Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 01:11:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2009  (Pročitano 186013 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Motorola E398, V9

u ostalom sta ima da komuniciram sa nekim ko nije ni bio rodjen kad sam ja pratio formulu
izvucite glavu iz sumaherove bulje vec jednom
nikad nece biti najveci vozac formule 1

Ja sam rodjen 1973. godine i pratim F1 dosta dugo...navijam za Ferrari jos dok su imali brojeve 27 i 28 Arnoux i Alboreto, Johansson a kasnije Berger i Alesi...
Nadji jos nekog vozaca ko je dobio par POLA kazni kao Schumacher...nema ga...sve sto sam rekao stoji (a i ti si potvrdio - hteo to ili ne)
Uostalom koji si relevantni k... da ocenjujes da li je on najveci ili ne...to se vidi iz rezultata...ti mora da si od onih koji pljuju po uspesnima da bi zataskali sopstvenu nesposobnost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
hvala kurcu jos mi je trebala matora drtina na stazi
i vec vidim fia kaznjava svih 12 vozaca ispred njega kako bi on pobedio
Smiley 1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

u ostalom sta ima da komuniciram sa nekim ko nije ni bio rodjen kad sam ja pratio formulu

Ja sam rodjen 1973. godine i pratim F1 dosta dugo...navijam za Ferrari jos dok su imali brojeve 27 i 28 Arnoux i Alboreto, Johansson a kasnije Berger i Alesi...
Nadji jos nekog vozaca ko je dobio par POLA kazni kao Schumacher...nema ga...sve sto sam rekao stoji (a i ti si potvrdio - hteo to ili ne)
Uostalom koji si relevantni k... da ocenjujes da li je on najveci ili ne...to se vidi iz rezultata...ti mora da si od onih koji pljuju po uspesnima da bi zataskali sopstvenu nesposobnost...
ja sam nesposoban sto nisam sampion formule 1,pa pljujem po sumaheru  Smile
vazno je da si ti sposoban  Smile

rezultati nisu merilo da li je neko najveci vozac svih vremena
i hamilton je uspesan pa ne pljujem po njemu
isto tako alonso,mika,alen prost,hil,vilnev,mensel.... pa nemam nista protiv njihovog uspeha
sumaher je go.no kao covek i vozac,njegov uspeh nema veza sa tim
« Poslednja izmena: 12. Avg 2009, 17:25:01 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple iPhone 7 Plus
Schumacher undecided on racing future 

Michael Schumacher says he has not yet considered whether he will race for Ferrari later this season or next year  Smile

http://www.autosport.com/news/report.php/id/77633
« Poslednja izmena: 12. Avg 2009, 17:27:50 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ecclestone Loses $100M to Secure 2010 Canadian 

One has rarely seen Bernie Ecclestone, the very boss of Formula One Championship, defeated in his attempt to land a lucrative F1 deal. Until now, everything he touched turned immediately to gold, and consequently brought him and Formula One a lot of money. Having said that, his latest deal in the sport doesn't quite fall under the same rules, as it appears he dropped more than half of his financial demands in order to secure an F1 event in North America.

The most recent reports from Canada had revealed that Ecclestone was in advanced talks with the Montreal mayor Gerald Tremblay for the sport's return to Circuit Gilles Villeneuve starting 2010. While the 78-year old Brit was very confident about the prospect of securing a new deal with the Canadian officials, Tremblay was quite the opposite.

He then publicly revealed that Bernie's financial requirements are impossible to fulfill and, unless he reconsiders his offer, there won't be any Canadian GP next year.

According to local reports yesterday, it seems the two parties have come to a compromise. While Bernie's initial offer was for a $175m five-year agreement, the new deal was signed for only $75m, still per a 5-year period of time. Therefore, no less than $100m off Ecclestone's pockets.

While some argue this decision was agreed upon by the Brit because of the current economic crisis, others link it to the demands of the Formula One manufacturers. “The Globe and Mail also said the 78-year-old was pressured by his bosses at CVC, the majority owners of F1's commercial rights, to keep carmakers including Renault and Toyota happy and committed to the sport,” the GMM news agency reports.

“It seems CVC decided to appease them with a quick return to North America,” added the report.

Formula One's return to North America is also good news for US' newly-developed team US Grand Prix Engineering, who'll debut in the series in 2010. At their first campaign in the Great Circle, Peter Windsor's and Ken Anderson's team will benefit from the support of their home fans, another reason for the Circuit Gilles Villeneuve's grandstands to be full next year.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Motorola E398, V9

ja sam nesposoban sto nisam sampion formule 1,pa pljujem po sumaheru  Smile
vazno je da si ti sposoban  Smile

rezultati nisu merilo da li je neko najveci vozac svih vremena
i hamilton je uspesan pa ne pljujem po njemu
isto tako alonso,mika,alen prost,hil,vilnev,mensel.... pa nemam nista protiv njihovog uspeha
sumaher je go.no kao covek i vozac,njegov uspeh nema veza sa tim

oduvek su mi se peli na ku..... oni koji imaju po nekoliko arsina po kojima mere svet oko sebe...
ako rezultati nisu merilo ko je najbolji  sta je onda to po tebi? pretpostavljam da ces jednog dana da se pojavis sa pricom da je Scott Speed ustvari najveci vozac svih vremena...samo to niko sem tebe i verovatno njega nije shvatio...

...ni Bolt ustvari (ako idemo tvojom logikom) nije najbrzi covek na planeti...samo je svetski/olimpijski rekorder, ali to ne znaci da je najbrzi tj. najbolji...

Sezona 2010...bez dolivanja goriva....sa grejacima za gume....dozvoljen KERS (ali sada bez kontrole kocenja na zadnjoj osovini)...

« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 12:49:41 od nikodruginoja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
drugari, nema potrebe da se svadjate... Smile

=============================================================================

BMW Sauber traži kupca

U Formuli 1 se svašta dešava i kada se ne vozi, i na to smo već pomalo navikli. Sledeća sezona će doneti mnoge izmene na „gridu“.

BMW je objavio povlačenje iz Sauber tima na kraju ove sezone. Nakon što osnivač tima, Peter Sauber nije uspeo da skupi dovoljno novca da otkupi svoj nekadašnji tim od Bavaraca, bolid će sa izvesnim unapređenjima doći u Valensiju sledećeg vikenda da bi se pokazao u boljem svetlu za eventualnog novog vlasnika pre nego što dođe kraj sezone.

FIA takođe nije besposlena, te je obavestila sedam kandidata koji su podneli (za sada) neuspešne zahteve za učešće u F1 sledeće sezone, da će postojati još jedno upražnjeno mesto. Pored BMW Saubera sa eventualnim novim vlasnikom, izveštaji govore da su Epsilon Euskadi i Prodrive zainteresovani za to mesto.

U međuvremenu je Renaultu dozvoljeno da se trka u Valensiji nakon uspešne žalbe. Tim će morati da plati kaznu od 50 000 dolara, a stigla je i zvanična potvrda da Romain Grosjean zamenjuje Nelsinha Piqueta.

Mada je Felipe Massa bio otpisan do kraja sezone, mogao bi da se pojavi za upravljačem Ferrarija već na VN Italije, mada je izvesnije da će povratak biti u Brazilu.

Izvor: VreleGume

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

...ni Bolt ustvari (ako idemo tvojom logikom) nije najbrzi covek na planeti...samo je svetski/olimpijski rekorder, ali to ne znaci da je najbrzi tj. najbolji...

vidim da nisi shvatio logiku
porediti discipline gde se koristi tehnologija i tehnika,sa disciplinama gde se koristi samo mogucnosti ljudskog tela je smesno
mnogi nascar vozaci su ekstra,a druga je stvar sto kod nas to nije popularno
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 16:21:28 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Pa ni tu nema neke logike jer jedini koji je uspeo u f1 iz neke od drugih serija je Jacques Villeneuve,a ostali nista.Cak i jedan Sebastian Bourdai koji je bio 4 puta prvak indy car-a nista nije napravio,cak je i Buemi bio bolji.Montoya se nesto drzao ok i tu je kraj.Najsveziji primer je James Toseland koji je bio 2 puta sampion super bike-a, a kakav je sada u moto gp.A,ako rezultati nisu merilo najboljeg vozaca,cisto me zanima kakav je tvoj kriterijum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
kazem tehnologija i tehnika
burde nije vozio ferari kad je bio dominantan
montoja nije vozio ferari kad je bio dominantan
kazem ima i bilo je boljih vozaca od svabe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 01:11:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.