Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Mlada reprezentacija  (Pročitano 196273 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Sutra su karte besplatne, mogu se podici na blagajni stadiona, tako sam bar procitao u novinama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ja i kad imam sa kim ici, i kad imam karte, ne mogu... Zbog skole... Ajde da nisam zaribao, pa da mi cale, keva, sestra opradva, nego ovako  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Sutra su karte besplatne, mogu se podici na blagajni stadiona, tako sam bar procitao u novinama Smile

Зар није била фора да се карте узимају заједно са овом за Литванију?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Jeste... ali i OVO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300

Зар није била фора да се карте узимају заједно са овом за Литванију?  Smile
Ma jeste, al verovatno nisu prodali doboljan broj karata pa sad ove dele Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
"Orlići" idu na Evropsko prvenstvo!
Mlada reprezentacija Srbije se plasirala na Evropsko prvenstvo u Švedskoj posle nove minimalne pobede nad Danskom. Overu plasmana i potvrdu da su mlade selekcije Srbije u vrhu evropskog fudbala doneo je jedini strelac na utakmici Marko Milinković u 73. minutu.

Krčmarevićevi izabranici očigledno nisu bili zadovoljni čuvanjem rezultata iz prvog meča, pa su od prvog minuta na stadionu Partizana zaigrali agresivno i vrlo brzo su preuzeli potpunu kontrolu nad utakmicom. "Orlići" su konstantno napadali, ali su propustili nekoliko veoma dobrih prilika u prvom poluvremenu. Veliki udeo u tome imao je odlični golman gostiju Kasper Šmajhel, koji je u nekoliko navrata fenomenalno blokirao udarce Tadića, Matića i Fejse. Međutim, kada je sin legendarnog golmana Mančestera u 39. minutu zbog igranja rukom van šesnaesterca dobio crveni karton, bilo je jasno da će Srbija lako završiti baraž.

Ofanziva "orlića" je tada postajala još žešća i nastavljena sve do samog kraja. Odbrana Danaca je konačno morala da kapitulira u 73. minutu posle prelepe akcije naših reprezentativaca. Fejsa je poslao odličnu loptu na drugu stranu, a Tadić je majstorski iz prve samo produžio loptu ka Marku Milinkoviću. Napadač je izbio sam ispred rezervnog golmana Hajncea i rutinski ga savladao za konačnih 1:0 i potvrdu plasmana na EP u Švedsku 2009. godine.

Izvor: Blic

----------------

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Selektor mlade reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević saopštio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Izraelom, koja se igra 19. novembra u Tel Avivu. Krčmarević je pozvao sledeće igrače - golmani: Bojan Šaranov (OFK Beograd), Željko Brkić (Vojvodina); odbrana: Nikola Petković (Crvena zvezda), Nikola Gulan (Fiorentina), Milan Vilotić (Čukarički), Marko Jovanović (Partizan), Nemanja Pejčinović (Rad); vezni: Miloš Adamović (OFK Beograd), Ljubomir Fejsa, Adem Ljajić, Radosav Petrović (Partizan), Marko Milinković, Nemanja Matić (Košice), Milan Smiljanić (Espanjol), Dušan Tadić (Vojvodina); napadači: Filip Đorđević (Nant), Rade Veljović (Voždovac), Danijel Aleksić (Vojvodina).

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Srbija pre Slovačke!

U OKTOBRU, pred baraž mečeve sa Danskom, za odlazak na EP u Švedskoj, selektor mlade reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević nije mogao da računa na najbolje igrače: Tošića, Obradovića, Sulejmanija, Kačara... Ulog je bio ogroman, pa se hrabro odlučio, da pozove debitante iz Košica, Nemanju Matića (20) i Marka Milinkovića (20), koji su, tada, bili totalna nepoznanica za srpsku javnost.
Ipak, talentovani momci su u dva meča sa Danskom i nedavno prijateljskom u Izraelu, gde su kreirali uspeh, pokazali da mogu da budu budućnost reprezentativnog fudbala, a na dobrom su putu da „rezervišu“ mesto u ekipi za evropsko takmičenje...
- U prvom razgovoru Milinković i Matić su pokazali ogromnu, želju da nose dres Srbije pre Slovačke, a već na treninzima video sam da poseduju kvalitet. Odlično su se uklopili u tim i njihov učinak je dokaz da nisam pogrešio kada sam dobio preporuke od prijatelja i kolege Vlade Vermezovića, koji je vodeći Spatrak iz Trnave uočio dva odlična igrača - ističe selektor Slobodan Krčmarević.
Nijednog trenutka Vlada Vermezović nije sumnjao da će Matić i Milinković biti osveženje na reprezentativnoj sceni.
- Košice su tim koji voli da afirmiše mlade igrače i da ih istrpi i ponekad kada ne pružaju dobre igre. Ipak, Matić i Milinković su bili najzapaženiji svojim učinkom i talentom. Reagovao sam odmah u interesu srpskog fudbala, mada sam zano Matića, dok je bio u Teleoptiku i sada mi je posebno drago da su uspeli
da se pokažu u najboljem svetlu - kaže Vermezović.
Ipak, čudno je da su se Zvezda i Partizan u mlađim kategorijama olako „odrekli“ Matića, koji je na „Marakani“ bio četiri, a u Humskoj dve godine, dok je Milinković igrao za Borac iz Čačka. Skautima je upisan ogroman minus...
- Možda je za njih sada lepše da su stigli u reprezentaciju zaobilaznim putem, ali prave vrednosti uvek isplivaju i treba da znaju kod nas u klubovima da bruse talenta korak po korak i da preko noći nema željenih rezultata. Njihova cena je sada enormno skočila, a svakako da su interesantni za klubove iz Evrope - zaključio je Vermezović.
Srbija ima još dva bisera, uz Kačara, Sulejmanija, Obradovića, Tošića... Njihovo vreme dolazi, a jednog dana treba da naslede Krstajića, Dragutinovića, Pantelića...

MARKO MILINKOVIĆ
Datum rođenja: 16. april 1988. god.
Mesto rođenja: Beograd
Visina i težina: 179 cm, 59 kg
Mesto u timu: Napadač
Klubovi: Borac (Čačak)
Član: Košice (od 2007. god, 40 utakmica - 5 golova)
Reprezentacija: Mlada (3 utakmice - 2 gola)
Broj na dresu: 19

NEMANjA MATIĆ
Datum rođenja: 1. avgust 1988. god
Mesto: Šabac
Visina i težina: 194 cm, 74 kg
Mesto u timu: Centralni vezni
Klubovi: Radnički (O), C. zvezda, Partizan...
Član: Košice (od 2007. godine - 60 utakmca - 3 gola)
Reprezentacija: Mlada (3 utakmice - 2 gola)
Broj na dresu: 5

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Krčmarević: Hrvatska najveći rival

Selektor Slobodan Krčmarević smatra da mlada reprezentacija Srbije ima realne izglede da u konkurenciji Hrvatske, Norveške, Slovačke i Kipra prebrodi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2011. godine.

Aktuelna generacija "orlića" u junu će u Švedskoj četvrti put zaredom igrati na završnom turniru šampionata Evrope.

"Svrstani smo u solidnu, ujednačenu grupu. Ima grupa u kojima je konkurencija mnogo jača, ali i onih u kojima smo mogli bolje da prođemo. Zadovoljan sam jer ćemo prvi put od kada ja predvodim reprezentaciju moći da u kvalifikacijama računamo na sve igrače", rekao je Krčmarević posle žreba u danskom gradu Arhusu.

Prema njegovim rečima, glavni rival u borbi za osvajanje jednog od prva dva mesta u Grupi 7 biće nam Hrvatska.

"Svesni smo rivaliteta između naše dve ekipe, ali verujem da pred punim stadionom možemo da osvojimo bodove protiv Hrvatske. Slovačka spada u srednju klasu evropskog fudbala, a sa selekcijama Norveške smo se susretali u ranijim ciklusima. Ekipa Kipra je specifična, jer zna da igra dobro na svom terenu. Mogu da budu tvrd orah i za jače protivnike", ocenio je Krčmarević.

On je naveo da već ima kostur tima za kvalifikacije i da će to, u odnosu na mnoge druge ekipe, biti velika prednost Srbije.

"Pravo igranja imaće i dvojica već iskusnih fudbalera, Miralem Sulejmani i Ivan Obradović. Oni će svakako biti nosioci igre i perjanice reprezentacije", rekao je Krčmarević.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.