Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Mlada reprezentacija  (Pročitano 195022 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Dobro je  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Bice Simon ok, a mladci iz BiH igraju eventualno u BiH ligi, dok su nasi ili nosioci svojih klubova (Stepanov, Milijas, Jankovic, Purovic, Vukcevic) ili igraju napolju (Lazovic), ali u svakom slucaju ne griju klupacu.
Bice 3 do 5 golova sigurno. A ovo nije prognoza ostrascenog navijaca.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Ma biće napeto protiv BiH.
Mi nemamo kontnuitet dobrih igara i to je ono što me najviše plaši. Možemo da dobijemo ali i da popijemo pa se zagrcnemo.

Ali treba imati vere i bodriti naše svim srcem.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Srbija i Crna Gora - Bosna i Hercegovina 5:1 (2:1)
Purović 26, Stepanov 35', Milijaš 59', 66', Janković 68' - Džidić 14'

Bez ikakvih problema moglo je biti dvocifreno.
Apsolutno dominantna igra, ali nazalost iz moje prespektive previse promasenih cistih prilika.. najmanje 10 stopostovnih prilika nije realizovano.. vukcevic, purovic, lazovic... jedini koji je stvarno pokazao da je igracina.. milijas.... 2 evro gola..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs

Mlada reprezentacija je ostvarila zacrtani cilj i sada sa nestrpljenjem čeka žreb za baraž i priliku da se plasira završni turnir na kojem bi branila naslov vicešampiona "starog kontinenta". Žreb za baraž je 13. oktobra u 13 časova, a prvi meč, u kojem će "plavi" biti domaćini, igra se 12. novembra, a revanš četiri dana kasnije.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Ajmo ajde! Ajmo ajde, svi u napad do pobede!   Smile

a kako su se radovali kad su nam zbidzili prvi! Uh sto mi je drazo za petardu! ! !

[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 12. Okt 2005, 02:38:16 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Drago mi je da je Milijas konacno dosao do izrazaja i ima vecu slobodu u igri.

Sve cestitke  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Mlada rep. ostaje bez kapitena

Beta

Dosadašnji kapiten mlade fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Danko Lazović najavio je da neće više igrati za taj tim.

"Proveo sam četiri divne godine u ovom timu i želim mu sve najbolje, kao i svima u Fudbalskom savezu SCG. Ipak, iz privatnih razloga doneo sam odluku da mi utakmica protiv BiH bude poslednja u mladoj reprezentaciji", rekao je Lazović.

Selektor mlade reprezentacije SCG Dragomir Okuka, međutim, na konferenciji za novinare posle duela sa BiH, rekao je da još nije odustao od usluga napadača Bajera iz Leverkuzena.

Okuka je najavio da će još razgovarati sa Lazovićem i pokušati da ga ubedi da nastavi da igra za tim. On je izrazio mišljenje da je Lazović potreban ovoj selekciji, ali i ona tom napadaču i da bi mu igranje utakmica u baražu značilo u karijeri

Okuka: "Želim Hrvate u baražu"

Beta

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Dragomir Okuka izrazio je zadovoljstvo igrom njegovog tima na utakmici protiv Bosne i Hercegovine i ocenio da je ubedljiva pobeda dokazala da "plavi" imaju kvalitet.

Mlada reprezentacija SCG pobedila je u Novom Sadu Bosnu i Hercegovinu sa 5:1 i time izborila učešće u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Okuka je na konferenciji za novinare posle utakmice rekao da je početno vođstvo BiH malo poremetilo tim SCG, ali da su njegovi igrači, ipak, uspeli brzo da se vrate u igru i stvari postave na pravo mesto.

"Zadovoljan sam igrom i činjenicom da je u Novom Sadu, iako je bio radni dan, bilo zaista mnogo ljudi i nadam se da su i oni uživali", rekao je Okuka.

On je dodao da bi u predstojećem baražu, ako bi mogao da bira, za
protivnika najviše voleo selekciju Hrvatske i izrazio nadu da će predstojećih mesec dana ekipa SCG iskoristiti da se dobro prpremi za odlučujuće utakmice.

Okuka je, takodje, izrazio nadu da će se seniorska reprezentacija SCG direktno kvalifikovati na Svetsko prvenstvo kako bi igrači najboljeg tima, koji imaju pravo nastupa za mladu selekciju, dobili mogućnost da se priključe njegovoj ekipi za utakmice baraža.

Selektor SCG je rekao i da još nije odlučeno gde će se igrati utakmice baraža, dodajući da bi voleo da se domaćin bude Novi Sad, jer je publika tog grada to i zaslužila.

Beta

Selektor BiH Ibrahim Zukanović čestitao je kolegi iz protivničkog tabora na pobedi i poželeo mu sreću u baražu za Evropsko prvenstvo.

"Moja selekcija ispala je još na samom početku kvalifikacija, posle poraza od SCG i Španije. Posle toga podmladili smo ekipu i zaigrali dosta bolje tako da sam zadovoljan partijama u drugom delu kvalifikacija. Na kraju smo zauzeli ono mesto koje nam objektivno pripada", rekao je Zukanović.

On je ocenio da je utakmicu prelomilo isključenje odbrambenog igrača BiH Davora Landeke u 37. minutu, ali i dodao da je reprezentacija SCG u drugom poluvremenu igrala toliko dobro da ništa ne bi bilo drugačije i da je njegov tim bio kompletan.

"Drugačije ne bi bilo i da smo mi imali igrača više. Drugo poluvreme bilo je igra mačke i miša", rekao je Zukanović.

Bosanski strateg je izrazio nadu da će se u narednim kvalifikacijama njegova ekipa prikazati u boljem svetlu i da će se umešati u borbu za plasman na EP.

Plavi" peticom ušli u baraž

Beta

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore pobedila je u Novom Sadu Bosnu i Hercegovinu 5:1 i time izborila učešće u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Osim u prvih 15 minuta utakmice reprezentacija SCG bila je daleko bolji protivnik, a da su Danko Lazović, Milan Purović i Miloš Krasić u drugom poluvremenu bili precizni u nekoliko situacija, pobeda je mogla da bude još ubedljivija.

Gostujuća selekcija povela je u 15. minutu pogotkom Aldina Džidića koji je posle duplog pasa sa Josipom Lukačevićem prošao po levoj strani, ušao u šesnaetserac, i plasirao loptu iza golmana SCG Vladimira Stojkovića.

Domaća ekipa je od tog momenta, uz podršku 8.0000 navijača, zaigrala daleko borbenije i organizovanije i na izjednačenje se nije dugo čekalo.

Centarfor "plavih" Milan Purović u 25. minutu, posle centaršuta Aleksandra Trišovića sa leve strane, bio je najviši u šesnestercu i glavom savladao golmana BiH Zdenka Baotića.

Srbija i Crna Gore je u 34. minutu povela sa 2:1. Posle kornera, koji je sa leve strane izveo Lazović, došlo je do gužve u šesnaestercu BiH, a najprisebniji je bio Milan Stepnov i sa dva metra plasirao loptu u praznu mrežu.

Gosti su u 37. minutu ostali sa igračem manje na terenu. Odbrambeni fudbaler Davor Landeka dobio je drugi žuti karton posle faula nad Simonom Vukčevićem.

Beta

Domaća reprezentacija je i u drugom poluvremenu nastavila sa dobrom igrom, a na 3:1 povisio je Nenad Milijaš najlepšim golom na utakmici. On je sa više od 20 netara uputio snažan udarac u levi ugao gola BiH koji Baotić nije uspeo da zaustavi.

Već u 67. minutu na semaforu je bilo 4:1, a strelac je ponovo bio Milijaš, koji je odigrao dupli pas sa Purovićem i sa 18 metara oštro šutirao u suprotni golmanov ugao,

Konačnih 5:1 postavio je u 69. minutu Boško Janković koji je na polovini BiH oduzeo jednu loptu i uputio se u šesnaesterac gostiju, da bi po zemlji preciznim udarcem savladao golmana Baotića.

Rprezentacija SCG zauzela je drugo mesto na tabeli sedme kvalifikacione grupe. "Plavi" će sredinom novembra igrati baraž utakmice sa jednim od pobednika sedam ostalih grupa. Žreb je 14. oktobra.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
Sve cestitke na odlicnoj igri i nadam se da ce se i mladi pridruziti matorcima u nemackoj....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
"Proveo sam četiri divne godine u ovom timu i želim mu sve najbolje, kao i svima u Fudbalskom savezu SCG. Ipak, iz privatnih razloga doneo sam odluku da mi utakmica protiv BiH bude poslednja u mladoj reprezentaciji", rekao je Lazović.
Gledah kad je ovo izjavio... ako neko ima more info.. dobrodoslo je...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.