Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Како смешно изгледа када шалтају. Имао сам неки осећај јутрос да на пола гаса на неких 10 000 обртаја шалтају, а не на 15 000
Pa i saltaju na toliko. Dobro mozda malo vise 11-12. Kakvih crnih 15000. To mozda dozivimo ya 2 3 godine. 15000 im je limit, ali niko nije lud da ide na maksimum zbog pouzdanosti.
Inace, ja mislim da odavno nismo videli ovako malo preticanja kao danas.
Ма добро различити укуси...ја онакво фијукање турбине чујем и на моју бедну 307-цу
Citat
Inace, ja mislim da odavno nismo videli ovako malo preticanja kao danas.
Зато су они на СК уздисали од узбуђења, само не знам којег. Можда што нико од стандардних није издоминирао. Нисам гледао прошле сезоне почетак да би упоређивао. Ово са моторима је смејурија...али ајде да се надамо да ће се ствари побољшати
Ред Бул је био други на трци, ту је и била симпатична ствар када се јављају из Ферарија, РБ пада полако а Рикардо лаганини пар сегунди брже од Ферарија То је као некада када су измишљали правила да би смакли Шумахера и Ферари са трона...па ајде ово, не дај ово.