Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Mlada reprezentacija  (Pročitano 195619 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Meč SCG - Hrvatska na "Marakani"

Duel mladih reprezentacija SCG i Hrvatske u baražu za plasman na EP odigraće se 12.novembra na stadionu Crvene zvezde, odlučio je FS SCG. Sve mečeve u kvalifikacijama "plavi" su odigrali na stadionu Vojvodine u Novom Sadu. Medjuti, očigledno je prevagnula želja čelnika saveza da se na stadionu Crvene zvezde stvori atmosfera koja će pomoći našim fudbalerima da ostvare dobar rezultat. Ne treba zaboraviti i da je interesovanje za ovaj meč veliko, i da stadion u Novom Sadu po svemu sudeći ne bi bio dovoljan za sve zainteresovane koji su želeli da vide taj meč.

Sa druge strane, Nogometni savez Hrvatske doneo je takodje u četvrtak  odluku da se revanš dve selekcije ipak odigra na stadionu Radnika u Novoj Gorici pored Zagreba, a ne na splitskom Poljudu koji je želeo da organizuje meč.

Hrvatski mediji danima su najavljivali da će se revanš mladih selekcija odigrati na krcatom stadionu Poljud jer je interesovanje za ovaj meč u Dalmaciji bilo ogromno.

Revanš se igra 16.novembra.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Hrvatska gostuje na Marakani, igra i Lazović

Kapetan U-21 reprezentacije Srbije i Crne Gore Danko Lazović, prema svemu sudeći igrat će za svoju reprezentaciju i u dodatnim kvalifikacijama protiv Hrvatske u studenom.

Lazović je nakon posljednje utakmice u skupini 7 protiv BiH, objavio da više neće igrati za mladu reprezentaciju SiCG, što je iznenadilo tamošnju javnost i nogometne radnike.

Izbornik Dragomir Okuka i predstavnici nogometnog saveza SiCG (FSSiCG) uspjeli su omekšati stav napadača Bayera, koji će tako predvoditi svoju momčad u dva okršaja protiv momčadi Slavena Bilića.

FSSiCG odlučio je da će se prva utakmica igrati na najvećem stadionu u Srbiji i Crnoj Gori, beogradskoj Marakani, 12. studenog u 20 sati.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
mob
Samsung D500
tako je trbamo da bodrimo nase nade protiv hrvata
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
Nadam se naravno pobedi,nadam se isto da nece biti sranja na tribinama......

[spam]

sajt i forum nase reprezentacije...uzivajte Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2005, 02:14:06 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
[Spam]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Okuka: Hrvati i Srbi se konačno vraćaju igri koju su njegovali u bivšoj Jugoslaviji

IZBORNIK mlade reprezentacije SiCG Dragan Okuka je u ekskluzivnom razgovoru za Index otkrio svoja razmišljanja uoči odlučujućih dokvalifikacijskih utakmica s Hrvatskom, ali se osvrnuo i na stanje u našem nogometu, kao i na svoje davno prijateljstvo s Arkanom i njegovom suprugom Cecom.

Nekadašnji igrač Veleža odlično je upoznat sa stanjem u hrvatskom nogometu, a posebno s našim mladim snagama koje će 12. studenog gostovati na Marakani.

"Dosta pratim hrvatski nogomet, gledam sve utakmice na vašoj televiziji. Kroz kvalifikacije ste se pokazali kao jako kvalitetna momčad i jako mi je žao što će jedna od dvije jako dobre reprezentacije ipak ostati bez nastupa na Europskom prvenstvu." - kazao nam je Okuka.

"Nemojte me krivo shvatiti kad kažem da smo mogli dobiti jačeg protivnika. Igrat će se zaista dvije teške i izjednačene utakmice. Imamo istu školu i isti mentalitet, stoga nikome neće biti lako. Koliko sam pratio, vaša igra vrti se oko Brazilca Eduarda da Silve, a odličan je i Modrić iz Dinama. Zapamtio sam još Čalu i Primorca, ima tu zaista jako kvalitetnih individualaca. Kompletna zadnja linija radi vrlo dobar posao." - nastavio je Okuka.

Naš sugovornik pokazao se kao vrlo komunikativan i ljubazan, pa smo razgovor skrenuli na temu sveprisutnih tenzija između Hrvatske i SiCG.

"Što se tiče sportskih djelatnika, dakle trenera, izbornika, menadžera i tako dalje, mi stalno komuniciramo na potpuno normalan način. Ali uvijek se nekako plašiš primitivizma, kako naših, tako i vaših navijača. Nereda ima svugdje i to me ne čudi. Kad razgovaramo o navijačima, onda moramo reći kako su Balkanci skloni glupostima. Rane iz prošlosti iskazuju se na utakmicama jer nemaju gdje drugdje. Ali opet, nogomet se igra radi navijača, pa će rizika uvijek biti." - kazao je Okuka.

"Možda je sve skupa stvar vremena u kojem živimo. Vidio sam izgrede vaših navijača na Malti, kao što ste i vi svjedočili predstavi u utakmici s BiH. No, ja vam jamčim da će vaša mlada reprezentacija na Marakani igrati u sjajnom ambijentu. Vaš savez odlučio je da se uzvrat igra u Velikoj Gorici, što je u biti vaš sretan teren. Moram priznati da nisam nikad tamo bio, ali na Poljudu sam svojevrememo i igrao. To je zaista prekrasan stadion." - tvrdi Okuka.

Iako je kapetan mlade reprezentacije SiCG Danko Lazović odlučio napustiti momčad uoči ovako važnog susreta, Okuka se nada da to ipak nije bila njegova posljednja riječ.

"Razlozi zbog kojih je Lazović napustio reprezentaciju nisu proizašli iz nikakvog sukoba s nogometnim savezom, ili s drugim igračima. To mi daje nadu da će se kapetan vratiti. Cijeli slučaj je još uvijek otvoren, ali van svake pameti je moliti igrača da igra za svoju reprezentaciju." - tvrdi Okuka.

Okuka je ustvrdio da itekako poštuje našeg izbornika Slavena Bilića, kojeg se sjeća još iz vremena dok je njegova karijera bila na zalasku.

"Bilić je napravio sjajan rezultat i stvorio je jako čvrstu momčad. Svaki trener ima svoj rukopis i za svakog trenera najviše govori upravo njegov rezultat." - dodao je Okuka.

Kao iskusan nogometaš, Okuka se nije ustručavao krenuti u trenerske vode. Tijekom karijere imao je uspona i padova, ali najviše ga je zaboljelo kad ga je Arkan smjenio s trenerske pozicije Obilića uoči utakimice 1. pretkola Lige prvaka koju je Obilić na kraju od Bayerna izgubio 4:0.

"Predsjednik me smjenio uočio tako važnog susreta jer nisam htio postupiti protiv vizija moje struke. Tražio je da u igru uvedem neke igrače i ja sam mu se usprotivio. To je bilo protiv mog razmišljanja. Jednostavno je bio takav, iako moram priznati da me to jako zaboljelo. Kao predsjednik je bio na visini svog zadatka, ali dalje od toga ne bih išao. S njegovom ženom Cecom Veličković sam i dalje u jako prisnim odnosima." - priznao je Okuka.

Na samom kraju razgovora Okuka je povukao paralelu između A reprezentacija Hrvatske i SiCG, ističući kako se radi o dvije jako slične momčadi.

"Hrvatska je napravila zaista veliki uspjeh i mislim da imate odličnu momčad. Ipak, smatram da to nije vaš krajnji domet. Slična je situacija i s našom reprezentacijom. Kranjčar i Petković napravili su odličan posao, i izgleda mi da se svi konačno polako vraćamo igri koju smo njegovali u bivšoj Jugoslaviji." - zaključio je Okuka.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Bice sigurno opet nekih nereda, pa ce FIFA da nas lepo udari po dzepu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
kako nas tako i njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Karte za mlade od 100 do 600 dinara

Ulaznice za baraž utakmicu mladih fudbalskih reprezentacija SCG i Hrvatske za plasman na Evropsko prvenstvo koštaće od 100 do 600 dinara, saopštio je Fudbalski savez naše zemlje.

Karte za severnu i južnu tribinu koštaće 100, za istočnu 300 i 500, a za zapadnu 400 i 600 dinara.

Meč na Stadionu Crvene zvezde igra se 12. novembra, a revanš je na programu četiri dana kasnije u Velikoj Gorici.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Uh... moglo bi stvarno da se napuni da bude bar 30 000 - 40 000
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Kada je Slaven Bilić preuzeo mladu reprezentaciju, fudbalska javnost u Hrvatskoj sumnjala je u njene mogućnosti, smatrajući čak da će nekadašnji igrač Hajduka, Karlsruea, Vest Hema i Evertona raditi sa izgubljenom generacijom. Od fudbalera sa prethodnog Evropskog prvenstva mogao je da računa samo na napadača Da Silvu i golmana Vranjića, ali je uspeo da u kvalifikacionom ciklusu ipak dovede mlade Hrvate do baraža i utakmica sa Srbijom i Crnom Gorom (12. i 16. novembar).

- Izgledalo je kao da će ovo da bude izgubljena generacija, ali su oni na impozantan način odradili kvalifikacije, kolo pre kraja osvojili prvo mesto i iza sebe ostavili i reprezentaciju Švedske. Po rezultatima u grupi možete da vidite da nijedan meč nije lako dobijen, ali na kraju je rezultat bio pozitivan - započeo je razgovor Slaven Bilić, selektor mlade reprezentacije Hrvatske.

Baraž sa Hrvatskom bila je jedina želja Dragomira Okuke, selektora SCG. Šta ste vi očekivali od žreba?
- Da ne igramo sa Srbijom i Crnom Gorom. Ako me pitate zašto, jedini razlog jeste to što utakmice SCG i Hrvatske još mnogo godina ne mogu da se igraju u normalnim uslovima. Stalno će da im se lepe etikete - „istorijska“, stalno će se spominjati nacionalni interesi, igraće se u nekim posebnim uslovima.

Koliko znate o plavima?
- Znam da ste na prošlom EP bili vicešampioni, a da ste u ovim kvalifikacijama izbacili Špance, i to mi je dovoljno. Selektor Okuka ima pet-šest jakih individualaca, koji mogu sami da naprave razliku na terenu u vašu korist, ali ne soliraju previše. To znači da plavi imaju jak kolektiv u kojem uvek može neko da te iznenadi, da podvali neku opasnu loptu.

Ko, konkretno?
- Upoznat sam sa kvalitetom Danka Lazovića, jasno je da je Simon Vukčević najveći talenat u SCG, da Boško Janković postiže dosta golova iako je vezni igrač. Gledao sam Miloša Krasića na meču CSKA - Sporting, kada je zamenio Olića, i pitao sam se ko je taj igrač. Pa on je vama sedeo na klupi na nekoj utakmici. Zapamtio sam i Nenada Milijaša, Aleksandra Trišovića, a Stojković je odličan golman, nema šta.

Znači, dobro ste se spremili?
- Ni SCG ni Hrvatska nisu dobile vajld-kard za učešće u baražu, nego su se za njega žestoko borile. Poštujemo plave, ali daleko od toga da se plašimo, naročiti što će to biti utakmica dve selekcije koje uživaju kada igraju. Radi se o istoj školi fudbala, pa očekujem pravo nadigravanje. Napominjem još jednom, ako u Švedskoj zaustavite Ljungberga, na primer, zaustavili ste i Ibrahimovića, dok nam iz tima SCG preti mnogo više igrača.

Da li na „Marakanu“ dolazite sa Nikom Kranjčarem?
- Nismo još ništa odlučili, iako bi „vatreni“ s njim dobili novi kvalitet. Problem je samo što on sa nama nije proveo nijedan dan, već je bio u A timu, dok je kod vas Basta, na primer, šetao po potrebi.

Koji rezultat očekujete u Beogradu?
- Nećemo srljati, ali nam treba gol na „Marakani“.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.