Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:16:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formirana vlada demokratskog bloka  (Pročitano 35656 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Znam da svaka drzava u tranziciji je krenula brzim koracima napred kada je privatizovala energetiku.
To sada sledi. To je ogroman kolac i za investicije i za pljacke. Videcemo.

Ке видиме Smile

Citat
па рачунај ту младе, паметне, перспективне, који ће да запале на обећани Запад ђе тече мед и млеко...

jedva cekam dan kada ce rusofili krenuti u Rusiju, jer ce Srbija biti u EU, a ljudi ce morati da rade da bi zaradili Smile

Ко чека тај се и начека, у међувремену домаћи Естонци већ пакују кофере.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Кажем ја, маневар достојан господара Сита.
Превеслао их као Император џедаје.

hehehehe
10 bambija za onu sliku. Smejao sam se pola sata. Ona sova mu dodje kao neki Dark Joda,a? A i vidim Sila je jaka oko njega  Smile

Citat
А овај Сарма (Краљевићу Марко)

Је ли, а што га зовете Сарма, ако смем питати. Smile
...

Ја га зовем Сарма, јер ме његово резоновање подсећа на Краљевића Марка из оних супер-досадних реклама...
...

hehehe

Cheda ce najvise da ucari u buducnosti.
Za 4 godine 200 hiljada radikala idu Bogu na ispovest, a isto toliko mladih dobija punolestvo. Pa ti vidi.

Ovo je nevidjena glupost. Ja mislim da je ovom drustvu dosta ekstremista, kako nacionalinih tako i "demokratskih". Zaboravljas takodje, koliko tih 200 000 glasaca ima decu i unuke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
cim prodje prica oko Kosova (ne govorim o mesecima, vec o godinu-dve dana) desnicarske opcije nemaju buducnost. pogotovu SRS. nacional-socijalisti nece imati sta da traze, jer ne znaju kako da ponude socijalizam, a nacionalizam ce konacno da splasne.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ne podcenjuj ljudsku glupost!
izmislice ponovo nesto, budi u to uveren!
kad bi uspeli da taj misaoni potencijal preusmerimo u preduzetnistvo, svima bi bilo daleko bolje!
ali kako je pravo pitanje? Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
ma to je sve zbog nemaštine, što je zemlja siromašnija to ima više onih koji traže rešenje u nacionalizmu. Kad neka vlada bude uspela to da preskoči logično će i nacionalizam spalsnuti u neke normalne mere
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
bas na nemastini ce i opstajati ti nacionalisti. s sim sto ce im argumenti se svoditi na socijalnu demagogiju!
lep primer kako to funkcionise je i g17+, koja na bazi populizma u ekonomiji participira u vlasti!
treba uzeti u obzir da post tranziciono vreme donosi i krize i socijalno nezadovoljstvo.
imajuci u vidu kako se u srbiji zaobilaze reforme i cesto odlazu, mislim da ce u buducnosti to napraviti dosta prostora za kvazi spasitelje!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kad bi uspeli da taj misaoni potencijal preusmerimo u preduzetnistvo, svima bi bilo daleko bolje!

Jesi ti pesimista po default-u ili sta? U mom drustvu ima raznih ljudi sto se tice obrazovanja, znaci srednja ili faks. Svi, ali bukvalno svi razmisljaju o dodatnom obrazovanju, ovi sa srednjom skolom za neke dodatne kurseve koji ce im omoguciti bolja zanimanja, ovi sa faksom ukljucujuci i mene gledaju neke specijalizacije. Takodje velika vecina razmislja o nekom privatnom biznisu. Ne bitno sta. Takodje, neke poznanike koje imam na isti nacin razmisljaju. I toliko ljudi bar njih pola ce i da uradi nesto, samo ne moze nista preko noci. Isto sam u ubedjenju da je ogroman deo nase generacije je u tom fazonu. Ako sam u pravu, efekti toga ce se videto za deset godina. Ne mogu da verujem koliko postova sada ima od kako je sastavljena vlada koji seru po njoj, a pre toga su govorili kako su debili jer se ne mogu dogovoriti. Koji su toliki bajni strucnjaci u LDP-u. Sve moj do moga pocevsi od onog Cede cija sujeta mu nije dozvolila da normalno primi poraz od Tadica vec je mora da naprvai svoju stranku. Prvi razlog zbog kojeg nikad ne moze da bude dobar drzavnik. Sada se rastao sa svojim bliskim saradnikom Lecicem. Drugi razlog zbog kojeg nikad ne moze da bude dobar drzavnik jer ne zna da bira tim koji ga okruzuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070228
Znam da svaka drzava u tranziciji je krenula brzim koracima napred kada je privatizovala energetiku.
To sada sledi. To je ogroman kolac i za investicije i za pljacke. Videcemo.

na chemu je ovaj chovek... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Drago mi je sto je Dinkic dobio ministarstvo ekonomije. Bio je dobar i kao guverner i kao ministar finansija. Covek koji ce uci u istoriju kao prvi koji je naterao Srbe da placaju porez .
Posle pritiska od 230/130 kada mu pomenu 50 miliona evra (Vucic iz SRS-a) od provizija od privatizacije zaista je uspesniji od Vojvode od M banke.Mladja nije prvi uveo porez Srbima - Turci su uzimali 500 godina poreza od Srba pa i danak u krvi. Znaci ostaje da "strucnjak za finansije,provizije iprivatizaciju" uvede Srbima uzima danak u krvi .
valjda imamo jos malo krvi, ali smatram da imamo mnogo vise maozga, da pamtimo i ne zboravljamo te da cemo prepoznati "kvalitete" pa ce se na sledecim izborima Gej17pljuska dati samo 0.00007% glasova.
Labus je pametniji, dovoljno se ovajdio za stipendije cerkama i ode covek da na miru "stvara" pare.
No dodje djavo po svoje kad-tad. Moze Mladja da uslovlajva no ne znam dokle 7% birackog tela mu daje za pravo.
Ne verujem da ce ova "proevropska i demokratska" opcija nove Vlade Srbije opstati dugo. Bice ubrzo ponovo manjinska jer ce cika Voja da jos jednom pokaze da je veci igrac i prevrtac od svih Evropejaca i Solana, Rena,.. i nasih Tadica, Sutanovaca. zao mi samo cika Vojvode sto mu Mladja uze finansije- za to da ce biti premijer-nije mogao ni u snovima ni u Diznilendu.
Mozda ce Kostunica da se sazali na cika Bozu pa da ga postavi umesto Tome Nikolica.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold

Jesi ti pesimista po default-u ili sta? U mom drustvu ima raznih ljudi sto se tice obrazovanja, znaci srednja ili faks. Svi, ali bukvalno svi razmisljaju o dodatnom obrazovanju, ovi sa srednjom skolom za neke dodatne kurseve koji ce im omoguciti bolja zanimanja, ovi sa faksom ukljucujuci i mene gledaju neke specijalizacije. Takodje velika vecina razmislja o nekom privatnom biznisu. Ne bitno sta. Takodje, neke poznanike koje imam na isti nacin razmisljaju. I toliko ljudi bar njih pola ce i da uradi nesto, samo ne moze nista preko noci. Isto sam u ubedjenju da je ogroman deo nase generacije je u tom fazonu. Ako sam u pravu, efekti toga ce se videto za deset godina. Ne mogu da verujem koliko postova sada ima od kako je sastavljena vlada koji seru po njoj, a pre toga su govorili kako su debili jer se ne mogu dogovoriti. Koji su toliki bajni strucnjaci u LDP-u. Sve moj do moga pocevsi od onog Cede cija sujeta mu nije dozvolila da normalno primi poraz od Tadica vec je mora da naprvai svoju stranku. Prvi razlog zbog kojeg nikad ne moze da bude dobar drzavnik. Sada se rastao sa svojim bliskim saradnikom Lecicem. Drugi razlog zbog kojeg nikad ne moze da bude dobar drzavnik jer ne zna da bira tim koji ga okruzuje.
Smile

a odkud ti to sa dinkicem i finansijama?
zar mladza nije dobio min. ekonomije (privreda i regionalni razvoj)?
finansije, koliko ja znam pripadaju ds-u!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:16:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.