ok drago mi je za takva vaša mišljenja i kad znate ko je koga jurio i maltretirao..... Naj bolje bi kadna bilo da nestanem sa ovog foruma,da ne gledam ove gluposti i da se nerviram,a vi verujte kome hoćete ..
ok drago mi je za takva vaša mišljenja i kad znate ko je koga jurio i maltretirao..... Naj bolje bi kadna bilo da nestanem sa ovog foruma,da ne gledam ove gluposti i da se nerviram,a vi verujte kome hoćete ..
Kako sejes tako zanjes ... ne verujem da si manijak ali mislim da si sam zasluzan za negativno misljenje nekih zena ovde o tebi ...
Ti znas misljenje 427110 korisnika ili samo nekih...
Опет офф. Али ако ти можеш, ваљда можемо и ми.
Већ ти рекох - остави ме на миру, али теби нешто мира не да.
Не знам мишљења 427110. Извињавам се. Требало је да кажем "Не секирај се, готово нико не мисли да јеси" обзиром да знам мишљење 427109 корисника. За једног нисам најсигурнији.
Стално ми се моташ "око ногу". Имам осећај да би се ти удала за мене.
Ја и даље немам негативно мишљење о СмилеНС-у, јер сам видела 90% постова које је писала алех... после ствари које је писала у оној теми, почела сам да пратим и шта пише у осталима... ако то пише јавно на форуму, ко зна шта је написала у приватним порукама... цитирала је само његове поруке, а ниједну своју. Тако да, не верујем да је она невина у целој причи, као што се прави да јесте...
Да ме неко не би схватио погрешно, не желим да она овде цитира и своје поруке... већ сам једном напоменула да су то приватне поруке и да би самим тим њихова садржина требала да остане поверљива.
Sto lepo ne kazes: "Ja mislim da si ti to i to". I zasto je off kada te pitam da mi kazes ko to misli, jer se stalno krijes iza "nekih"... "Niko te ne voli"... "Niko ne misli da si objektivna"... stalno "niko" i "neki"... Pranoican neki imaginarni svet...
Zanimljivo... u nedostatku argumenata, udri po uvredama... opet... samo toliko...gotovo blago... ih...