Ma kurcina isto bila, mislim vi sto ste pratili znate, koja je jebena zanimljivost bila tamo od 2003-4 pa do desete, vrteli su najbrze krugove u istoriji 4 tocka i to je faking to. Dobijalo se u boksu pre svega.
Prve dve sezone Fetelovih titula su bile zanimljive, znaci sezona posle dominacije Brona.
Neko se uvek bolje snadje od ostalih te prelazne sezone, jbg, takav je sport.
Sto se tice staza, to je vec ok. Meni je isto drago sti se A1 vratila u kalendar.
Je l uopste nekom glavolji palo napamet da se vozi Laguna Seka kad vec mora VN USA?
Па пази и 2005 и 2006 кад је Алонсо освајао било је занимљивије имали смо више победника а не овде у овој сезони имамо само 3 победника а скоро пола сезоне прошло. И 2007 кад је Кими освојио опет смо имали доста победника. и 2003-4 опет иако је Ферари био доминантан имао си различитих победника није само Шумахер побеђивао. Овакву сезону откад пратим ф1 нисам видео да само један тим побеђује изузев Канаде кад је исти тај тим имао проблема.
Imao si Bron, svejedno da l neko pobedjivao poslednjih 5 ili prvih 5 isti je kurac.
Bar gledas peglanje od treceg do desetog mesta. Ranije ni to sranje nisi imao. Eto ta sezona Raikonena, bio tu Montoja ali opet si u devedeset posto slucajeva gledao jedan tim, pa i te godine kad je reno izdominirao i Alonso uzeo titule. Meni je recimo bio smor jer nisam navijao za Alonsa.
Bas mi je drago mi je sto se Vilijams vratio recimo, koliko toliko. Al kad gledam Masu u istom kao Figa da gledam u Realu
kreten bio kreten ostao, on ce uvek biti ferarijev vozac u mojim ocima....
Formula je postala dosadna onog trenutka kada su krenuli neki kurac za izjednacavaju ekipe raznim pravilima. Ajde sada da izjednacimo sve timove u Ligi Sampiona da im igraci vrede maksimalno 100 miliJona, da igrac ne sme pretrcati vise od 10km na terenu i da istupka loptu glavom vise od 15 puta... Meni licno su tamo od 97-98 do 02-03 bile neke trke, smenjivali se pobednici Hakinen, Sumaher, R.Sumaher, Kultard...pa cak i ranije uz Hill-a, Vilneva...jos je tada bilo puno dobrih vozaca
« Poslednja izmena: 24. Jun 2014, 09:24:17 od cg_ac »