Ne podnosim diskriminaciju bilo koje vrste, pa ni generalizaciju tipa da su muskarci manijaci, a zene nevine zrtve. Nije bas uvek tako. Covek ima porodicu, cemu zapocinjati flert? Kada zena svojim ponasanjem zasluzuje postovanje, daleko je od manijaka bilo koje vrste. Generalno gledano, mislim da su na ovom forumu zene daleko nasrtljivije nego muskarci. Cast izuzecima.
Livingston...izvoli.
Sada stvarno moram da idem...izvinite što ne prisustvujem svome razapinjanju na krst...imam dete kod kuće.
izvini .. u pravu si za dete,imam cerkicu,nisi me ni pitala za moj privatni zivot i to,a ja zaboravio da kazem,al samo da znash,ja sam razveden ....
Samo za neke ovde sam i dalje ozenjen. tj. za neke devojke koje me smaraju i sl ....
i Molim te,nemoj to nikom ovde pisati shto sam ti rekao u poverenju ...
Niko te ne razapinje na krst. Nemam nista protiv tebe, bila si nesmotrena, ali ne mozes traziti da neko drugi snosi posldice tvojih postupaka. Njegovo ponasanjd ide samo njemu na cast.
Dobro , sad je stvarno dosta ... iznosenje pp na javno , stvarno nije kul ... pogotovo jer se cesto nesto lako moze izvuci iz konteksta ... ako te smara prijavi ga i nece vise .. znam i ja jedan bolji slucaj pa ne iznosim pp ...
Mene zanima i gde je autorka teme , svi su nesto pricali 'evo sad ce' ... izgleda da sam propustio taj deo kad ona iznosi svoje slucajeve ..
Nema tu nikakvog razapinjanja na krst... Ja sam jako komplikovana osoba, ali mene je moja jos komplikovanija majka naucila da u svakom sukobu preispitam prvo svoje ponasanje, a zatim i one druge strane... pa, tek onda da pokazujem prstom...
Jedna banalna situacija... padnes ispit... prva reakcija 99,9% studenata je: "Ah, taj konj me je oborio, a sve sam znao\znala..." Retko ko pomisli da mozda zaista nije znao, pa je oboren... Doduse... postoje profesori koj obaraju bez razloga, ali u velikoj vecini slucajeva pravi razlog je neznanje studenta, a ne neka antipatija i sadizam...
To je normalno... ljudi su subjektivna, a ne objektivna bica i ne vide dalje od svog nosa... Zato uvek treba da postoji neko ko ce da kaze (ako vec sam ne mozes da preispitas svoje ponasanje): "Ne, nisi samo ti u pravu... I onda druga strana je na neki nacin u pravu" Istina je negde izmedju...
« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 13:33:40 od Anea »
hmmm,kada dash nekome broj telefona logichno je da ochekujesh da ce te zvati,nisi mu dala broj da popuni memoriju na telefonu. a ako vec znash da ce te zvati,valjda mozesh i da predpostavish zashto ce te zvati.niste deca... uvek mozesh da odbijesh poziv,izignorishesh poruku itd.
ispostavilo se da je naporan,da je manijak,smarach? kao shto Liv reche "Similis simili gaudet"