Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Mlada reprezentacija  (Pročitano 196514 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
На брзину сам прегледао тимове и могу да кажем ако Италија не освоји ЕП ове године, неће никад.

Шведска ће се највише ослонити на Берга, Белорусе не познајем најбоље.

Ипак мислим да пролазимо групу, као други.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Као што сви говоре, није фраза, прва утакмица је најважнија... + мотив што играмо против Азура  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Mislim da cemo tu utakmicu da izgubimo,ne leze nam italijani Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
U-21: Đorđević propušta EP, Krčma u nevolji

Napadač Nanta Filip Đorđević zbog teže povrede neće moći da nastupi na Evropskom prvenstvu mladih reprezentacija, od 15. do 29. juna u Švedskoj.

On je ponovo doživeo prelom desnog stopala i u nedelju će se iz baze srpskog tima u Helsingborgu vratiti u Beograd.

"Zaista mi je teško. Sve se brzo dogodilo i ne mogu da verujem da ću propustiti EP. Idem u Srbiju na preglede, saigračima ostaje da u Švedskoj naprave uspeh bez mene", kratko je izjavio Đorđević, prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Đorđević je bio jedan od samo tri napadača na spisku selektora Slobodana Krčmarevića, čije su opcije ostali Rade Veljović iz rumunskog Kluža i Miralem Sulejmani iz Ajaksa.

Sulejmani je prethodnih dana bio sa "A" reprezentacijom i mladima se priključio lakše povređen, kao i levi bek Partizana Ivan Obradović.

"Povreda Đorđevića je veliki hendikep. Čekamo šta će reći doktori UEFA, pa da vidimo da li ćemo imati pravo da pozovemo zamenu. Obradović i Sulejmani ne treniraju, pa imamo zaista puno problema. Ni vreme nam ne ide na ruku. Vetar ne prestaje da duva, a kiša je padala od kada smo stigli", jadikuje Krčmarević.

Lekarska komisija UEFA pregledala je Đorđevića i ako da "zeleno svetlo", stručni štab reprezentacije Srbije pozvaće novog napadača.

Slične probleme "orlići" su imali i na prethodnom EP, u Holandiji 2007, kada se dan pre početka turnira povredio treći golman Igor Stefanović. Pravila nisu dozvoljavala da se u tako kratkom roku obavi izmena, ali svi se nadaju da će UEFA ovog puta biti blagonaklonija.

Srbija će se u prvom kolu A grupe sastati sa Italijom, u utorak od 20.45 časova u Helsingborgu. Druga dva meča igraćemo u Malmeu - 19. juna sa Belorusijom i 23. juna sa domaćinom, Švedskom.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
Sulejmani zadovoljan radom

Fudbaler mlade reprezentacije Srbije Miralem Sulejmani izjavio je u Helsinborgu da atmosfera i način rada u našoj ekipi ulivaju poverenje pred početak EP.

"Konkurencija u Švedskoj je izuzetna. Kada na ovom prvenstvu nema Holandije, za koju znam koliko je jaka, svaka prognoza je nezahvalna. I pored toga, veliki sam optimista jer na treninzima odlično radimo i očekujem da ćemo u Švedskoj prikazati dobar fudbal", naveo je Sulejmani.

Talentovanog srpskog reprezentativca ne brine to što će prinudno igrati sam u špicu napada, s obzirom da se zbog povrede Filip Djordjević vratio u Beograd.

"Radimo najbolje što možemo i trudimo se da sve probleme prevazidjemo na najbolji način, uvereni da ćemo prikazati igru i postići rezultate koji će obradovati sve poklonike fudbala u našoj zemlji", dodao je Sulejmani.

Prema njegovoj proceni, Srbija ima potencijal da se nadje medju četiri najbolja tima u Evropi.

"Svi u timu imamo najviše ambicije i to je vidljivo i na treninzima. Tim deluje kao celina, dišemo kao jedna duša", navodi Sulejmani.

Kako je ocenio, izostanak Đorđevića biće veliki nedostatak, ali je dodao da je uveren da su drugi fudbaleri "kadri da nadoknade" njegovo odsustvo. O italijanskoj ekipi sa kojom "beli orlići" igraju prvi meč na šampionatu, 16. juna u Helsinborgu, Sulejmani nije mogao da kaže nešto konkretnije.

"Ne poznajem dovoljno Italijane. Posebno nisam upoznat sa igrom njihove odbrane, ali ćemo do početka duela od stručnog štaba dobiti dovoljno podataka" rekao je Sulejmani.

Mladi srpski reprezentativac smatra današ tim treba "prvenstvo da se bavi svojom igrom" i da trenira "punom snagom i uz mnogo volje".

"Od naše koncentracije, ali i inspiracije, zavisiće mnogo toga. Dobra smo ekipa koja pozitivno razmišlja i ima visoke ciljeve", zaključio je Sulejmani.

Tošić: Prvi meč izuzetno važan

Mladi reprezentativac Srbije, član Mančester junajteta Zoran Tošić, smatra da je prva utakmica na svakom takmičenju najvažna za dalji razvoj događaja.

"U Švedsku smo došli sa jasnim ciljem. Razmišljamo o Italiji, a gledamo sebe spremni i koncentrisani na ono što nas čeka", kaže Tošić.

Mladi Zrenjaninac je šansu da igra za mladu reprezentaciju neočekivano dobio na prethodnom prvenstvu Evrope u Holandiji pre dve godine, kada je Srbija predvodjena selektorom Miroslavom Djukićem ostvarila visok domet. Tošić je šansu izvanredno iskoristio i nakon samo godinu i po dana našao se u dresu slavnog Mančester Junajteda.

"U Holandiji smo stekli veliko iskustvo. Nekolicina igrača iz tog tima su sada stožeri mlade reprezentacije. Na nama je velika odgovornost da renome stečen u Holandiji odbranimo u Švedskoj", kazao je Tošić.

"Verujem da i ova generacije srpskih nada može da dodje do finala, bez obzira na činjenicu da je konkurencija ovde izuzetna, jer su i ostali timovi došli u najjačim sastavima", smatra Tošić.

Prema njegovim rečima, kod nas se najviše govori o snazi Italije, ali je jasno da Engleska i Španija nisu ništa slabije ekipe.

"Rekao bih da svi imamo podjednake šanse. Grupe su izjednačene i bar tri ekipe iz obe grupe očekuju prolaz u polufinale", rekao je Tošić.

Bivši igrač Partizana kaže da se nalazi u zadovoljavajućoj formi, iako u prvom timu Mančester Junajteda nije dobio pravu priliku. Ima, međutim, kontinuitet igara u drugom timu, tako da na šampionat nje došao nespreman.

"Kroz nastupe u B timu Mančestera dosta sam napredovao. U zadovoljovajućoj sam formi i uveren sam da se neće osećati to što u poslednje vreme nisam igrao na velikoj sceni", kaže Tošić.

On dodaje da je svestan odgovornosti koja je pala na njegova pleća. Zna da je označen kao jedan od iskusnijih nosilaca igre, zajedno sa Milanom Smiljanićem i Gojkom Kačarom.

"Kolektiv je naša glavna snaga. Ogroman potencijal leži u srednjem redu i napadu. Sve to treba složiti u skladnu celinu kako bi funkcionisalo na pravi način i rezultat neće izostati", smatra Tošić.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N82
                      Kačar: Italijane dobijamo jakom sredinom i dobrom atmosferom

Završetak šampionata u Nemačkoj Gojku Kačaru doneo je obaveze u repreznatciji Srbije. Posle kvalifikacionih mečeva za Svetsko prvenstvo sa A selekcijom, fudaler berlinske Herte potpuno se posvetio mladoj reprezentaciji, koja u utorak protiv Italije igra prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Švedskoj. Prvi dani na severu Evrope protiču u radu i pripremu za najtežu utakmicu u grupi.

- Vreme je kišoviti i oblačno, navikao sam na takve klimatske uslove jer živim u Belinu, mogu reći da je takvo vreme dobro samo za fudbal. Imali smo taj peh jer se povredio Filip Đorđević, ali sve te negativne stvari koje nas do sada prate treba da zaboravimo i da se koncentrišemo samo na utakmicu i igru - kaže Kačar i ističe pozitivnu atmosferu u reprezenatciji.

- Izuzetno nam je važna prva utakmica protiv Italije u kojoj ćemo videti gde smo i kakvi smo. Ne znam šta nas očekuje, ali mogu da kažem da je atmosfera u našem timu fenomenalna i drago mi je što sam ponovo sa drugovima sa kojima sam odrastao.

Srpski reprzentativac smatra da će pobednika utakmice između Italije i naše selekcije odlučiti ona ekipa koja bude bolja na sredini terena.

- Reprezenativci Italije igraju jednu veoma jaku ligu. Dobro su uigrani i deluju ozbiljno. Nama je neuigranost glavni problem, uvek nam je nako nedostajao ili se nešto menjalo. Ipak, imamo mi svoje adute . Nećemo im prepustiti sredinu terena, po mom mišljenju, pobednika će odlučiti ona ekipa koja bude dominirala na sredini terena.

Cilj je polufinale Evropskog prvenstva, ali Kačar napominje da eforija i pritisak koji se stvaraju oko njih, mogu biti kobni za „orliće".

- Prvi cilj je polufinale, zatim finale, pa titula. Po meni ne bi trebalo stvarti pritisak i puno očekivati. Bolje je biti umeren. Kada smo izgubili od Mađara svi su nas otpisali, sada kada smo na Eropskom prvenstvu svi očekuju medalje. Pružićemo maksimum... - obećava Gojko Kačar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Sad sam cuo na SMS televiziji(sos)da su svedjani okacili 7 zastava a nasu su "zaboravili" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3;MEG
mob
Nokia 5800
Smradovi. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ma to na nekoj konferenciji za novinare gde su uzimali akreditacije...

Sto posto zaboravili ili nisu nasli nasu... Ne bi me cudilo da misle da se ovde jos uvek ratuje a i da nemaju pojma kako nam izgleda zastava...  Smile

Da je njihova bruka, jeste, da to sto nije bilo zastave tu ima ikakvog znacaja, nema, tako da... Okrenimo se nekim drugim, bitnim stvarima...  Smile

Napred nasi orlovi! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Imamo samo jaku sredinu, odbrana i posebno napad nam i nisu na nekom nivou... Jedino me tesi sto je i kod ostalih reprezentacija, bar u grupi, slicno... Dakle, prolazimo bar grupu. Ajmo deco!!!!!
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 07:29:43 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.