Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 19:56:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2010  (Pročitano 253840 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
meni radovanovic i mrkela igrali u prvoj posle tri sezone..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6630
Kopernikus bre, kod mene svi ovi tvoji igraci vrede 5 puta vise, i to vec u avgustu 2010.  Smile

Verovatno je to zato sto sam ih dovodio za dz ili za neke manje svote vecina njih je bila na transfer listi kada su dolazili.

Elem prelazni rok je zavrsen, od uprave sam dobio 3.5m evra za transfere i oko 85k za plate sto je sasvim ok. Samo 3 igraca sam platio, ostali su dosli za dz kada se sve sabere odlicno sam pazario ovog leta. Evo i igraca koji su dosli...

Golmani: Potpisao sam Italijana Fiorilla za stalno, jeste da nisam bas bio odusevljen sa njim, ali mi je izbor golmana dosta suzen, kada odem na pretragu sve neki polovnjaci, ima dobrih Brazilaca ali se tu javlja problem sa strancima, a ovaj momak je ipak jedan od najboljih mladih golmana u Italiji nadam se da ce se isplatiti. Njemu se pridruzio i Jan Sebek, mladi Ceh dosao iz Celsija za dz. On ce biti treci golman i prikljucice se rezervnom timu za sada.

Odbrana: Na poziciju stopera je dosao Ibrahima Sonko iz Stouka takodje za dz. Ima 30 godina, solidno se pokazao na pripremnim utakmicama, ima nekoliko sezona iza sebe u premier ligi i bice dobra podrska mom trenutnom paru stopera koje za sada necu menjati.

Vezni red: Na poziciju zadnjeg veznog je stigao Evander Sno iz Ajaxa, nekada redovni mladi reprezentativac Holandije, rotiracu ga sa Bodorom koji je do sada odlicno igrao. Levo je dosao Oliver Kapo iz Wigana, bivsi reprezentativac Francuske, bice dobra podrska Jeffrenu. Desno je dosao mladi reprezentativac Henri Saivet iz Bordoa na pozajmicu vrlo dobar igrac, inace Bordo mi je parent club pa uzimam od njih igrace na koje ne racunaju.Njegova zamena bice Alzirac Meghni, dosao iz Lacija U sredini je stigao Bruno Amaro iz portugalskog Nacionala. Prosecan igrac, ali posluzice. Svi pomenuti igraci su dosli za dz  Smile

Napad: Dugo najavljivano bomba pojacanje je stiglo!!! Klub je pojacao Romelu Lukaku iz Anderlehta za 2.2m po meni pravi naslednik Jana Kolera. Cim sam video da ga mogu dovesti nisam razmisljao ni trenutka. Imam fenomenalna iskustva sa njim i ako bude pokazao ono sto ume promocija mi ne gine. Pored njega u klub je stigao i Javier Chevanton iz Sevilje kao slobodan igrac. Ima 30 godina i mislim da ce jos 2-3 sezone moci da odigra na vrhunskom nivou. Bice slatkih muka oko izbora napadaca ove sezone  Smile

Naravno bilo je i odlazaka, ali necu mnogo da davim dovoljno sam smorio i sa ovim  Smile Vredan pomena je jedino Komazec koji je otisao u Minhen 1860 za 575k jbg nije se snasao ni na pozajmici u Livornu, a meni su u medjuvremenu pristigle ove 2 zveri tako da je morao da ode.

Ovog leta sam postao i selektor mlade reprezentacije Srbije, na insistiranje Mistera Antica sto je za mene velika cast  Smile Mislim da sam sklopio dobru ekipu, koja zasluzuje borbu za promociju, samo jos da rezultati to potvrde. Odoh sad malo da igram pa se javljam kad odmakne sezona  Smile Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
Свака част за лукакуа Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Браво Копе,свака част!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ajde bre bataljujte taj menadzer, sad ce novi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Nece jos 20 dana. Dovoljno (ako pozurim) da uzmem jednu premier ligu sa Millwallom  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Ja odigrah 17 kola u Seriji B, znaci ima jos do polusezone, ali rekoh ajde da bacim skrin...

Imao sam jedan dobar niz rezultata, ovih 5 pobeda, ali ipak usrah zadnje dve utakmice (jedna kup od Atalante, tako da nema veze, ocekivano), ali posteno me nadigrali... ali svejedno lepo stojim na tabeli, a ima jos dosta da se igra, trebalo mi je 5-6 kola da nadjem pravu 11-oricu i da uklopim sve kako treba...

Nema vas nesto zadnjih par dana, utisali ste se Smile
 Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Како бре Лукаку?! Smile  Свака част е имаш шпица за 10 сезона! А и остали које си довео су сасвим солудни играчи, симпатична ти екипа.

Е да, јебо вас НБА! Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6630
Како бре Лукаку?! Smile

Brate ni ja sam ne znam kako, ukenjalo me nebeski  Smile Obicno se vec na startu prve sezone klubovi pobiju oko njega i zavrsi u Bajernu, Interu itd. a sad niko zivi, cak ni u interested nije bilo nikoga. Snimio sam ga jos zimus, skautirao sam ga i on ladno hteo da dodje ali ja nisam imao kinte i onda na leto kada je stigla kinta prvo sam njega kupio i to za "smesnih" 2.2 mil. a od kada igram desetku nigde nije otisao za ispod 10.

Odigrao sam 5 kola u novoj sezoni i skor mi je 3-1-1 pukao sam od najljuceg rivala Nice 3:1 navijaci popizdeli, a onda nakantao Mec 3:0 (Lukaku 2 komada)  Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Е да, јебо вас НБА!
Primeti se da igramo Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 19:56:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.