Ја и даље немам негативно мишљење о СмилеНС-у, јер сам видела 90% постова које је писала алех... после ствари које је писала у оној теми, почела сам да пратим и шта пише у осталима... ако то пише јавно на форуму, ко зна шта је написала у приватним порукама...
postoje i odgovori na ono sto je pisala
u cijeloj ovoj prici nema "pobjednika"... oboje su jednako krivi
treba vremenena procitati sve u sustini,nela je u pravu,krivi su oboje,ja se sa smile-om znam vec duze vreme,voli zenske,ne zameram mu uopste,alexs znam nesto kratko,nemam ni sa njom nikakvih problema,znaci,nisu se postavili jedan prema drugom kako treba,stali su na sredinu,i nista. zato,moj je predlog da se nadju i kresnu lepo,i gotovo,nema manijaka ni zrtve,neka stvar isteraju do kraja,i neka dodju na burek nasmejani i raspolozeni da nastavimo druzenje i zezanje(normalno ) licno mislim da ima i ozbiljnijih problema,pravih manijaka neka se jave osobe sa ozbiljnijim problemima,da to resavamo,da pomognemo njima pozz and out
Covek koji zna misljenje 427109 foruma... sta reci... Bog na zemlji... moralna i ljudska velicina... Kako ga odbiti? Ali... neka... ne bih da stojim na putu srece nekih clanica koje mnogo vole manijake...
Inace... Liv... nisi u pravu... Ova tema je otvorena da bi se 2-3 osobe obracunale sa 2-3 koje su ih odbile... To nije prvi put i svakako je prljavo... I da... uspele su delimicno da nas posvadjaju... ali, to je valjda i bila namera...