Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:07:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formirana vlada demokratskog bloka  (Pročitano 35653 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Posle toliko kontradiktornosti,nelogicnosti,neprincipijelnosti itd... u zadnjih 10 dana sticem utisak da su 3 najjace partije,mimo ociju javnosti,postigle konsenzus po pitanju Kosova a sa namerom da Amerima i EU izbiju sve adute iz ruku.Prvo pretnja dolaskom SRS na vlast, na sta su EU i SAD burno reagovale.Drugo, volseban raskid ljubavi proko noci SRS i DSS i prava romansa izmedju DSS i DS.Trece,Toma iako moze,NECE da spreci formiranje vlade bez obzira sto bi po proceni svih istrazivanja imao dosta vise poslanika(logicno,neki drugi manje a neki mozda ne bi ni usli).Sav ovaj CUDNI SPLET DOGADJAJA mora da ima NEKI DEBELI RAZLOG za vezu?Moje licno misljenje je samo Kosovo.Sta im je na umu?O tome bih voleo da prodiskutujemo,jer priznacete,kada malo bolje pogledate razvoj dogadjaja,mozda su se Srbi,priterani uz zid,makar i tajno SLOZILI?
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 13:17:35 od strongserb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Njegova dužnost nije da donosi odluke koje će biti pozdravljene od strane širokih narodnih masa.
Jel ti to ozbiljno?Pa što onda traži glasove tih širokih narodnih masa.on je dužan kao predsednik države da se brine o željama širokih narodnih masa,jer su ga one na to mesto i postavile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Posle toliko kontradiktornosti,nelogicnosti,neprincipijelnosti itd... u zadnjih 10 dana sticem utisak da su 3 najjace partije,mimo ociju javnosti,postigle konsenzus po pitanju Kosova a sa namerom da Amerima i EU izbiju sve adute iz ruku.Prvo pretnja dolaskom SRS na vlast, na sta su EU i SAD burno reagovale.Drugo, volseban raskid ljubavi proko noci SRS i DSS i prava romansa izmedju DSS i DS.Trece,Toma iako moze,NECE da spreci formiranje vlade bez obzira sto bi po proceni svih istrazivanja imao dosta vise poslanika(logicno,neki drugi manje a neki mozda ne bi ni usli).Sav ovaj CUDNI SPLET DOGADJAJA mora da ima NEKI DEBELI RAZLOG za vezu?Moje licno misljenje je samo Kosovo.Sta im je na umu?O tome bih voleo da prodiskutujemo,jer priznacete,kada malo bolje pogledate razvoj dogadjaja,mozda su se Srbi,priterani uz zid,makar i tajno SLOZILI?

Ја то причам месецима уназад.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Кажем ја, маневар достојан господара Сита.
Превеслао их као Император џедаје.

hehehehe
10 bambija za onu sliku. Smejao sam se pola sata. Ona sova mu dodje kao neki Dark Joda,a? A i vidim Sila je jaka oko njega  Smile

Служимо народу!
А мислим да чедисти само из разлога дигестивне природе (гадим им се, што ми не смета, дапаче Smile) не желе да користе моју слику Smile
cim prodje prica oko Kosova (ne govorim o mesecima, vec o godinu-dve dana) desnicarske opcije nemaju buducnost. pogotovu SRS. nacional-socijalisti nece imati sta da traze, jer ne znaju kako da ponude socijalizam, a nacionalizam ce konacno da splasne.

Дугачак штап младићу, рече ваш идеолог Смараџић да се данас за (те) две-три године у свету догоди ствари као некада за два-три века.
Дакле, ако се неутралише предност која је Европа стекла колонијалном експанзијом и тлачењем Других, та твоја "понуда" ће бити грађанима смешна и без национализма (који мени рецимо и није примаран).
А што се тиче социјализма, још нисам добио одговор на питање зашто се данас не ради 14 сати дневно, као пре 150 година (нити се дневно зарађује мање због тога)? Да ли је то последица слободног тржишта?

Citat
jа га зовем Сарма, јер ме његово резоновање подсећа на Краљевића Марка из оних супер-досадних реклама...
Оно кад је рекао да је нормално да политичари лажу, па и његов страначки лидер, односно војсковођа његове партијске војске.
dragi parazitu.
pored toga sto si parazit, jos si i jako jako los covek.
naime, i ti si potvrdio da je normalno da politicari lazu.
kad se bolje setim, pravdao si to sto je kostunica lagao.
dakle, parazitu, ti si i sljam. Smile

sjelbali smi govna.

sve smo dobili.
neka mi neko kaze kako ce DSS da upravlja bilo cime u drzavi...

Драги Сармо,
много ме потреса твоја перцепција да сам лош човек. Можемо и даље да се дружимо? Smile Smile Smile
Да ли је Коштуница лагао? Јесте. Да ли сам то правдао?
Колико се сећам рекао сам да су се те лажи нашироко користиле (односно то што је ухваћен у лажи), па што не би онда и оне које прича Тадић (а Краљевићу Марко вели да су то лажи). Да ли је то правдање, нек драги читалац просуди сам. Дакле, ја сам за један контра-Б92... рецимо Smile
Иначе, рећи ћу ти да ако Коштуница и поред својих лажи опстаје, а то нервира тебе, Руфутабиса, Камара, Лалета Гатора и сличне другаре, па мени је то неописиво драго! Smile

Ипак, велика је разлика између нас двојице. Ти си страначки војник, ја нисам. Ја нисам чак ни гласач ДСС-а. Да, јасно сам рекао да ако се понове избори нећу гласати за ДСС. Сад је тај случај мало вероватан, па о изборима и странкама нешто и не желим причати. Тренутно је мој глас нераспоређен.

Али немојмо заборавити око чега је то Борис Тадић (према Сарми) лагао. Сарма каже да је Борис лагао око територијалног интегритета и опстанка Србије која су његова уставна обавеза. И биће ако га случајно поново изаберу... а ти избори нису далеки. Да ли би Сарма био вољан да разгласи своје опсервације о Борисовом лагању, да народ може боље да се одлучи?! За њега то није ништа страшно, али вероватно има доста Срба којима јесте.

Е сад, дођосмо до тога кога сте ВИ* сјебали. Ту су мишљења подељена - Сарма мисли да је ДС сјебао остале, сви други на овом форуму мисле супротно Smile Smile Smile

* већ то који сте то "ви", све говори. Ти под тиме мислиш на своју странку, ДС. А ја кад кажем "ми" не мислим само на ДСС, чак ни превасходно на ДСС. Мислим на све нас које ви "проевропски" крстите епитетима типа "шљам", "олош", "смрадикали", "нацоши", "примитивци"... рецимо овде у Србији. А и шире, мислим на све народе света који не прихватају америчку хегемонију и подривају је директно или индиректно. Као што видиш, моји погледи су много шири.
Нека је ДС добио пола владе, па имају гласова колико друге две странке заједно. Нека се тале мало боље него до сад, а ДСС, логично, мало горе. Лепо се ви прерасподељујте у диловима, мене то не занима. Мене занима да не буде плакања за Сребреницом, геј-парада, НАТО, прекомерног отпуштања, рестриктивних закона о раду, пљувања по свему српском, самооптуживања, признавања Косова... А врховни орган власти је, да те подсетим, Скупштина. Ако те ова показна вежбица са радикалима није научила, шта да ти кажем... Остај у незнању Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Citat
А што се тиче социјализма, још нисам добио одговор на питање зашто се данас не ради 14 сати дневно, као пре 150 година (нити се дневно зарађује мање због тога)? Да ли је то последица слободног тржишта?

to je posledica specijalizacije rada. znaci ljudi se mnogo duze obucavaju da bi radili odredjene poslove. npr. onaj koga profa zaposli u Telekomu, a zavrsio je FPN, znas da ne moze biti dobar radnik. jos pritom koristi usluge interneta i ucestvuje na forumima u toku radnog vremena. taj ne mora da radi ni 4 sata dnevno, a kamoli 7-8.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

to je posledica specijalizacije rada. znaci ljudi se mnogo duze obucavaju da bi radili odredjene poslove. npr. onaj koga profa zaposli u Telekomu, a zavrsio je FPN, znas da ne moze biti dobar radnik. jos pritom koristi usluge interneta i ucestvuje na forumima u toku radnog vremena. taj ne mora da radi ni 4 sata dnevno, a kamoli 7-8.

Не знам ко је то завршио ФПН а ради у Телекому, ни какве везе има когаје профа тамо запослио -> где се већина људи запошљава породичном везом. Још мање знам какве то везе има са постављеним питањем.

Радно време је скраћено само и искључиво због државне принуде која се огледа у успостављеним законима. А ти закони су дошли због притиска организоване радничке класе (синдикати, партије) - због чега и славимо Први мај. Да ли би Вања Гатор да је власник неке фабрике због "специјализације рада" скратио време раднику са 10 на 8 сати, ако је 10 сати законски максимум. Па наравно да не би.
Технолошки напредак је ту нешто друго и он омогућава тако нешто (а да се привреда не распадне рецимо). У том смислу је људска лењост чак мотор напретка, јер човек гледа себи да олакша, а не да отежа. Мада је ратовање много пропулзивнији мотор...

То се види и код нас. Рад је вероватно специјализованији него пре 50 година, па ипак последица транзиције (увођења капитализма) у условима где правна држава не делује свуда је та да људи код неких приватника раде 12 сати за плату који би зарадили за 8. Нема прековременог, а често ни стажа... Дакле, зато што не функционишу државни органи који то регулишу.
Слично важи и за капитализам широм трећег света у државама које немају снаге, или су њихове "елите" марионетске, па се ради колико у Европи пре 200 година. А Европљани се ипак не би вратили на оно што је било пре 200 година. Осим неких надобудних студената који не знају шта је живот.

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Francuska je bila 7. ekonomija sveta, sada je 17. bas zbog svoje drzave blagostanja i socijalizma koji je vladao.

Videces kako ce to uskoro morati da menjaju.

Citat
У том смислу је људска лењост чак мотор напретка

samo u glavama komunjara.

ako nastavis ovako doguraces do mog potpisa.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Francuska je bila 7. ekonomija sveta, sada je 17. bas zbog svoje drzave blagostanja i socijalizma koji je vladao.

Није ваљда да мислиш како ће неке мере натерати Европљане (Французе) да раде више и за мање паре него Кинези. Не, њихова привреда не може бити конкурентна на најширој скали управо из тих разлога, јер реч је о тотално другачијим културама.
Америка се сматра "либералним рајем" па има огроман дефицит. Либертијанци у Америци (са којима се у понечему слажем) не траже да држава још више омогући капиталу да ради шта хоће... Можда има и таквих захтева, али гро критика иде на рачун империјалне политике која пумпа порезе и производи дефицит у огромним размерам. Значи: да Америка не ратује у Ираку, боље би се живело.

Ту негде је одговор и на европске проблеме. Упоредимо Француску и Немачку, које имају сличне социјалне моделе. Немачкој иде много боље зато што
1. Никада није имала велику колонијалну империју, дуго година је била демилитаризована... Дакле Немци не бацају паре да се курче по Обали Слоноваче а дуго нису много трошили ни за НАТО.
2. Немачка има своју нишу - а то је квалитетна технологија и ту је неприкосновена у извозу (који је и даље свертски). Значи људи знају шта хоће.

Тако и Европљани могу да живе лепо још неку годину ако се ману империјалних амбиција и ако се ограниче на предност у гранама где су веома јаки. Значи то нема много везе са одузимањем права радницима, које ће ускоро да доведе до жешћих демонстрација (у Француској).
А за пар деценија ће ионако демографски изумрети и бити преплављени Азијатима и Африканцима Smile

Citat
ako nastavis ovako doguraces do mog potpisa.

Само изволи, волим да ме рекламирају.
Ваљда си схватио да не постоји негативни публицитет Smile

п.с. Да сам Француз живо би ме "болело" за 7. или 17. место, као што ме и овде заболе за Србију "лидера на Балкану" коју прижељкују патриЈоте из ЛДП-а (ваљда мисле да Србија буде лидер у американизацији Балкана). Мени је битно прво да је добро мени и мојима. Био сам 2002. у Португалу, када је то била најсиромашнија земља у ЕУ. Био сам и у Немачкој отприлике тада. Мени се више свидело како живе људи у Португалу него у Немачкој.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 15:44:05 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Citat

Ljudi gde to živite.
Idite po privatnim firmama(velika vecina) ,i vidite radno vreme,slobodne vikende,porodiljska i ostala bolovanja....
Prosetajte po gradilistima u BG kojih ima na svakom cosku i pitajte koliko sati rade i za koji platu...
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Rade 12 sati za 10 eura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:07:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.