Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:15:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 806 807 809 810 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325359 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
i shvatis da je sve bilo bacanje para i zivaca i truda i rada i svega ... evo koliko vec idem u teretanu (2-godine) ljudi koji imaju staz duzi od 6 meseci i nemaju rezultate odustaju ... jer shvataju da gube vreme ... ustvari ..rade pogresno umesto da se edukuju i obrazuju (da jednostavno nauce da je ovo stil zivota i da nije sport i hobi koji tek tako donosi rezultate olako i sa jednim boc boc u gluteus bilo cime ili nesto slicno) ovo zahteva jeb**** mnogo znoja,NOVCA,truda,rada na sebi i svom usavrsavanju i obrazovanju....treba biti nutricionista i lekar u ovom sportu jer sve sto radis radis sam na sebi i testiras svoje telo (jer svako ce reagovati razlicitno na recimo (banalan primer unos pirinca(neko se goji od 500gr,dok nekome je to premalo)) .. evo navodim primer .. decko je 7 godina gradio masu ... znaci bez icega bez trunke proteina a ne neki preparati i sl... znaci samo hrana i jak trening .. ima ruku 45-47 cm ... medjutim .. dodje tako neki lik.. trenira 2-3 godine a pri tome pazi na sve.. i suplimenti i sve ok ... taj bude 3x bolji nego neko ko se muci bez icega 7-8 godina .. pa naravno da ce ovome da sutradan bude krivo kad vidi gde je on gubio 7 godina .... ja ponavljam josh jednom .. ako neko hoce da se bocka i da uzima hemiju neka uzima njegova stvar.. ali prvo neka sedne jedno 6-7 meseci neka procita literaturu jer samo tako ce znati sta i kako da kombinuje i sta da ocekuje (od nuspojava do krajnjih rezultata) i naravno takvom coveku uvek treba dati pametan savet...a ne gluposti koje navode neki sto pricaju omladini da uzimaju po 20 gr creatina svaki dan (tokom celog "ciklusa" kreatinom)... a ovamo su ... profi BB...  Smile Smile Smile
Kazem, zavisi sve sta covek zeli. Ali, ispred svega bi trebao da kontaktira nekog ko zaista zna sta radi, da ga uputi. Ne reagujemo svi isto na fizicki napor, kao i nasa tela.
Ja licno nisam ljubitelj masivnih tela, ali neko to voli. Potrci 50m, pocne da balavi od umora  Smile Pitam "Sta si tur'o u sebe?" Ne moze da prica jadan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ha...pa nije bas tako ...e znas zasto ?? u cutting fazi bilderi msm ove koje znam ja oni rade jake kardio treninge (naravno obican covek bi umro kad bi odradio jedan HIIT koji recimo uradi neko na sterosima) tako da i tu su jaki u trcanju i ne zamaraju se tek tako .... msm veliko telo ali za to telo treba imati i jaku pumpu (srce) i zato oni malo malo pa rade kardio ... da bi i taj misic bio jak Wink ipak sta mu vredi 260kg u bencu kad mu srce lupa ko ludo u prvoj radnoj seriji .. Smiley
« Poslednja izmena: 16. Mar 2011, 16:13:40 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Prvo, ja nisam bilder niti planiram da budem  Smile Ne znam sta znaci HIIT i cutting faza, ali verovatno nije jednostavno. Za mene je teretana bitna kao i fizicka aktivnost, ali druge stvari me okupiraju slicne tematike. Samo sam se javio na temu da kazem neka svoja iskustva i kazem nesto sto mozda neko nadje "korisnim".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Prvo, ja nisam bilder niti planiram da budem  Smile Ne znam sta znaci HIIT i cutting faza, ali verovatno nije jednostavno. Za mene je teretana bitna kao i fizicka aktivnost, ali druge stvari me okupiraju slicne tematike. Samo sam se javio na temu da kazem neka svoja iskustva i kazem nesto sto mozda neko nadje "korisnim".  Smile

HIIT-High Intensity Interval Trainig (vrsta kardija samo mnogo teza i mnogo delotvornija nego klasican kardio (sto se tice topljenja sala)

Cutting faza - Faza secenja masnih naslaga Smiley

I ja sam bio isto rekreativac ali ... nesto se prelomilo u meni i zelja za napredovanjem u misicnoj masi je ogromna ... nije lako boriti se sa time ... koliko mi samo puta dodje da odem i uzmem kuru ili dve i da se odradim na "brzaka" ali znam sta me ceka posle (pad) i sta posle ciklusa sa steroidima .. da gledam kako padaju misici kao da nisu ni bili ... Smile to je bacanje  i vremena i para i svega ...treba znati unapred sta i kako (cak isplanirati godinu *novi misici ili secenje masti (ako ih ima))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
ja sam bas uzeo sustanon i boldenon.... vec 10 dana... u narednih 10 ocekujem da proradi .... do sada sam koristio suplementaciju(popsio sam bas svasta, i sa sigurnoscu mogu da kazem da ljudi koji misle da je stetna nisu u pravu) , ali postala je preskupa pa sam resio da probam ovo ...

imam 7-8 kg viska ...to planiram da skinem ... kilaze necu da spominjem, ne verujem da znace ikome bilo sta... imam par slika iz foto dnevnika cisto da imam sta da koristim za motivaciju ...
poceo sam sa redovnim cardio treninzima, teretanu ne preskacem nikad ... ne hranim se preterano kvalitetno.
alkohol nisam okusio vec 2 godine (odkad i treniram) cigarete nikad nisam pusio ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ja sam bas uzeo sustanon i boldenon.... vec 10 dana... u narednih 10 ocekujem da proradi .... do sada sam koristio suplementaciju(popsio sam bas svasta, i sa sigurnoscu mogu da kazem da ljudi koji misle da je stetna nisu u pravu) , ali postala je preskupa pa sam resio da probam ovo ...

imam 7-8 kg viska ...to planiram da skinem ... kilaze necu da spominjem, ne verujem da znace ikome bilo sta... imam par slika iz foto dnevnika cisto da imam sta da koristim za motivaciju ...
poceo sam sa redovnim cardio treninzima, teretanu ne preskacem nikad ... ne hranim se preterano kvalitetno.
alkohol nisam okusio vec 2 godine (odkad i treniram) cigarete nikad nisam pusio ...

cek .. uzimas sustanon i boldenon ... kakva je suplimentacija,sta koristis kao zastitu,kakva je klopa ???? i ocekujes rezultate da odrzis posle toga ???? msm ... ako ne odrzavas posle kure znaj da ces izgubiti dosta mesa .... imam 7-8 kg viska ... xm ... pa da se ja pitam ja bih prvo keto dijetu pa onda sustanon .. mada koja ti je ovo kura ????
« Poslednja izmena: 16. Mar 2011, 17:25:21 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
bez suplementacije sam trenutno... zastita ide tek mesec dana posle poslednje inekcije... kao sto rekoh...prvi put uzimam steroid...nikad nisam tezio prema nekoj definiciji pa sam uzeo sad.... svestan sam da ce sve to nestati ako prestanem sa teretanom sto ne nameravam ...

sta ocekujem ? ne znam, nista preterano... hocu da budem iznad proseka.
U kratkim crtama ...velik
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
bez suplementacije sam trenutno... zastita ide tek mesec dana posle poslednje inekcije... kao sto rekoh...prvi put uzimam steroid...nikad nisam tezio prema nekoj definiciji pa sam uzeo sad.... svestan sam da ce sve to nestati ako prestanem sa teretanom sto ne nameravam ...

sta ocekujem ? ne znam, nista preterano... hocu da budem iznad proseka.
 U kratkim crtama ...velik

bez suplimenata ... a ti sada u startu trebas da uzimas MINIMUM 3GR proteina po telesnoj masi Smile to nece da izadje na dobro ..sta si mislio .. da ces bockanjem da dobijes misice i junk hranom .. budi srecan i 5-7 kg da imas posle kure ... Smile ... i ko ti je dao boldenon i sustanon u prvoj kuri .. i koliko ti uopste godina imas ????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
22god ... covek od kojeg sam uzeo mi je i preporucio to... necu da se uplicem u raspravku o tome sta je kvalitetnije jer nisam jos uvek dovoljno upucem o efektima svih steroida... rekao mi je sta bi trebalo da uzmem, seo sam za komp i informisao se par meseci oko toga i na kraju sam uzeo ...

trenutno nemam para za protein ...jebiga ...ne jedem junk hranu, vise sam mislio na jela tipa ...gulash, cela jaja(ne samo belance) itd...a ne pljeskavice i mek dolnalds
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ako se gulasem prave misici onda bi ja bio RONNIE Coleman Smiley hahaha ....pogresno .. gresis u startu .. tebi sad treba piletina,riba,riza ,krompir,junetina ...a ne gulas i cela jaja .. jedi belanac...za prvu kuru u 22 godini ..tebe i dalje trese kao i mene "pubertetski razvoj" od 25-te prestaje "ogromna kolicina testa" da se proizvodi 250mg nedeljno prirodnim putem ) trebao si da uzmes testosteron depo 300-350mg nedeljno da vidis kako ce da se razvije kod tebe u prve dve nedelje.. posle ako vidis napredak nastavis ako ne 400-500mg maksimalna doza i onda ces videti na cemu si ... ovo je neko tebe smutio ... Smile za prvu kuru to i nije al moze da prodje .. msm ja licno bi sustanon i boldenon od neke 6-7 kure .. naravno 6-8kg praska proteina,vitamini ,kompletna zastita,hrana i sve sto treba i jedna sveska A4 debela i belezis sve sto si taj dan radio .. Smiley i da vidis posle gde si gresio ... msm ... tako se prave misici a ne gulasem Smiley
« Poslednja izmena: 16. Mar 2011, 17:56:21 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 806 807 809 810 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:15:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.