Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Frapantno ~ Zarada dobra, a nema ko da radi ~ Od ovih poslova u Srbiji svi beže  (Pročitano 7771 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia 
Ja ti tvrdim da sad daš oglas kako ti treba žena za staranje o staroj nepokretnoj osobi 8 sati plus pomoć u kući za 25.000  na ruke javilo bi ti se bar 10 ozbiljnih kandidata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
О томе ти причам.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
I onda ostanu nedelju dana i pobegnu bez obzira jer to znaci da u vecini slucajeva pored fizickog dela - prineses, odneses, promenis pelene, garderobu, obrises guzicu... imas i onaj psihicki deo jer su stare osobe, a posebno ako su nemocne... prava deca..

Inace, mislim da se nismo razumeli... ja smatram da je to u odnosu na ono sto se ocekuje od njih sasvim postena cena... Ono sto je meni problem je sto vecina nema toliko, pa se clanovi porodice sami snalaze...

Ovo zanimanje je dobro placeno i trazeno upravo zbog onog prvog.. malo ko moze na duze staze da se bavi time...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Đubretari i čistači ulica

Većini građana Srbije neprijatna je sama pomisao da ih nepoznati, a kamoli poznati ljudi gledaju dok čiste ulice i guraju ruke u kante i kontejnere, ali zaposleni u Gradskoj čistoći zarađuju sasvim pristojan novac. Mesečna zarada čistača ulica iznosi oko 30.000 dinara, dok đubretari zarađuju još više.

Gerontodomaćice

Gerontodomaćice su na ceni, ali malo ko odlučuje da se bavi ovim poslom. Ovaj posao je nepopularan jer podrazumeva ozbiljne fizičke napore i psihološku stabilnost. Na njega se obično odlučuju žene koje su dugo na tržištu rada i nemaju posla, ali mnoge brzo i odustaju. U državnim ustanovama im je plata oko 40.000 dinara, dok im privatnici plaćaju i do 70.000 dinara.

Građevinski radnici

Rad na građevini, posebno pomoćni građevinski poslovi, dobro su plaćeni, ali čišćenje šuta nije najpoželjniji posao na svetu. Čišćenje šuta se plaća do 2.000 dinara za osam sati, ali i oni koji prihvate ovaj posao, brzo odustanu.

Drvoseče

Drvoseče u letnjoj sezoni mesečno mogu da zarade oko 1.000 evra, dok u jesen zarada opada i iznosi “samo” 500 evra, uz obezbeđen smeštaj i hranu. Zbog loših uslova rada, poput rada na otvorenom u svim vremenskim prilikama i neprilikama, posao drvoseče nije najpoželjniji.

Pastiri

Među 780.000 zvanično nezaposlenih u zemlji gotovo je nemoguće pronaći one koji bi zarađivali čuvajući ovce ili krave. Za čuvanje ovaca nezaposleni mogu da dobiju između 200 i 700 evra mesečno, a uz platu imaju obezbeđen i stan i hranu. Ipak, malo ko želi da se lati čobanskog štapa.

Vozači autobusa i kamiona

Prosečna plata šofera, iznosila oko 45.000 dinara, ali ceo dan u autobusu, usred gradske gužve većini građana, pa čak i onih nezaposlenih, ne deluje privlačno. Vozači kamiona zarađuju bar 1.000 evra, pogotovo oni koji voze van zemlje, ali život na točkovima izgleda nije za svakoga, jer je ovo posao od kojeg mnogi brzo odustaju.

Izvor: 24sata

Lazu ovi iz "der blitza" za medalju  Smile Smile

a) Javna je tajna da za posao djubretara u Srbiji treba partijska knjizica !

b) Gerontodomacice...150 evra mesecno...pisu bajke neinformisani novinari Smile

c) Gradjevniski radnici....ceo dan,12-14 sati gradjevniski radnik radi za 1000 dinara...posla sve manje imaju...

d) za pastire stvarno ne znam  Smile

e) Za vozace GSP-a opet je neopdhodna clanska karta partije na vlasti Smile a ovi medjunarodni od 1000 evra, voze uglavnom mesec/dva jer je to u vecini slucajeva obecani novac Smile koji nikada ni ne dobiju...kad ljudi shvate da plate nema i da je nece ni biti Smile odustaju...

Naravucenije; u novinama je oduvek istine najmanje.Ja licno samo u citulje verujem... Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pih...vozac autobusa...60% gradjanstva jedva i preko stele uspiju poloziti za b kategoriju... Smile
a autobus..ih...

ima posla ...ali  nece olos da radi...procitaju "dvije knjige" i nekako skrpe 1 godinu nekog faLkuteta  Smile
i gotovo je... Smile od takvog olosa vise nikad nema niko koristi a najmanje on sam..
nece da radi..jbg..bolji je od bilo koga i sve zna...

imam jednog takvog u familiji...
nema gdje ga nismo utrpavali da radi...
mjesec dana plafon...tj do prve plate... Smile
rodica ...neki dan kuka..jbt nece da ode smece baciti...a na trznicu pih..nije godinama otisao... Smile
a doduse ni otac mu nije neki "radisa"  Smile

mogu tako dok roditelji mogu da rmpace...a polije ce sam sebi mater psovati..kad udje u godine pa kad vise ne bude mogao ni sljakerske poslove naci...i raditi... Smile

ne bi ja njemu dao ni da jede... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ako su se udale sve opasne ribe...mozete da pocnete da radite nesto... Smile

Nikad nije kasno... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
ima posla ...ali  nece olos da radi...procitaju "dvije knjige" i nekako skrpe 1 godinu nekog faLkuteta  Smile
i gotovo je... Smile od takvog olosa vise nikad nema niko koristi a najmanje on sam..
nece da radi..jbg..bolji je od bilo koga i sve zna...

A kad progledaju onda se "ufate" politike...poslanicki mandat a uz mandat ide i diploma fakulteta, magistrat, doktorat obavezno Smile
Usput, zavrsice neki od stranackih kurseva neverbalne komunikacije  Smile i eto ti ga u javnosti,kako komentarise mentalitet Srbina  Smile neradnik,lezilebovic, gotovan  Smile
Posao treba traziti,izboirti se za njega ne cekati...omiljena im je recenica Smile

imam jednog takvog u familiji...
nema gdje ga nismo utrpavali da radi...
mjesec dana plafon...tj do prve plate... Smile
rodica ...neki dan kuka..

Pametan taj tvoj... Smile
Vazno da se on dobro ozenio... Smile Taj nece mlad osedeti, ni slog u 40-toj... Smile
Takvi najduze pozive... Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2015, 16:28:48 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.93
Sve se  obogatise ljudi iz navedenih struka. Imaju cak i slusalice u usima dok metlaju asfalt. Toliko su bogati da sebi daju za pravo da na radnom mestu rade sta hoce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5
Sve se  obogatise ljudi iz navedenih struka. Imaju cak i slusalice u usima dok metlaju asfalt. Toliko su bogati da sebi daju za pravo da na radnom mestu rade sta hoce.

Opet ti drvis o bogatstvu i bogacenjem u ovakvim poslovima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
mob
I-mate 30 Pro
Nije skola za svakoga... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.