Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 03:56:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328719 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ja ih imam Smiley ali bez igle nema treninga i daljeg napretka Smile msm .. moze ali to je slabo i dosta skupo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
A igla je jeftina?  Smile
pa treba ti barem 4x vise para kad si na igli nego prirodno, ne znam zasto se zavaravaju ljudi misleci da samo se ubodu nekim sranjem i to je to, to je najveca glupost i totalno pogresna predrasuda!!! Iglu moraju da prate debela kvalitetna ishrana bez sranja u njoj + kvalitetna i debela suplementacija u full-u + pripremni predperiod na dijeti + duzina kure od najmanje 8-10 nedelja na kojoj treba finansijski sve to izdrzati... i naravno da se pazari ono sto treba da ide kroz iglu  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
 Smile Smile Smile znam .. ali volim to Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Covece, sto se jednostavno ne bavis nekim normalnim sportom kao i svi ostali ljudi, za koji ti ne treba brdo para da bi dobro izgledao i bio zdrav?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
Samsung i5700 + D880
Ma moze i od ovoga da se izgleda dobro, problem je ako hoces da izgledas malo vise dobro... e tad ti trebaju pare.

Inace, da prijavim da sam za prvih 10 dana uzimanja kreatina i proteina dobio preko 3kg, verovatno vode... ali sam se opasno naduvao za kratko vreme, kao sto cu se isto tako izduvati kad prestanem da ga pijem. Valjda ce mi ostati makar trecina dobijenog, to bi bilo super.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma moze i od ovoga da se izgleda dobro, problem je ako hoces da izgledas malo vise dobro... e tad ti trebaju pare.

Pa to mi nije jasno, nije mi jasan koncept bavljenja nekim ''sportom'' za koji ti u jednom trenutku treba novac da bi napredovao i izgledao bolje, prosto...Ne ulazi mi u glavu  Smile Tj. ne ulazi mi u glavu sta je taj koncept boljeg izgleda koji ne mozes da dobijes samim treningom i normalnom ishranom bez svih dodatnih stvari koje kostaju boga oca...Po toj teoriji ispade da su jedino bodibilderi ljudi koji dobro izgledaju  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 00:41:37 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
ako dobar izgled definises kao sto vise misica sa sto manje sala, onda da  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 00:52:58 od milkec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
Samsung i5700 + D880
Vidi ovako. Ja sam se vremenom sasvim fino odradio (bas onako atletski, izdefinisano) bez ikakvih ulaganja ali sam zato isao u teretanu, redovno na fudbal (i jos poneke sportove povremeno) i ponekad trcao... za svo to vreme sam jeo domacu hranu. Znaci, moze se ali tim sirotinjskim nacinom treba bas dosta vremena.

Poenta je u tome sto vecina ljudi koji idu u teretanu nece da izgledaju normalno tj. prosecno nego bi da budu masivni a pritom i definisani, plus da to postignu sto brze. E, to se ne moze tako lako. Zapravo moze, ako si Rokfeler i imas neogranicen fond za ishranu. U suprotnom, moze kombinacija solidne hrane i suplemenata, mada i to kosta sasvim fino. Na kraju krajeva, sve zavisi i od toga sta ti podrazumevas pod dobar izgled.

P.S. Meni su bilderi nikakvi i ne bi' menjao ovo moje zmijsko telo ni sa jednim profi bajom ali ima mnogo ljudi koji bi da budu kao Arnold, Roni ili Dzej Katler.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
Samsung i5700 + D880
Evo i sta je za mene perfekcija:

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Poenta je u tome sto vecina ljudi koji idu u teretanu nece da izgledaju normalno tj. prosecno nego bi da budu masivni a pritom i definisani, plus da to postignu sto brze. E, to se ne moze tako lako. Zapravo moze, ako si Rokfeler i imas neogranicen fond za ishranu. U suprotnom, moze kombinacija solidne hrane i suplemenata, mada i to kosta sasvim fino.

Ma shvatam ja sve to, tj. kako neki ljudi gledaju na to, samo kazem da meni NE ulazi u glavu takav nacin razmisljanja i takvi ciljevi, da mi ne ulazi u glavu teznja ka fizickom izgledu koji ne mozes da izgradis na normalan nacin, pritom ne kapiram kako ti nije bitna i neka funkcionalnost tog tela a ne samo fizicki izgled, a koju funkcionalnost mozes da dobijes ako pumpas samo da bi sto pre dobio etstetski vidljive rezultate u teretani Smile... Ja znam ljude koji su i predobro izdefinisani i misicavi i nisu ni masTni a u zivotu nisu usli u teretanu, ali jebiga, ti ljudi treniraju svaki dan...godinama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 03:56:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.