Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 80246 puta)
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Pa da, ako vratis vreme unazad. Besmisleno je pricati o tome sta bi bilo kad bi bilo. Ja bih iskreno voleo da se on vrati u formu jer je stvarno bio dobar, ali sam skeptik.
Sa tobom bar moze da se diskituje,mnogi cigani na ovom forumu su u fazonu debil,koji ce nam on kurac itd. . .
Ja bih samo voleo da savez uradi isto sa njim kao sa M.Markovicem. .

A sa tobom tesko. Tebi svaki Partizanov igrac vredi, bio je ili je sada bolji od svakog Zvezdinog. Vukic jeste bio odlican igrac ali je besmisleno i pominjati ga sada uopste. Sasa Ilic je solidan igrac - malo iznad proseka, a Galata nije bila ovako slaba u poslednjih 10 godina tako da je glupo porediti je sa CSKA i Majorkom (a posebno tursku ligu sa Primerom).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Poraz od Kazahstana naša realnost

Bolni poraz od Kazahstana (1:2) u kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope, realnost je srpskog fudbala, saglasni su domaći treneri intervjuisani u anketi dnevnog lista "Sport".

"Igrali smo isto kao na većini prethodnih utakmica, igru bez igre. Bilo je samo pitanje dana kada će sreća da nas napusti i kada ćemo da napravimo glupost. Mi samo slušamo priče o nekakvoj igri, ali je ne pravimo. Do sada smo se pokrivali ostvarenim rezultatima, medjutim, Kazahstan je pokazao našu stvarnost. Polako se udaljavamo od cilja", smatra nekadašnji trener Vojvodine i Crvene zvezde Milorad Kosanović.

Strateg Bežanije Dragoljub Bekvalac smatra da se "orlovima" obila o glavu činjenica da su pre utakmice pribeležili sebi tri boda.

"Selektor Klemente očito ne poznaje naš mentalitet. Kompozicija tima bila je loša. Još nije sve izgubljeno u kvalifikacijama za EP, tako da nam je ovaj poraz velika opomena. Nismo smeli da izgubimo tamo, pitanje je da li pobeda nad Portugalom može da nadoknadi ovaj kiks", rekao je Bekvalac.

Trener Zemuna Miloljub Ostojić konstatovao je da "krčag ide na vodu dok se ne razbije".

"Ovo je realnost srpskog fudbala, cirkus i sramota. Šta su pojedinci uradili za naš fudbal? Zamazali zgradu koja se sada ruši, onda su krenuli u neke projekte, samo da zamažu oči narodu. Pa, koga oni lažu? Zašto javnost ništa ne preduzima, zašto svi ćute? Zašto se dovode strani treneri za basnoslovne svote, a naši stručnjaci primaju najviše 1.500 evra", ljutito je upitao Ostojić.

Nekadašnji selektor Slobodan Santrač rekao je da su ga od gledanja utakmice u Almatiju "zaboleli i glava i stomak".

"Još jednom se potvrdilo da treba znati igrati protiv slabijih rivala. Meni je u selektorskim danima bilo najteže protiv Farskih Ostrva i Malte. Kazahstanci su prevazišli svoj objektivni maksimum, naši nisu izdržali psihološki pritisak. Za sredu i Portugal nam treba potpuno drugačija psihička priprema, a Žigić će nam mnogo nedostajati", konstatovao je popularni Sani.

Izvor : MTS Mondo

IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
EURO 2008: Španci jedva i sa igračem više

Reprezentacija Španije u subotu kasno uveče je zabeležila dragocenu pobedu nad Danskom (2:1) i tako se vratila u trku za prva dva mesta u F grupi, koja vode na Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj.

Ipak, izabranici Luisa Aragonesa ni ovog puta nisu briljirali. Iako su već od 19. minuta imali brojčanu prednost usled isključenja Niklasa Jensena, a na poluvreme otišli sa prednošću od 2:0, Španci su u 48. minutu primili gol, a onda drhtali za bodove do poslednjeg zvižduka sudije Masima Busake.

"Bili smo neverovatno nervozni i nismo znali kako da se ponašamo kada smo stekli ubedljivo vodjstvo. Imali smo sreću da pobedimo", izjavio je Aragones.

"Mlad smo i nedovoljno iskusan tim. Nismo u stanju da otklonimo dileme oko konačnog ishoda čak i kada imamo 2:0, kao protiv Danske. Igra koju smo prikazali je udarac za sve navijače", priznao je iskusni stručnjak.

Španija se sa šest bodova iz četiri utakmice probila na četvrtu poziciju. Vodi Švedska sa maksimalnih 12 bodova, a slede Severna Irska sa deset (meč više) i Danska sa sedam bodova.

"Najvažnije je da smo pobedili, jer je utakmica bila od vitalnog značaja. Ali naša igra bila je ispod standarda. Njihov gol nas je potpuno uzdrmao i do kraja smo se pošteno namučili. Nadam se da sada nećemo sve upropastiti neuspehom protiv Islanda", istakao je golman Iker Kasiljas.

"Crvena furija" u sredu na Majorci dočekuje Island, koji zauzima pretposlednju poziciju, ispred Lihtenštajna.

Portugal i Poljska gaze ka EP

Fudbalske reprezentacije Portugala i Poljske nemilosrdno koračaju ka Evropskom prvenstvu 2008. godine.

Izabranici Felipea Skolarija "demolirali" su u Lisabonu selekciju Belgije sa 4:0 i tako napravili odličnu uvertiru za sredu i meč sa Srbijom u Beogradu.

Istini za volju, Portugalci su se celo prvo poluvreme mučili da potignu gol, ali je odbrana Belgije nekako uspevala da zakrpi sve "rupe". Ipak,u drugom poluvremenu domaći tim pozao je da u ovom trenutku spada u sam vrh svetskog fudbala.

Prvo je Nuno Gomes u 53. minutu matirao Stijnena, čije pretnje batinama Kristijanu Ronaldu se nisu ostvarile. Dva minuta kasnije upravo je vezista Mančester junajteda povisio na 2:0, a potom je u Rikardo Kvarezma u 69. minutu postigao trteći pogodak za Portugal. Konačan rezultat svojim drugim golom na utakmici postavio je Ronaldo u 75. minutu.

Prvo mesto na tabeli A grupe, barem do srede, preuzela je reprezentacija Poljske koja je u Vrašavi "torpedovala" selekciju Azerbejdžana sa 5:0.

Izabranici Holandjanina Lea Benhakera na furiozan način otvorili su utakmicu. Već u drugom minutu mrežu Azerbejdžana zatresao je Bak, samo tri minuta kasnije Dudka je povisio na 2:0. Treći gol za Poljake bio je delo Lobodinskog u 33. minutu, a potom je sredinom drugog poluvremena Kržinovjek četvrti puta zatresao mrežu gostiju. Konačan rezultat postavio je Kazmijerčak šest minuta pre kraja utakmice.

Na tabeli vodi Poljska sa 13 bodova iz pet mečeva, sledi Finska sa 11 poena, jedan poen manje i meč manje imaju Srbija i Portugal sa po deset bodova.

Trijumf BiH u Oslu, Hrvati kroz iglene uši

Širom kontinenta u subotu su odigrane utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a najveće iznenadjenje priredila je selekcija Bosne i Hercegovine, koja je kao gost pobedila Norvešku sa 2:1 u C grupi.

Ipak, pored dobrog fudbala, meč je obeležila i bakljada bosanskih navijača, zbog koje je na samom startu utakmica prekinuta na pola sata.

Bosanci su igrali taktički veoma zrelo, a poveli su golom Misimovića u 18. minutu. Petnaest minuta kasnije usledio je novi šok, kada je Muslimović povisio na 2:0, a sve što su Norvežani uspeli da urade do kraja meča bio je pogodak Džona Kerjua u 50. minutu iz penala. U pobedničkom timu dobre partije pružili su igrači Partizana Branimir Bajić i Darko Maletić.

Još dva meča odigrana su u subotu u ovoj grupi - Turska je slavila u Atini sa 4:1, iako je gubila sa 1:0, dok su Moldavija i Malta podelile bodove.

Selekcija Francuske je u B grupi teškom mukom slavila na gostovanju u Litvaniji sa 1:0, Škotska je na svom terenu pobedila Gruziju sa 2:1, dok je Ukrajina bila sigurna na Farskim Ostrvima (2:0).

U grupi D derbi je odigran u Pragu, gde je Češka poražena od treće ekipe na planeti Nemačke sa 2:1. "Panceri" su vodili golovima dvostrukog strelca Kuranjija, a utešni gol za "knedličke" dao je Baroš u finišu meča. Republika Irska je u prvom subotnjem meču ove grupe u Dablinu savladala Vels sa 1:0, dok je Slovačka bila bolja od domaćeg Kipra (3:1).

Fudbaleri Makedonije bili su u Zagrebu na pragu senzacionalne pobede nad Hrvatskom, ali je na kraju domaći tim slavio sa 2:1. Gosti su poveli golom Sedloskog u 36. minutu, a izjednačio je Srna u 58. minutu.

Upravo je Sedloski u 68. minutu zaradio drugi žuti karton i isključenje, a Hrvati su to iskoristili u 88. minutu pogotkom Silve osigurali nova tri boda i sačuvali prvo mesto na tabeli.

Drugoplasirana Rusija lako je savladala domaću Estoniju sa 2:0, a novi kiks napravili su Englezi koji su na gostovanju u Izraelu remizirali bez golova.

U grupi F reprezentacija Severne Irske lako je izašla na kraj sa domaćim Lihtenštajnom (4:1), dok je u drugoj utakmici Španija pobedila Dansku sa 2:1.

Selekcija Holandije nije na svom terenu da slomi otpor Rumunije (0:0) u meču G grupe, istim rezultatom završen je duel Albanije i Slovenije, dok je Belorusija slavila protiv Lukemburga sa 2:1.

Izvor : MTS Mondo
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kako god da okrenes Ilic je trenutno u odlicnoj formi,i trnutno je najbolji igrac i strelac Galate a Galata je veci klub i od Majorke i od CSKA. .. Ako igra u odlicnoj formi a nama igrac tog profila kao zednom voda ne vidim zasto ne bi bio pozvan. . .
CSKA je u najmanju ruku podjednako veliki klub kao Galata.
A Majorka je mali klub sa lepim rezultatima poslednjih 10 godina u najjacoj ligi sveta. Bili su drugi u kupu kupova,
Citat
Jankovic u svakom slucaju nije bio najbolji igrac U21 a nije cak bio ni medju boljima na zadnjem evropskom prventsvu. .
On nista ne valja, ne treba ni da igra fudbal, nek predje na pikado.
Alo bre.. decko je kao veznjak koji je iz nase lige otisao u primeru i dao 8 golova iako u mnogim utakmicama nije ni starter bio...
Citat
Mislim da je suludo pocinjati utakmicu bez ijednog kreativnog igraca na sredini. . .
Obavezno idemo sa taktikom nadigravanja sa ekipama kakve su Portugal, Brazil, Argentina i sl. Pa kad padne petarda onda mozda shvatimo da treba da igramo bunker i molimo Boga da ce neko pogoditi Zigica u glavu.
Citat
I taj Zigic ima ogroman kredit bez ikakvih zasluga
U poslednjih 2 godine 80% golova koji su postignuti ili je on dao ili je spustio na nogu nekom nesrecniku. Tom izjavom si svaki pokusaj da neko pomisli da te ozbiljno svhati satro u korenu.
Citat
,ne mozes reci da je svejedno ko igra pored njega jer je fudbal pre svega takticka igra, a ne "Pogodi Zigica u glavu. .. "
Mogu reci. Jer jeste potpuno svejedno.
Fudbal u Srbiji je igra u kojoj ti ne smes da primis gol, a ako das, das. Vec 10 godina.
A da bi se to promenilo treba mnogo vise od Sase Ilica, Dejana Milovanovica, Danka Lazovica, Marka Pantelica ili Ljuboje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Obavezno idemo sa taktikom nadigravanja sa ekipama kakve su Portugal, Brazil, Argentina i sl. Pa kad padne petarda onda mozda shvatimo da treba da igramo bunker i molimo Boga da ce neko pogoditi Zigica u glavu.

Ovo je tacno. Mnogo toga sam zamerao Iliji Petkovicu, ali jedino oko cega je bio potpuno u pravu i sto je, nazalost, demonstrirao u praksi, je da mi sa igracima jako niskog kvaliteta ne mozemo da se nadigravamo sa mnogo jacim reprezentacijama, vec moramo da igramo potpuno defanzivno i da se nadamo nekoj kontri ili da Vidic pogodi Zigica u glavu. Petkovicu su zamerali sto je igrao previse defanzivno, pa se onda otvorio protiv Argentine i prosli smo kako smo prosli. Znaci nasa je realnost da igramo bunker i to nije lep ni atraktivan fudbal, cak nije ni fudbal koji cesto donosi rezultate, ali mi nemamo kvalitet da igramo drugacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Citat
Gatuzo ne zna ni po zemlji da sutne

Izvinite zbog offAli Gatuzo zn a da sutne dobro Smile i to dva puta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Borati su juce pokazali tacno kako mi treba da igramo.. organizovano u odbrani, pomozi Boze u napadu..
Pa i u proslim kvalifikacijama.. mi smo igrali najodvratniji fudbal sa jednom utakmicom koja je na nesto licila i ostalo cist bunker.
To ima rezultata...

Mi bi imali jos bolje rezultate kad bi imali jednog Mihajlovica iz '95 - '00 jer je on u tom trenutku sa nekim kakav je Zigic u napadu mogao da pravi 3-5 golova po utakmici...
Naravno ta cifra je vise nego nerealna.. al Miha je mogao sa kraja na kraj terena u dlaku da pogodi a kamoli u coveka od 2 metra.. O kornerima da ne govorimo...

Vukic i Ilic umeju da izvedu slobodnjak.. ali to je mnogo daleko od svetskog nivoa...
A nisu ni jaki, brzi a stameni kao Duljaj, Nadj i slicni igraci...

Zigic je blagoslov... jer je to u ekipi koja ima barem prosecan centarsut 1 gol po utakmici...  ali mi cak ni to nemamo...

U idealnom svetu on bi bio mladji, jaci i visi Koler sa boljom kontrolom lopte i imao bii bar Poborskog i Nedveda medju saigracima
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 19:48:10 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@SF To sto ti pricas da mi treba da igramo to je nazadan,nemoderan,zastareo fudbal,zbog toga smo tako i prosli na svetskom jer smo igrali ubedljivo najnazadniji fudbal. . .
1.Mislio sam da kreativne igrace treba da koristimo protiv ekipa kao sto je Kazahstan a ne portugal.  . Jer je prosta racunica da ako nemas igraca koji ume da doda,i stvori sansu,sanse nece biti a ako nema sanse onda nema ni gola. ..
2.Moderan fudbal ne znaci bunker,ne znaci tri defanzivna vezna na sredini on znaci konstantan presing na protivnika po celom terenu,dosta brzih igraca koji su stalno u pokretu,menjaju strane i produktivni su(klasican primer je Krasic) a mi kao nacija smo za to sposobni samo nemamo pravog selektora i rukovodstvo. . .
3.Zigic jeste dobar i jako koristan igrac ali on treba da radi za ekipu(Carew u Lyon-u,Coler kod Ceha,Crouch u Liverpool-u. . .)i za drugog napadaca a ne ekipa za njega. . . jer sustina je da on sa loptom ne zna bas mnogo(u tehnickom smislu naravno. . .
4.Ja nikad nisam rekao da Jankovic nista ne valja i nema potrebe za sarkazmom,samo sam rekao da on nikad nije bio alfa i omega te mlade reprezentacije,i nije bio najbolji u toj generaciji pa da zasluzuje tako brzo i nererzonsko prebacivanje u  A selekciju . ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
@SF To sto ti pricas da mi treba da igramo to je nazadan,nemoderan,zastareo fudbal,zbog toga smo tako i prosli na svetskom jer smo igrali ubedljivo najnazadniji fudbal. . .
1.Mislio sam da kreativne igrace treba da koristimo protiv ekipa kao sto je Kazahstan a ne portugal.  . Jer je prosta racunica da ako nemas igraca koji ume da doda,i stvori sansu,sanse nece biti a ako nema sanse onda nema ni gola. ..
Postoji stara narodna.. od govana pita ne biva.
Protiv Kazahstana mi nismo izgubili zato sto je napad bio los.. sansi je bilo, realizacija je bila slaba, ali sansi je svakako bilo... Mi smo izgubili zato sto smo primili 2 gola.  Od ekipe koja je poslednji put dala dva gola verovatno na rukometnoj utakmici.
Citat
2.Moderan fudbal ne znaci bunker,ne znaci tri defanzivna vezna na sredini on znaci konstantan presing na protivnika po celom terenu,dosta brzih igraca koji su stalno u pokretu,menjaju strane i produktivni su(klasican primer je Krasic) a mi kao nacija smo za to sposobni samo nemamo pravog selektora i rukovodstvo. . .
Mi smo sposobni i trenutno imamo 2 igraca u zaista velikim ekipama Vidic i Stankovic.. pre 10 godina imali smo u svakom iole bitnom timu barem po jednog, bitnog igraca.
Citat
3.Zigic jeste dobar i jako koristan igrac ali on treba da radi za ekipu(Carew u Lyon-u,Coler kod Ceha,Crouch u Liverpool-u. . .)i za drugog napadaca a ne ekipa za njega. . . jer sustina je da on sa loptom ne zna bas mnogo(u tehnickom smislu naravno. . .
On i radi za ekipu.
Mi smo na SP otisli zato sto je on bio sebican...
Pa kezman jos 3 zivota ne bi dao gol protiv bosne da mu nije leglo pravo na nogu.
Sto se tice tehnickog smisla, obzirom na dimenzije covek je sasvim dobro potkovan tehnicki.
I ima fenomenalan sut.. samo retko ima priliku da ga koristi.
Citat
4.Ja nikad nisam rekao da Jankovic nista ne valja i nema potrebe za sarkazmom,samo sam rekao da on nikad nije bio alfa i omega te mlade reprezentacije,i nije bio najbolji u toj generaciji pa da zasluzuje tako brzo i nererzonsko prebacivanje u  A selekciju . ..
Aman... decko je kao veznjak koji je iz nase lige otisao u primeru i dao 8 golova iako u mnogim utakmicama nije ni starter bio...
Sta mozes da ocekujes vise od nekoga ko je otisao u primeru..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakve su to sanse?Zna se sta je sansa kad igrac izadje sam ispred golmana. .  .
Do k je Zigic radio za ekipu sve je bilo ok. . .Zar ti stvarno mislis da je svaki drugi napadac mogao da da Gol protiv Bosne u . i ostale golove u kval. . .Kazes Zigic mu je namestio na nogu,pa treba se kretqati pratiti igru i naci se na toj poziciji. . .
I Kezmanov ostali golovi su 99% zigicevi i oni u PSV-u. . .
Dokle god budemo tako nazadno razmisljali tako cemo i prolaziti. . .nazad. . .
Ti Jankovicevi golovi su plod njegovog individualnog kvaliteta,protiv ekipa tipa Hetafe,Rasing,Himnastik i sl. . .Ako je tako dobar zasto nije dao gol Realu i Barceloni. .. Kezman je u Atletiku dao gol i jednima i drugima. . .ali taj Jankovicev individualni kvalitet ocigledno ne prolazi na reprezentativnom nivou. . .

Stojkovic,Duljaj,Dragutinovic,Vidic,Krstajic,Stankovic,Sasa Ilic,Kovacevic,Krasic,Zigic,Lazovic niko ne moze da me ubedi da ovih 11 nema kvalitet za odlazak na evropsko prvenstvo. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.