim momentima. . .Krasic,Lomic,Stepanov i Stojkovic su bili kljucni na tom prvenstvu i Bane Ivanovic i oni zasluzuju vise od njega. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Previse teoretises, a praksa ti je nula. Da bi igrao ofanzivan fudbal, trebaju ti kvalitetni igraci, koji mogu da igraju na gol vise. Pazi kakve igrace Barselona ima, pa ni oni ne mogu uvek da prodjus a tom taktikom. To kako izgleda kada mi igramo moderan fudbal, mogao si da vidis na svetskom prvenstvu protiv Argentine. Realno iz nase reprezentacije jedina tri igraca koji bi mogli da igraju za bilo koji evropski klub su Zigic, Vidic i mozda Stankovic. Ako njih ostavimo po strani, mi smo po kvalitetu, nazalost, u rangu Kazahstana, Azerbejdzana i zato tako treba i da se ponasamo. Znaci bunker pa ako neko slucajno pronadje Zigica dacemo go, a ako ne nista.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 21:58:17 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moderan i ofanzivan fudbal je ono sto je Partizan igrao Protiv zvezde na poslednjem derbiju,i ono sto su mladi igrali protiv Svedske(0:5) a verujem da to mozemo i mi. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Pa ja jesam zvezdas, ali sam i realan. Zvezda je od odlaska Zigica u rasulu i to na sve lici osim na tim. Cak i protiv takve Zvezde vi ste primili dva gola, sto znaci bi protiv bilo kog prvoligasa iz Ceske, SLovacke, pa sto da ne i Bugarske, primili petardu sa pola snage. A opet to sto ste vi dali cetiri gola, je relevantno u pm. Posle nas, jedva ste dali dva gola Zemunu, sa dva igraca vise i za 95 minuta niste uspeli da savladate Hajduk, a onaj musavi Smiljanic nije uspeo da pogodi go ni iz dva penala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Stojković spreman da brani

Vladimir Stojković spreman je da se stavi na raspolaganje Havijeru Klementeu za utakmicu sa Portugalijom i pored smrtnog slučaja u porodici.

Stojkovićev otac Vladeta, preminuo je u subotu posle teške bolesti, a dan kasnije je sahranjen u Loznici. I pored teških privatnih trenutaka, Vladimir Stojković ističe da će moći da brani u sredu.

- Puno sam potrešen, ali ako od mene selektor Klemente zatraži, staću na gol protiv Portugalije. Da je živ, to bi i tata zahtevao od mene, izjavio je za "Sport" Vladimir Stojković.

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.