Da da..mislim da smo vrlo blizu da devojku namazemo katranom i pospemo perjem. Obozavam demokratiju i zivot bez predrasuda
Kada nekome kazesh-dosta!, to treba da bude dosta i kraj! Mrzim teze tipa: manijaci su svuda oko nas, i to je sasvim normalno. Al ako ne prepoznash manijaka u roku od 15 min, ti nisi normalan
onda ga ignorises i gotova stvar... ovako... imali smo prijave... on\ona mene juri i obrnuto... i tako u krug... i onda pogledas profile i imas sta da vidis... hiljade opomena... nepostovanja pravila foruma.... o cemu dodjavola pricamo...
Anea, tu si u pravu, ali, nažalost sam ja to kasno skontala- jednostavno...nisam u ovim vodama dugo kao ostali.
osim toga,preozbiljno pojedini ovdje shvataju i pp(kada dobiju od nekog ko je navodno manijak).
i tužakamo se kao mala djeca....
a pri tom se brojevi telefona dijele kao bombone.
i onda "jao,a dojmio se kao fin čovjek.nisam htijela da se tako igramo."
nemam problema sa manijacima na forumu,meni je važno da ih ja ne stretnem lice u lice.brinu me oni na ulice,ovdje to ne doživljavam ni kao temu za neku veliku priču.
Demokratija nikad nije postojala.... mislim da nije zabelezen slucaj kada je kompletno stanovnistvo jedne drzave odlucivalo o nekom pitanju... uvek su postojali izuzeci... zene, deca, mentalno zaostali, hendikepirani, robovi...
Takodje... zivot bez predrasuda... hih... pa, kako to da postoji medju ljudima... covek je rob navika i predrasuda...