Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 16:37:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2010  (Pročitano 253768 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Citat
Е да, јебо вас НБА!
Primeti se da igramo Smile

Smile

Не знам ја на кога мислиш  Smile

Ма играм и једно и друго и треће (менаџер,ПЕС,НБА) па како ми кад налети...а и сад ће нови па мало мозак да одморим.

Иначе код мене у Мексико се цепа плеј оф,одиграо сам 1-1 у гостима и чека ме реванш код куће,па ћу да  бацим скрин кад завршим то срање...

И да,НБА убија колико је добра  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Полусезона. Додуше полусезона је по броју одиграних утакмица, одрађене су 23 од 46, ал сад креће крљачина.

За сада стојим одлично!

Значи пети сам, и то ми је досад најјбоља позиција остварио сам је победом у последњем колу.

Кренуо сам мало лошије, ал се онда ситуација унормалила кренули су резултати мало шареније за разлику од пораза на старту. Касније је то постало боље, смањио сам број пораза, и у међувремену направио 2 лепе серије без пораза - 7 и 8 утакмица. Све време се пењем на табели, доста сам био ту око зоне плејофа и сад кад сам ушао у њу требало ми је неколико кола да дођем на пету позицију серијом добрих резултата.

Оно што ме посебно радује је игра Вилија Топа. Први пут откад имам Менаџера имам играча у врху листе стрелаца! Имао сам Де Рувера у Саутемптону дао је мислим 21-2 гола у ПЛ и био трећи-чертврти стрелац, и то је то, никад више стрелца у врху. Сада имам играча на првом месту!

Од играча ето Топ разваљује, страшно је добар, Верати стандардно држи везни ред а одлично игра и Вутер на десном крилу прилично је ефикасан. Ови клинци из Шпаније исто тако играју врло врло добро.

Више сам него задовољан, поготово то сам сад при крају нагло скочио на табели и попео се на 5. место. Сад следе текме за одржавање те позиције, у зависности како преживим јануар знаће се отприлике каква ми је судбина.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
kako ti uvek dovedes veratija, cak i u cetvrtu ligu, a meni nece u leeds i leichester?
tacnije kao necka se al uvek prihvati peskarinu ponudu, ili od lacija.. za zvezdu da ne pricam nije bilo govora da ga dovedem..

je l' imas patch?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Имам, 10.3. Енглеске лиге имају велику репутацију па је веоравтно зато и пристао + јако велика плата. Иначе не успе ми сваки пут да га доведем, ако му Лцио Удинезе Палермо ил тако ти клубови из Серије А понуде уговор углавном њих изабере пре мене.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Хајде да и ја преставим своје дечаке, имам и повод....

Решио сам да исправим прошлогодишњу неправду када су момци из мог града услед притиска од стране Дракулића из Севојна остали без Супер лиге. Освета је била слатка. Пласирао сам се у Супер лигу у  победом у последњем колу  Smile

А сада да преставим ударну снагу тренутно у Супер лиги  Smile
Углавном сам све момке довео као слободне играче, осим Исаха који је био на трансфер листи и доведен за мизерне паре  Smile Неких 13к  Smile

Дечко који је био мој и Илијин фаворит  Smile

Абубакар ми је у Првој лиги био ударна игла, постигао је 19 голова. Ове године се јако тешко бори са прекаљеним звездама широм Супер лиге  Smile Некако је дошао до квоте два после 7 одиграних кола...

IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Лепо братац, симпатично то изгледа, поготово за једну Колубару.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Daj bre, nemoguce, koji patch imas? Ja sam ovo sa Radnickim iz Nisa mogao samo da sanjam...

edit: Sad sam ukapirao da igras JSL, ali opet...  Smile   svaka cast...
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 00:32:36 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Па, немам печ... Нисам инсталирао ништа осим оних додатака за дресове, грбове и имена лига...

И знаш како, много веће грабљивице у стварном живот долазе у мој град... Ипак је је ово место са другим-трећим просеком плата у Србији... Колубара је то  Smile Угљена мафија  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63

Хел јеах Smile Леб те јебо која лудница, што би реко јЗма гаддембичфак Smile

Е одушевио сам се, поготово због кеша брате, од ФА стигло за промоцију 70 сома вухууууу Smile

Прошли пут сам се јавио на полусезони, био сам пети. Ово су утакмице које сам одиграо до тада

Наставио сам у добром ритму, врло брзо почео борбу са Морекамбом за треће место које директно води у виши ранг. И успео сам да се угурам на трећу позицију, а испод мене је било 5-6 екипа у 3 бода разлике што значи да сам једни поразом могао комотно да паднем на осмо место.
Фрка је била у фебруару, почетком месеца се повредио Верати. Зајебано је било пошто је он био доминантан на средини терена, ал није испало тако страшно како сам очекивао, ал ипак се осетило на резултатима, играо сам у ритму победа-пораз. Ал фора је што сам и даље био трећи јер су ови испод мене масу пута кикснули тако да је после једно 6-7 кола стање и даље било исто. У међувремену сам од важнијих утакмица изгубио од другопласираног Ротерама 2:1 а тукао највећег ривала Гримсби 2:0.

И таман кад се Верати опоравио и кад је требало да вежем трећу по реду победу догађа се реми против катастрофалног Нортхамптона (последњепласирани а по прогнози медија други Smile) иако сма их разбио и ту крећу лоши резултати. На тој утакмици сам изгубио голмана на дуже време, и морао сам да ставим маторог (40) Васелмајта. Верати је имао проблем са кондицијом пошто се тек извукао из повреде па сам морао да комбинујем и то се осетило против Челтенхама где сам несрећно изгубио пре свега због голмана а онда сам убио директног ривала за треће место 5:1. Ту сам изгубио десно крило Јансена до краја сезоне а он ми је био један од најбољих играча. Тад је настао распад система, изгубио сам 3 узастопне утакмице (од тога две од ривала за позицију Нотс Каунтија и Шрусберија). Најјаче од свега је што сам после тога и даље био трећи Smile Додуше остао сам на само бод предности а имао сам и 4. Мислио сам да ће ме Нотс или Шрусбери престићи тада ал ето нису, гол разлике пичке материне киксеви ово оно и остадох трећи...

У том моменту до краја су остале 3 утакмице, Бури у том моменту други, и Алдершот и Маклсфилд из средине табеле. Жестоко ме је матори гоша изнервирао, примио голове буквално кроз тело кроз ноге испод руке где није морао ни да се баца.... доста је било, ставио сам клинца 16 година да брани и мали је против Бурија одбранио шансу 1на1 па поново и против Алдершота. Ту сам се већ ушемио, Верати се потпуно вратио и одрапио сам их по 2:0. Ту је било готово, први пратиоц на 4 бода заостатка пред последње коло тако да сам код куће опуштено добио Маклсфилда 2:0 а могло је и више. За ту утакмицу се вратио и први гоша ал није имао посла.

Ео и табела

Једино што ми је криво је што Топ није стрелац лиге. Неки џибер из Ротерама је тотално полудео након што су ме добили 2:1 и стигао је до бројке 39 чини ми се. Ал без обзира, Вили 36 комада у 45 утакмица, краљ цар легенда змај звер! Нмгдврјм Smile

Од играча најбитнији су били Топ као голгетер који је био поуздан, Верати који је доминирао у средини и омогућавао тиму да игра, и голман Тер Мате који није вансеријски + има само 18 година ал је бранио сасвим ОК и није примао смешне голове да се плашим кад год ми противник шутне. Видело се колики је проблем био недостатак Вератија кад су ми противници сакривали лопту и поготово голмана кад нисам имао иоле нормалну замену.
Треба истаћи и Воутера Јансена, са десног крила је био доста активан напред. Још неколико људи је имало своје периоде добре игре, типа Торе, Кер, Буба и Хоун позади и Андорац Ајала на десном беку, а исто тако солидно се показао лик из резервног тима Андерсон на левом беку који је играо стицајем околности јер се Хит из Фореста повредио ал се одлично показао тако да је нагурао 36 наступа. Исто ми је драго што су се они млади из Шпаније добро уклопили иако имају по 17 година.

Ето, сад полако бирати појачања, поготово што су ми се отвориле нове опције јер сам обезбедио промоцију па ми скочила мало и репутација. Фали само кеша ал добро навико сам на то Smile

« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 01:23:21 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6630
Svaka cast matori samo napred!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 16:37:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.