Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:17:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 804 805 807 808 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1327002 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iNat
Naravno, od Hemo Rage ne mogu da odpadnu muda. Smile

dzabe da se raspravljamo ... nemogu da pisem redove i redove samo cu da copy / paste

samo ima jedna istina, u današnjem svijetu, gdje je raznorazna hemija lako pristupačna, pa čak i jeftina, većina te djece se okreće steroidima. dođe u teretanu i vidi nekoga ko ima godine iskustva i treniranja iza sebe, tone i tone tereta, litre i litre znoja, vidi da je dobro građen, vidi da je jak, i šta će taj neki balavac uraditi, naravno, htjet će po svaku cijenu da i on bude takav ili još bolji i jači, i to u što kraćem periodu. i šta radi, okreće se steroidima. zašto, zato što zna da samo uz nijhovu pomoć može u kraćem vremenu da se razvije. danas niko ne misli dugoročno i ne misli na posljedice, nego je bitan rezultat po svaku cijenu. slagali se mi sa tim ili ne, to je stvarnost i danas niko ne želi da ostaje godinama u teretani kako bi vidio neki rezultat, nego je daj mi svega, hoću začas da postignem nešto.
Nesmislice! Mladi nismo toliko glupi.

Steroide ne moze se tek tako kupiti. U pitanju je manipulacija matorih jaraca - preprodavaca. Imao sam priliku da ih vidim u akciji u Leskovcu, Nisu, Beogradu, Ljubljani, Mariboru, Grazu, Becu - isto zvanje, razlicite face i jezik. U njihove klopke se uglavnom uhvate srednjoskolci i nezaposleni momci koji ne studiraju sa previse slobodnog vremena. 

Kao kod preprodavanja droge sve pocinje na sledeci nacin: "Kakvi steroidi, ajde mali nemoj da se glupiras, evo ti ovde, idi kupi mi cigare i kupi jos nesto svojoj devojci." Nakon nekoliko dana: "Mali, nemoj muka da te snadje. Sta smo se dogovorili?! Sta sam ti rekao?! Kako?... Dobro ajde, al si navalio, ajde dodji sa mnom." Upozna ga sa nabijenim stokilasem - svojom redovnom musterijom, da bi momku dao pokoji savet oko prehrane, treninga i jos jednom napomene: "Ne trebaju ti steroidi."

Nakon mesec, dva i taj momak postaje njegova redovna musterija.

Nemoj da banalizujes stvari. Ideja o koristenju steroida srednjoskolcu ne padne sa neba. Stvari nikada nisu toliko jednostavne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
Je' l zna neko gde moze da se kupi neki normalni pulsmetar, relativno jeftin bez nekih perverznih dodatnih opcija ?

Tehnomanija. Ja sam svoj platila 1500 dinara..  Smile

http://www.tehnomanija.rs/katalog/multifunkcijski-satovi
http://www.nonstopshop.rs/satovi
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Naravno, od Hemo Rage ne mogu da odpadnu muda. Smile

dzabe da se raspravljamo ... nemogu da pisem redove i redove samo cu da copy / paste

samo ima jedna istina, u današnjem svijetu, gdje je raznorazna hemija lako pristupačna, pa čak i jeftina, većina te djece se okreće steroidima. dođe u teretanu i vidi nekoga ko ima godine iskustva i treniranja iza sebe, tone i tone tereta, litre i litre znoja, vidi da je dobro građen, vidi da je jak, i šta će taj neki balavac uraditi, naravno, htjet će po svaku cijenu da i on bude takav ili još bolji i jači, i to u što kraćem periodu. i šta radi, okreće se steroidima. zašto, zato što zna da samo uz nijhovu pomoć može u kraćem vremenu da se razvije. danas niko ne misli dugoročno i ne misli na posljedice, nego je bitan rezultat po svaku cijenu. slagali se mi sa tim ili ne, to je stvarnost i danas niko ne želi da ostaje godinama u teretani kako bi vidio neki rezultat, nego je daj mi svega, hoću začas da postignem nešto.
Nesmislice! Mladi nismo toliko glupi.

Steroide ne moze se tek tako kupiti. U pitanju je manipulacija matorih jaraca - preprodavaca. Imao sam priliku da ih vidim u akciji u Leskovcu, Nisu, Beogradu, Ljubljani, Mariboru, Grazu, Becu - isto zvanje, razlicite face i jezik. U njihove klopke se uglavnom uhvate srednjoskolci i nezaposleni momci koji ne studiraju sa previse slobodnog vremena. 

Kao kod preprodavanja droge sve pocinje na sledeci nacin: "Kakvi steroidi, ajde mali nemoj da se glupiras, evo ti ovde, idi kupi mi cigare i kupi jos nesto svojoj devojci." Nakon nekoliko dana: "Mali, nemoj muka da te snadje. Sta smo se dogovorili?! Sta sam ti rekao?! Kako?... Dobro ajde, al si navalio, ajde dodji sa mnom." Upozna ga sa nabijenim stokilasem - svojom redovnom musterijom, da bi momku dao pokoji savet oko prehrane, treninga i jos jednom napomene: "Ne trebaju ti steroidi."

Nakon mesec, dva i taj momak postaje njegova redovna musterija.

Nemoj da banalizujes stvari. Ideja o koristenju steroida srednjoskolcu ne padne sa neba. Stvari nikada nisu toliko jednostavne.

ovo je samo copy/paste jednog texta... naravno da je manipulacija ..ali kad neko resi da uzima pa nema leba da ga odvratis od toga.. naprotiv.. ako neko resi neka bato i sedne da procita a ne ko curan da guta tablete i pojma nema sta i kako (takve ljude srecem redovno) tako da je sve stvar izbora .. mozes da najebes ali mozes i da lepo prodjes .. msm .. uvek treba imati " nagruvanog" prijatelja ili nekog iskusnog bildera koga ces pitati za savet(mada bilderi cesce daju dobar savet nego ovi drugi) tako da ako neko resi .. treba da zna i da se zastiti od nezeljenih sporednih efekata... a ne da srlja u propast Wink
« Poslednja izmena: 10. Mar 2011, 12:46:37 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 4
uf iskren da budem nesto stomak nisam ni video xaxaxaxaxa  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
lepo kaze danilo zec .. ako nesto radis radi to kako valja ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
ljudi imam visak no xploda,i no xploda NT ,ako nekog interesuje neka mi se javi na PP....neotvoreni su
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia c5
Vracam se na treninge za 2 nedelje 
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 444
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Chestitamo Smile
A shto si prestao da vedzbash na prvom mestu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
jel ima neko iskustva sa sustanonom i boldenonom ? (odmah da napomenem da me ne interesuju price ljudi koji su negde jednom culi da su steroidi stetni bla bla)

iiii ako je neko uzimao Clenbuterol neka se javi na pp
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 804 805 807 808 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:17:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.