Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:41:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2010  (Pročitano 253878 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
A da ipak probam Footbal Manager 2011???
mozes i to ali tek od 5 novembra  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63

probaj taj je sigurno bolji.. mi smo svi idioti pa jos uvek igramo manager 2010, a ne taj novi...

igraj pa nam javi utiske, da znamo da li valja da i mi igramo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
U redu je,nisam znao da nije izasao novi,jer nisam imao dodirnih tacaka sa menagerima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Bog blagoslovio internet taktike  Smile . Potcenili su me (igrali sa mesovitim sastavom) a najzesce je sto ja nisam hteo ovo da jurim pa sam igrao sa drugim timom  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mec.JPG
(67.75 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Kopernikus bre, kod mene svi ovi tvoji igraci vrede 5 puta vise, i to vec u avgustu 2010.  Smile

Mnogo mi se svidjaju Sergi i Pacheco ali.......... Smile

Inace, svaka cast... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

probaj taj je sigurno bolji.. mi smo svi idioti pa jos uvek igramo manager 2010, a ne taj novi...

igraj pa nam javi utiske, da znamo da li valja da i mi igramo
Kakav si ti mangup sjeeeeeeee Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Хтео сам да кажем нешто за дмевних ал одо ових педерчина усраних не мош доћи до речи, тако да ево овде Smile

Обавио сма прелазни рок, отприлике зајебан као онај први са Колчестером кад сам се саломио да бих навукао лове за Вератија и Гастона...  Солидан сам посао обавио, онако симпатичну екипу имам. Иначе интересантно је како су ове енглеске лиге напуцане репутацијом, маса играча је сад хтела да дође у Линколн у четврту лигу а нису хтели у Крајову у прву румунску Smile

Даклем:

Гоше: Првог голмана сам продао збогради лове, а довео сма клинца Тер Матеа из Витесеа пошто је резервни голман Маслвајт ем матор ем никакав. Иначе следеће сезоне долази Луис Гиљерме Smile Између Барсе Виоле и Линколна изабрао моју екипу јер сам му понудио key role и лепу плату, па га је ваљда то уз солидну репутацију лиге намамило овамо.

Десни бек: Први бек Грин је повређен на дуже време, тако да сам довео дете Ливерпула Каванага који ће вероватно бити први избор и кад се Грин врати. До тада резерва је мали Смит из у19 тима.

Леви бек: На позајмици из Нотингем Фореста је Џо Хит који је мислим најбољи дефанзивац у екипи. Резерва Андерсон из омладинског погона.

Централни бек: Најбољи играч на овој позицији је Камерунац Буба који чак није ни халф нег везни Smile Онда имам 2 солидна млађа играча, Хоуна и Сваибуа, а ту је и Бејкер који је на позајмици из Виле.

Задњи везни: Најбољег играча продао због кеша, а на ову позицију довео 2 бебца који су добили исписнице из Барсе односно Севиље - Луис Густаво и Кампања.

Централни везни: Убедљиво најбољи играч је и највеће појачање наравно Марко Верати. Узео сам га 130к + којекакве заврзламе свеукупно ће ме изаћи 325к, и наравно морао сам да му дам највећу плату у екупи и уз којекакве бонусе кошта ме ко светог петра кајгана Smile ал нека исплатиће се. Искуснији на тој позицији је Исланђанин Јоргенсен који је дошао за џ. Од почетне екипе задржао сам капитена Скота Кера, а довео за џ још и Боневасиу и Барсиног клинца Рафу Алкантару.
Имам још и Шпигелберга који је универзала па може и лево и десно да игра.

Десно крило: Поново сам довео Вутера Јансена којег са довукао и у Колсе да буде резерва. Сада ће бити први избор, а измена је Луис.

Лево крило: Овде сам бацио везњака Оукса за ког мислим да боље да игра на страни. Резерва је врло добри Гокан Торее на позајмици из Челзија.

Шпиц: Потпуно промењен. Имао сма једног правог шпица који и није био нешто и 2-3 16-годишњака... Баталио сам то, и довео 3 појачања - Вилија Топа који се одлично показао на припремама, маторог Патрика Суфоа и Џексона Норвила. Суфо ме мало разочарао, ништа посебно није одиграо ал ај ваљда ће се у лиги разиграти кад га ставим на поучера.

Ето, ништа посебно ал по мени сасвим солидно за ову лигу. Доста клинаца имам који су баш баш клинци ал ипак су из Барсине школе а ово је четврта лига.... Сјебало ме је само то што сам у старту имао 3 играча на позајмици а дозвољено је у току сезоне само 4 из домаћих лига... Једног сам вратио а вала хтео сам и Бејкера да шутнем ал нисам имао замену на његовој позицији. У сваком случају да сам могао да доведем по својој жељи 4 играча на позајмицу још би ово и боља екипа била ал добро готово је сад.

Почиње сезона, нападам средину табеле, прва текма је против Барнета.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Evo i ja sam probao ovaj Manager.Svidja mi se ideja igrice,ali mislim da je dosta nepregledna,naravno uzeo sam Zvezdu i izgubio prvi mec  Smile , a ponudio sam Javoru 350 000 E za Trifunovica....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Empti nije ti losa ekipica, doduse nemam pojma kakva je ta liga, ali ajde...  Smile  Srecno!

Evo i ja sam probao ovaj Manager.Svidja mi se ideja igrice,ali mislim da je dosta nepregledna,naravno uzeo sam Zvezdu i izgubio prvi mec  Smile , a ponudio sam Javoru 350 000 E za Trifunovica....  Smile

Bolje probaj da dovedes Komazeca iz Hajduka Wink
Ali to ce vec bolje da ti kazu ovi sto su igrali sa Zvezdom...  Smile

Nije laka igra, ako nisi igrao nikad tesko ces da se snadjes u startu, gledaj tamo malo, cackaj, pa kad izadje novi za mesec dana taman da udjes u fazon Wink

A ja poceo sezonu u B ligi sa Peskarom

odigrano 3 kola, 1-1-1, pobedio Parmu 3:1, uz neku izjednacenu igru i 3 iskoriscene kontre  Smile  sad sa Tarantom odigrao nereseno 1:1, primio gol u 93', i to jer sam 10ak minuta igrao sa igracem manje zbog povrede ovog momka koga sam doveo pred sam kraj prelaznog roka:

Urugvajac, igrao za Majorku i Liverpul iz Urugvaja Wink

A na pozajmicu iz Avra doveo sam jednog levo-krilnog spica, koji je inace sa (iz?) "Mayotte", ostrva izmedju Madagaskara i Mozambika, kaze Google  Smile  nikad cuo, iskreno!

Mogu da ga dovedem za 400-500 k, videcu do kraja sezone!

U kupu sam prosao A ligasa Sijenu, na penale, ne znam sto ne stoji ono p u fixtures.

I to je to za sada, idemo dalje...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 

Бацио си паре Smile Ем није неки играч, ем да си инсталирао печ, имао би га у саставу Smile

Елем, од играча из омладинског тима гурај ковачевића, радовановића, в. савића, мркелу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:41:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.