Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:18:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 669 670 672 673 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1329612 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung i5700 + D880
Ja ne mogu nigde da nadjem patike za trcanje, na fazon ovih sto je Milton postavio... cim kazem broj 48-49, samo me pogledaju kao vanzemaljca Smile Retko trcim ali mu ga bas dajem po tempu, cesto i po 10-15km odjednom i to u basketaskim dubokim patikama ili onim letnjim plitkim... ne zna se koje su gore za stopalo ali jebiga.

Inace, uzeo sam 2.3kg Dymatize Elite whey-a i N.O.K.O, najjeftiniji azotni reaktor. Ne mogu vise na suvo jer mi je i ishrana nula, a ovako cu bar kao imati kakvu-takvu suplementaciju...
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 13:00:41 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
hvala na odg Smiley probao sam danas prije basketa 15 minuta sam ih istezao i izgleda da je pomoglo,koliko toliko  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
opet moje pitanje pade u zaborav medju ovolkim fitnes svetom Smile za hodanje a ovamo kad je rec o trcanju i tezim aktivnostim ... ccc bre  Smile

@falzone odakle si? one patike kao sto je postavio milton ... pre ces naci u tim brojevima nego ove klasicne ... upravo jer ko sto rekoh 80% odbojkasa ih nosi ... a oni imaju pozamasne brojeve Smile ... pre godinu dana su otvorili bas svoju radnju u Kralja Milana ... preko puta "Beogradjanke" odma ... pa proveri sta se moze uraditi ... i da li mozes da narucis mozda  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W810i
@Fman

Ja sam malo istrazivao  i evo sta sam nasao:

HODANJE

preporuka - koliko hodati za određenu korist?
30 minuta    dovodi do stvaranja opće zdravstvene koristi
30 – 40 minuta    za prevenciju debljine
60 minuta    za smanjenje tjelesne težine
45-60 minuta    za održavanje potrošnje energije za učinak mršavljenja

Potrosnja kalorija kod odredjenih vrsta aktivnosti u toku 30 minuta:
trcanje (8.5 km/h) = 570
brzo hodanje (6 km/h) = 300
 Smile Sto bi znacilo da je trcanje skoro duplo efikasnije... ali ni hodanje nije lose  Smile

Ako te jos nesto zanima, sve u vezi sa hodanjem mozes naci na ovom linku.  Smile

« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 15:40:19 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung S4
Ja recimo u poslednje vreme prvo vozim bajs 25 minuta i onda se unistim na traci sa 35 minuta...
Naravno, ne trcim non stop 35 minuta vec su mi obicno prvih 5 minuta zagervanje neko kao, a poslednjih 5 cool down... Ovo izmedju menjam brzine ali mi prosek sa ovih 10 minuta cooliranja dodje na 9,0 km/h...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
@ognjen tnx ... znaci moze dovesti do toga sto ja zelim ... za ovo mi je potrebno taman oko sat vremena ... isao sam jednom ... tako da ce biti taman ok ujutru na prazan stomak Smile

pogledacu sada link ...

btw od svih kardio vezbi cini mi se da je staticni bajs najefikasniji ... barem za mene ... trcanje isto prija i oznojim se posle pola sata vec kao da ne kazem sta isto kao i na bajsu ... al cini mi se da je na bajsu taj efekat brzi i efikasniji Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma ljudi kad vezbate posle svake vezbe obavezno istegnite misice!!!Npr.  ako radis biceps onda istegnes biceps i tako to. Posle svakog naprezanja misici se skracuju sto dovodi do nezilavosti i neelasticnosti misica i nabijanja. Cim se misici nabijaju, gubi se definicija. Sa nabijenim misicima se gubi na kondiciji, brzini i normalno na pokretljivosti. Istegnuti misici imaju mnogo vecu definiciju, brzinu i pokretljivost. I nikad nemojte uzimati steroide ili neke druge hemikalije koja smanjuju jaja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W810i
Nisam znao da je npr whey zabranjen profesionalnim sportistima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nisam znao da je npr whey zabranjen profesionalnim sportistima...
Одакле ти то?

Cim se misici nabijaju, gubi se definicija. Sa nabijenim misicima se gubi na kondiciji, brzini i normalno na pokretljivosti. Istegnuti misici imaju mnogo vecu definiciju, brzinu i pokretljivost. I nikad nemojte uzimati steroide ili neke druge hemikalije koja smanjuju jaja!

'Ајде? А где си то сазнао, да научимо и ми нешто? Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2010, 11:16:08 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Ma ljudi kad vezbate posle svake vezbe obavezno istegnite misice!!!Npr.  ako radis biceps onda istegnes biceps i tako to. Posle svakog naprezanja misici se skracuju sto dovodi do nezilavosti i neelasticnosti misica i nabijanja. Cim se misici nabijaju, gubi se definicija. Sa nabijenim misicima se gubi na kondiciji, brzini i normalno na pokretljivosti. Istegnuti misici imaju mnogo vecu definiciju, brzinu i pokretljivost. I nikad nemojte uzimati steroide ili neke druge hemikalije koja smanjuju jaja!
Ja vecu kolicinu gluposti skoro nisam cuo, moram da ti aplaudiuram  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 669 670 672 673 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:18:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.