Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:28:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Francuska "preventivno napada" Iran  (Pročitano 26831 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG Nexus 5
Tako je maradicu. On je pobedio u ratu. Ja se iskreno nadam da ce Francuska preventivno napasti Iran. Da ne preterujem ali bih bio i vise nego srecan da mocni Sarkozi udari po Iranu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
Citat
Pogledaj na wikipediji sta su sve u tom dobu imali od naourzanja, danasnji Iran nema ni 10 % od onoga to je Irak imao.
Mislim da im je propao dan ako te podatke ne objave na Wikipediji.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
Najbitije u svemu je sto na ovo otimanje energije (nafte) cute Rusi i Kinezi... Em sto cute em sto ne pomazu vec odmazu nacijama koje brane te resurse...

Ili su picke ili je NSP odavno na delu i samo dovrsava male i nepokolebljive...
Iskreno voleo bi da je NSP na vlasti i da se to sve dovrsava polako...

Ali nazalost, mislim da su samo obicne picke i jedni i drugi...

Poenta kod svake imperije jeste da se siri i otima, a onda dolazi trenutak kad to sirenje ne moze vise da se podnese i kada se pojavi previse sitnih problema koji na kraju zajedno uruse imepriju...

Mozemo mi da pricamo sta hocemo ali njima okupacija Afganistana, Irana, Srbije, Libije, nista konkretno ne donosi bez trupa... Svi cemo mi da se vratimo na svoje kad oni odu, a jednom moraju jer je neodrzivo imati toliko trupa po svetu...

Iranu zelim sto bolju odbranu i jedinstvo pre svega... Zelim im da konvencionalnim oruzjem satru sto vise mogu neprijatelja i da ne koriste nuklearno ako ga imaju...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Tako je maradicu. On je pobedio u ratu. Ja se iskreno nadam da ce Francuska preventivno napasti Iran. Da ne preterujem ali bih bio i vise nego srecan da mocni Sarkozi udari po Iranu.

Sta ce biti, videcemo. A Sarkozi je povukao par poteza i rekao sta prosecan Francuz misli, to mu je bitno za izbore. Zamisli eto da je predsednik Srbije  Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2011, 11:37:41 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
Hm zanimljivo, dosao ortak koji zivi u Parizu u Srbiju sa devojkom tipicnom Francuskinjom (poreklom sa Trinidada  Smile) i rekao mi tipicno francusko misljenje da se uopste ne slazu sa Sarkozijem ali da je narod tamo otupeo i da se bavi dnevnim temama...

Neko u njihovo ime i za naftu za njihove automobile kollje, siluje, pljacka, izgladnjuje, a oni nemaju previse vremena da se bave time...

I takvih treba da mi je zao jer su "ljudi"?! Ili da mi bude zao njihovog velikog brata SAD i tih "ljudi"...  Smile

Samo me broj interesuje, sto veci to bolji...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
prosecan Francuz

шта сматраш под просечним французом?

да ли си и ти можда просечан немац? 
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG Nexus 5
Zamisli eto da je predsednik Srbije  Smile

"Spasi Srbiju i ubij se, Sarkozi, majmune!"

P.S.

I ostavi mi zenu u amanet.

« Poslednja izmena: 02. Sep 2011, 12:50:12 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
Citat
шта сматраш под просечним французом?

Bas ono sto sam napisao, Srbin i devojka sa iz Trinidada...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Zamisli eto da je predsednik Srbije  Smile

"Spasi Srbiju i ubij se, Sarkozi, majmune!"

P.S.

I ostavi mi zenu u amanet.

Ehehe, zamisli prvo da eto predsednik Srbije dobije neki rat, ne bi bas bio omrazen u narodu  Smile

Hm zanimljivo, dosao ortak koji zivi u Parizu u Srbiju sa devojkom tipicnom Francuskinjom (poreklom sa Trinidada  Smile) i rekao mi tipicno francusko misljenje da se uopste ne slazu sa Sarkozijem ali da je narod tamo otupeo i da se bavi dnevnim temama...

Cim je nasao devojku iz Trinidada takvo mu je i okruzenje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
Citat
Cim je nasao devojku iz Trinidada takvo mu je i okruzenje

Ti si klasican retard... Smile

Francuska je mesavina svega i svacega... Devojku je nasao na cenjenom faksu za IT...  Smile

Poenta je da ti "ljudi" ne brinu o tome kad neko u njihovo ime ubija i pljacka... A onda su oni kao nevini kad rokne neki terorista ili kad se cude sto ih mrze...

Skotovi ignorantski i treba da pocrkaju...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:28:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.