Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:10:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 831 832 834 835 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326767 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
2.5-3 kg proteina po kg telesne tezine...Ma vi niste normalni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung S III
Sad napunio 20 i mislim da nemam problema sa hormonima. Smiley Znaci uz kreatin sve to da ide, vazi, napravicu jelovnik i pocecu da koristim ovaj mjesec kreatin, potrebno mi je 3-4kg i to je to, i nastavljam sa jelovnikom, ali bez kreatina. Hvala vam na odgovorima, pretrazio cio grad za dekstrozu nema sanse da nadjem, moram pogledati u Podgorici, brusnice, u kojem obliku da nadjem, suvom? Znaci glavni obrok da mi bude visoko proteinski a uzine vecera i dorucak da bude u korist hidrata? Voce? Sto vise kojeg voca da koristim?  Ne zelim sa kreatinom samo snagu da postignem, treba mi i misicna masa koju cu da zadrzim.  Jos jednom hvala vam na jakoj pomoci.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
2.5-3 kg proteina po kg telesne tezine...Ma vi niste normalni  Smile
Grama, ne kilograma. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Ma to sam i mislila, greska u kucanju, ali svejedno nisu normalni  Smile Znas koliko je to...i dalje mnogo  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2011, 19:08:51 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6220
Tako pise na ambalazi, sto da ne prodaju vise kad mogu  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
2.5-3 kg proteina po kg telesne tezine...Ma vi niste normalni  Smile

grama corava .... ne kilograma ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Ma to sam i mislila, greska u kucanju, ali svejedno nisu normalni  Smile Znas koliko je to...i dalje mnogo  Smile

veruj mi nije mnogo .. to je za izgradnju misicne mase.. to je za tebe mnogo .. za mene je normalno ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Ma nisam corava, znam da je u pitanju grama, nisamneinformisana, greska u kucanju, mislila sam na nesto drugo skroz  Smile

Kako god..preterivanje klasicno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Sedi dole dobila si 1 i idi gledaj u sunce ili tako nesto. Smile

Postoje razlicite filozofije po pitanju kolicine unosa proteina. Generalno, za odrzavanje misicne mase i donekle njenu izgradnju kod rekreativaca, optimalan unos je oko 2g na 1kg telesne tezine. Takmicari i ozbiljniji rekreativci unose i po 3,3g/kg, sto im obezbedjuje brzu izgradnju.

znaci ja ovu konstataciju potpisujem i stojim iza nje .... ti kazes da je preterivanje ... a trpanje svega i svacega u usta nije (junk food,cips,smoki,alkohol,cigare) i posle ogromni stomaci i zacepljenje srcane komore usled prekomerne telesne tezine...to nije preterivanje... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

svako ko je pokusao ali SVAKO da "nabaci" masu zna da to ne moze bez optimalnog unosa proteina i "normalnog" testosterona... tj 230/250mg nedeljno do 25te godine zivota (prirodan testosteron se proizvodi) i usled uzimanja alkohola (petak,subota,nedelja) isti drasticno pada na 180-160mg sto nije dovoljno za izgradnju mase... znaci bez alkohola i jakom hranom i dobrim treningom moze se postici dobar rezultat... to je pisano na ovoj temi jos od 2006-te pa do danas i opet mora da se pise zato sto neko nece da cita ... i prica gluposti

a kako da povecas nivo testosterona (MRTVO DIZANJE,CUCANJ I BENC PRESS) to vazi i za zene i za muskarce ... kod zena je teze dobiti misicnu masu usled prekomernog hormona (estrogena) pa zenama treba i injektivni testosteron uz nadzor lekara ili strucnog lica (za body building i fitness classic) to znaju i vrapci na grani da se zene u fitness polju bodu iglom vise nego muskarci ...
« Poslednja izmena: 03. Jul 2011, 21:30:47 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Gde sam ja spominjala Junk hranu i trpanje svega i svacega u sebe..decko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 831 832 834 835 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:10:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.