Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:53:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 795 796 798 799 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328844 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ne bih se iznenadio da je kemicar. ameri su cudna sorta, bolesno ambiciozni, ko @misewic... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
Samsung i5700 + D880
Ma shvatam ja sve to, tj. kako neki ljudi gledaju na to, samo kazem da meni NE ulazi u glavu takav nacin razmisljanja i takvi ciljevi, da mi ne ulazi u glavu teznja ka fizickom izgledu koji ne mozes da izgradis na normalan nacin, pritom ne kapiram kako ti nije bitna i neka funkcionalnost tog tela a ne samo fizicki izgled, a koju funkcionalnost mozes da dobijes ako pumpas samo da bi sto pre dobio etstetski vidljive rezultate u teretani Smile... 

Ja te potpuno razumem, i sam razmisljam slicno kao ti... nego ti kazem kako razmislja vecina. Boli nekog ona stvar da li ce sutra moci da se sagne i podigne dzak cementa ili dva, ljudima je uglavnom bitno izbaciti sto vise kila na benchu i nagruvati se do maksimuma. Ja sam uvek vise voleo fudbal, kosarku i slicne sportove, dok mi teretana dodje kao "zadnja rupa na svirali" (mada i ona ima dobrih stvari, naravno). Sto se tice funkcionalnosti tih misica napumpanih u teretani, to je vrlo diskutabilno. Predrasuda je da su svi nabijeni likovi tromi... a nisu, ima ih i takvih a i onih koji su skoro pa nindze. Ja sam uspeo da postignem neki balans - solidan izgled (idealan za plazu Smile ) i sasvim dobra gipkost misica, plus dobra kondicija.

Ja znam ljude koji su i predobro izdefinisani i misicavi i nisu ni masTni a u zivotu nisu usli u teretanu, ali jebiga, ti ljudi treniraju svaki dan...godinama.

Sto se ovoga tice, opet dolazimo do toga sta je za tebe "predobro izdefinisan i misicav i bez masti". Recimo, niko ne moze izgledati kao ovaj crnac bez teretane... a, sto rece deki, mozda cak uzima i steroide... Vecina sportista kombinuje treninge u svom sportu sa vezbama u teretani, malo ih je koji ne bilduju nikako.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Predrasuda je da su svi nabijeni likovi tromi...

Nisu svi, ali sam si rekao da je vecina ovih ljudi kojima nije bitna funkcionalnost vec samo izgled i koje boli uvo da li ce moci da dignu dzak cementa ili da potrce za basom a da ne crknu  Smile Takve ce sigurno da boli uvo da li su gipki i okretni ili ne a vecinu bas zabole za to, pa zbog te vecine i ima takvih predrasuda, a oni su i najglasniji. Sve zavisi od licnog pristupa i koliko se ti cimas za nesto, ti ljudi sto si ih spomenuo sto su nindze rade kako treba(sto se ne moze reci za neke jer koliko imal judi koji otaljavaju vezbe samo tako i ne rade ih pravilno nego im je bitno samo koliko ce da dignu..) i sigurno kombinuju jos stosta od aktivnosti jer ne moze teretana BAS sve da ti priusti (a i najbolje za telo je kombinovanje raznih aktivnosti, to svi znaju, na kraju krajeva i logicno je kako god da pogledas).

Sto se ovoga tice, opet dolazimo do toga sta je za tebe "predobro izdefinisan i misicav i bez masti". Recimo, niko ne moze izgledati kao ovaj crnac bez teretane... a, sto rece deki, mozda cak uzima i steroide... Vecina sportista kombinuje treninge u svom sportu sa vezbama u teretani, malo ih je koji ne bilduju nikako.

Sa jedne strane to jeste stvar ukusa a sa druge strane postoji neka objektivnost - tipa, ja mogu da kazem za ovog tvog sto si ga postavio da se meni ne svidja, ali ja ne mogu da kazem da covek nije misicav i izdefinisan, isto tako neko moze da kaze, na primer za atleticare ili kosarkase da mu se ne svidja njihov izgled ali ne moze da im ospori to da su u vidno dobroj formi i da imaju atletska tela... Pa mi sa te strane nije jasno zasto svi teze napucanom izgledu a moze se fino izgledati i bez toga (pritom ne kazem da mi nije jasno zasto ljudi idu u teretanu, samo hocu da kazem da mozes da budes i zategnut i da ne budes mastan i da budes definisan bez hemije ) Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 01:40:51 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mozes ali to je spor proces koji je dosta naporan i tezak .. msm .. recimo kosarkasi imaju ceo zivot (od osnovne skole) do uspesne karijere racunaj 15-20 godina kao sto su rodman i jordan.. ali gledaj .. i oni uzimaju steroide.. ne kao sto uzimaju bilderi ali uzimaju .. nista vise u sportu nije prirodno .. gledas da prevazidjes sve svoje prirodne limite.. da ides izvan toga.. o tome svi cute.. pa cute zato sto se plase da im ne pukne karijera.. eto znam kosarkase koji su uzimali naposim .. da da.. zbog performansi .. kao i josh jednog lika (veslac) isto se puca.. ali to su mizerno male doze od onih koje koriste bilderi .. msm .. da bi ti izgradio kvalitetan misic .. nemoguce je prirodnim putem.. kao prvo .. hrana i suplementi treba da budu vrh ,onda .. odmor.. pa trening.. i godine i godine rada.. a dodje tako neki baja.. uzme jedno 5-6 kure i stigne te .. josh njemu nije nista (sve ok) .. msm ..ako se sve odradi full i lepo .. zna da bude i bez ikakve stete u organizmu .. msm .ako znas ko ti proda hemiju i sta je u njoj .. (to sad bas nije tako) a jbg.. postane opasna opsesija.. ja hocu da imam i velicinu i jacinu i izrezanost.. ali to je nemoguce prirodnim putem da ti imas 100kg misica izdefinisanih msm.. jedino da si genetski obdaren ali to je retkost ... ja znam da nisam .. ali i znam sta hocu da napravim Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Sta znaci uopste kvalitetan misic?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

misicna masa koja nije "zahvacena" masnim naslagama... znaci dobra osnova u hrani i supsima i malo hemije(kako ko zeli) i gledas da ne varas u ishrani ..znaci kako stoji u jelovniku tako jedes i sve misice koje steknes su kvalitetni ....zato sto u toku "mase" vecina zna da navuce salo.. a to je nepotrebno .. zelis kvalitet,a ne kvantitet..

btw

TESTOSTERONE IS THE SPINAL CORD OF THE BODYBUILDER,,NO SYNTETIC TESTOSTERONE = NO BODYBUILDER"
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 02:48:10 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
E da vas pitam, je'l zna neko od vas da li postoji neka bas potpuno underground raspad teretana, tipa ono, fight club, krv suze i znoj fazon  Smile Treba mi nesto za faks, nebitno, ako neko zna nek m pusti pp da ne offujemo temu, taman bih pitala jos nesto u vezi toga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73

misicna masa koja nije "zahvacena" masnim naslagama... znaci dobra osnova u hrani i supsima i malo hemije(kako ko zeli) i gledas da ne varas u ishrani ..znaci kako stoji u jelovniku tako jedes i sve misice koje steknes su kvalitetni ....zato sto u toku "mase" vecina zna da navuce salo.. a to je nepotrebno .. zelis kvalitet,a ne kvantitet..

btw

TESTOSTERONE IS THE SPINAL CORD OF THE BODYBUILDER,,NO SYNTETIC TESTOSTERONE = NO BODYBUILDER"
Imas ti da preporucis neku dobru ishranu vezanu za rast misica ili uopste koju smatras da je dobra za nekoga ko ide u teretanu,i ako mozes napisati kako ti recimo se hranis kad ti je zadnji obrok i tako to Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
manite  me vise sa tim .. imate 10001 forum o ishrani stvarno me mrzi da pisem iznova i iznova...
« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 21:14:10 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
btw. L-carnitine ima efekta... ;P
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 795 796 798 799 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:53:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.