Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Mlada reprezentacija  (Pročitano 196099 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
Тај Нинковић,дечак је одличан играч.Посматрао сам, меч један од ретких који је нешто у том мечу показао.Било би штета елиминисати га из репрезентације,млад је неискусан и што да не наседне,па имао је од кога и да учи,михаловић је пљувао играче,а то што Сава се убутава енглезима то је посебна прича,не треба нам казна,сами себе кажњавамо

А и овј убутатор је пљувао такође у астон вили чини ми се

браво
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung SGH-E590
Ma ko jebe camugu kad nema postovanja prema protivniku.

P.S.
Taj Ninkovic je dobar igrac ali je prsotina koja ce napraviti neko veliko sranje kad tad...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Britanski premijer priča o Kruševcu

Englezi traže žestoke kazne zbog incidenata na utakmici mladih reprezentacija u Kurševcu, a u čitavu priču uključio se i britanski premijer Dejvid Kameron.

Portparol premijera Velike Britanije kaže da je Kameron zgrožen zbog scena koje stižu iz Srbije.

On je dodao i da je odlučan u nameri da iskoreni rasizam kako na međunarednoj sceni tako i kod kuće i da daje punu podršku čelnicima Fudbalskog saveza Engleske.

Ministar sporta u britanskoj Vladi Hju Robertson , takođe je pružio podrfku FA i zatražio od Evropske fudbalske unije (UEFA) da sankcioniše Srbiju zbog uvreda na rasnoj osnovi.

"Scene na terenu i van njega tokom utakmice bile su sramotne. Pisao sam predsedniku UEFA Mišelu Platiniju i zahtevao sam da se odmah sprovede istraga o tom incidentu", rekao je Robertson.

On je naglasio da je rasizam u bilo kom obliku neprihvatljiv.

"Očekujemo da UEFA oštro kazni sve one koji su krivi za rasizam", kaže se u saopštenju britanskog ministra sporta.

Utakmica u Kruševcu završena je pobedom mlade selekcije Engleske od 1:0, kojom se reprezentacija Srbije oprostila od učešća na prvenstvu Evrope u Izraelu 2013.

Fudbaler reprezentacije Engleske za igrače do 21 godine Deni Rouz kaže da su ga srpski navijači u Kruševcu vređali na rasnoj osnovi pre nego što je utakmica počela, kao i da je sa dva kamena pogođen u glavu.

Kako prenosi britanski Skaj sport (Sky sports), on je rekao da je zbog toga bio "ljut i nije mogao da se koncentriše na utakmicu".

"Vređanje je počelo tokom zagrevanja. Rekao sam pomoćnom treneru Stivu Vrigliju šta se događa, a on mi je odgovorio da pokušam to da prevaziđem i da će se time baviti posle meča", rekao je Rouz.

"Čuli su se majmunski krici svaki put kada bih prišao aut-liniji, a u drugom poluvremenu su me dva kamena pogodila u glavu kada sam hteo da izvedem aut. Posle toga nisam više bio koncentrisan na meč. Bio sam ljut i pravio sam greške", dodao je bek mlade reprezentacije Engleske.

Engleska je u Kruševcu pobedila Srbiju sa 1:0 i tako potvrdila plasman na Evropsko prvenstvo 2013. godine u Izraelu, pošto je i u prvom meču kao domaćin slavila istim rezultatom.

Po završetku utakmice došlo je do velike gužve na terenu i guranja igrača i članova stručnih štabova obe reprezentacije.

Fudbalski savez Engleske saopštio je da je uložio žalbu Evropskoj fudbalskoj federaciji (Uefa) zbog vređanja na rasnoj osnovi.

U gužvi koja je nastala po završetku meča, Rouz je dobio crveni karton zbog provokacija i šutiranja lopte u publiku.

"Kada smo postigli gol, u sudijskoj nadoknadi utakmice, normalno je da sam izrazio svoje emocije. Posle toga su me okružili srpski igrači, počeli su da me guraju i onda je počela tuča", rekao je Rouz.

Fudbaler Sanderlenda rekao je da bi zbog incidenta reprezentacija Srbije trebalo da bude kažnjena suspenzijom.

"Sudija mi je dao crveni karton pošto sam šutnuo loptu, iako je utakmica već bila gotova. Majmunski krici počeli su mnogo pre toga. To nije pošteno, Srbija mora da bude suspendovana", rekao je Rouz.

Izvor: B92

Jebem li ti sve zivo lazovsko...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Frizider
Citat
normalno je da sam izrazio svoje emocije

Majmunska posla............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
A ovo nije bilo u Beogradu... cudno!?  Smile
Rio stao na nasu stranu!  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia E72
Не него је твој канибалистички монолог слика Србије....

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=17&nav_category=11&nav_id=652600
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ладно си Чеду окачио. Зашто брате?Што је он битан?

Бољи да си Диаса бесио да га гађамо пикадо стрелицама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
 Smile Smile

Izdao je i FSS saopstenje, i slazem se sas tim saopstenjem  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia E72
Citat
Ладно си Чеду окачио. Зашто брате?Што је он битан?

Лидер сваке парламентарне странке, било где у свету, је битна особа, а тема за качење је, чини ми се, права.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Malo se gurali...i sta drame bezveze.... Smile

Deca... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.