Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 13:30:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 668 669 671 672 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1329812 puta)
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
ima li jos neko problem s listovima dok trci? ovo je katastrofa :/ znaci sto se kondicije tice mogao bi trcat do sutra ali mi listovi ne daju,posle nekog vremena gotovo potpuno otkazu da bukvalno nogu ne mogu kontrolisat..jel to zbog tezine,90ak kg imam?moze li se to kako popravit ide mi na qrac  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
nije ketonska gotova...jos 10-15 dana i kraj...taman da dokusurim maslinovo do kraja a i da svedem brojku na 90kg posto je trenutno 92.8  Smile pa ondak,rotacija na 80kg....a za ovsene (smutim u blender sa jogutom i kao kasa...mmmm predivno ...posle samo 5 belanca pojedem i maslinovo....)

Надам се да ти је то у дане пуњења, пошто јогурт и мл. производи не иду на кето.

ima li jos neko problem s listovima dok trci? ovo je katastrofa :/ znaci sto se kondicije tice mogao bi trcat do sutra ali mi listovi ne daju,posle nekog vremena gotovo potpuno otkazu da bukvalno nogu ne mogu kontrolisat..jel to zbog tezine,90ak kg imam?moze li se to kako popravit ide mi na qrac  Smile

Уколико ниси у форми, тек си почео и ниси раније трчао, 90 кг је вероватно превелика тежина не само за листове, већ и за зглобове и тетиве.
Прво мало смањи тежину исхраном, крени неколико тренинга трчања веома лаганим темпом док ти не очврсну мишићи ногу, или пређи на бајс...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
ne mogu smanjit ishranom jedva stigoh dovde Smile nemam ja probklem s masnim naslagama reko cisto da se izdefinisiem dodatno pred ljeto..treniram od kad znam za sebe ali slabo kad radim istezanje,za listove gotovo nikad.caprko sam sad malo po netu kazu da moze upravo zbog toga da je,kao list se suzava ili sta vec na taj nacin :/ probacu pa vidjeti,mora da je zbog toga ne bi trebali da su slabi prestao sam ih radit ima pola godine jer su nesrazmjerno veliki,genetika  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W810i
ne bi trebali da su slabi prestao sam ih radit ima pola godine jer su nesrazmjerno veliki,genetika  Smile

crkni  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
sta mislite o hodanju Smile svi znamo kako preporucuju zdravo i sve ... a vidim i kao kardio kazu ok ...

e sada to pitam iz sledeceg razloga ... kada idem u skolu recimo prepodne nemam vremena za prepodnevni kardio vec samo za teretanu posle skole recimo i onda na kraju treninga eklipter ili bajs ...
pa sam razmisljao da pocnem peske u skolu ionako ovi autobusi smrde haos ... i taman do skole ima nekih 7-8 km sto je valjda skroz ok ...

da li ce se to odraziti koliko toliko na gubljenje kilaze tj pre svega masnih naslaga ... naravo uz teretanu i trenig ... ali to bi bilo 5 dana u nedelji kada jednostavno ne mogu da stignem i da trcim ...

kod mene se inace rezultati dosta brzo vide samo kada se fizicki aktiviram ... ali zadnjih mesec dana sam dosta poboljsao ishranu mada tu ima jos mnooogo prostora da se dovede u red ... plus treninzi ... teretana plus kardio napolju trcanje kad god je moguce ako ne zavisi sta sam radio taj dan od 30-45 min posle treninga ... i sasvim sam zadovoljan do sada ... recimo jedno 2-3 rupe na kajsu Smile ... ali zelim ovog puta da budem istrajan ako treba godinu dana godinu dana ali da "Spalim" ove naslage sto su se skupile u zadnjih godinu dve Smile pa zato zelim maximalno da iskoristim vreme koje imam ... kako bih sto bolje rezutate postigao ... pa da vidim da li i ovo moze doprineti?  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
@Steletrile, listovi te bole verovatno zbog toga sto ne radis nikad istezanje a ''bavis'' se trcanjem koje je stresno za noge, pa su ti misici u listovima ''zategnuti'' zbog manjka fleksibilnosti (da, opet ja o istezanju i vaznosti istog, znam da cete da me napusite, pucajte  Smile)..Mislim, za istezanje ti treba maksimalno 10 minuta...Za listove 5 minuta ako samo njih radis i to kada uguras 10 vezbi istezanja za iste... U cemu je problem raditi ga ?  Smile
Naravno ima i slucajeva gde bolovi u listovima nastaju zbog previse istezanja ili nepravilnog istezanja, ali posto kod tebe to nije slucaj onda je verovatno da je ovo prvo, a mozda je i zbog tezine kao sto neko rece...

Inace, kad ste vec kod trcanja, imam ja par prakticnih pitanja, sva su prakticna samo su neka pametna a neka glupa ((:

'Ocu konacno da probam trcanje kad otopli.. Prvo, koje mi patike trebaju? Je'l moram neke posebno za trcanje da pazarim ili je bitno samo kakve su za nogu, i ako da, kakve mi trebaju, ili je samo pitanje sta je meni udobno? I je'l postoji neki odredjen nacin kako treba da trcim  ili prosto slusam telo pa radim tempom koji mi odgovara, i kad bas riknem da li da nastavim malo preko toga ili da stanem?  Smile
Koliko su uopste takve kardio aktivnosti efektivne ako se dosta pauzira sa istim u toku vezbanja(znam za ono da je neki minimum koliko se takve aktivnosti upraznjavaju pola sata, ali ne mogu trcati pola sata bez prestanka jbt Smile)

A sada prakticno ali glupo pitanje...Gde dodjavola da stavim kljuceve i mobilni?!  Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 00:41:34 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Alcatel OT 800 Tribe
E ovako.  Smile  Što se tiče patika, ovako nešto je najbolje.

Ali, pošto je retko ko od nas pravi džoger ili nema mogućnosti za taj luksuz  Smile  odgovara i neka zamena u vidu dotrajalih sportskih patika. Nikako Starke i slične "napolitanke" sa đonom debljine flis papira koje su moderne za šetnju po Knezu.  Smile  U svakom slučaju, bitno je da je tebi udobno.
Trčanje, za početak lagano. Vidiš koliko možeš, a da ti se ne zamuti vid.  Smile Što kažeš, gledaj da budeš aktivna bar pola sata. Trčiš koliko izdržiš, a ostalo popuniš brzim hodanjem. Bitno je da si konstantno aktivna.
Problem skladištenja telefona (pošto slušam muziku sa istog u toku trčanja) sam rešio nekom torbicom koju okačim oko struka. Malo skakuće, ali ne smeta.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
ja prvo nisam nosio tel .. bas zbog skakutanja i slicno ... al reko juce da probam ... imam torbicu za njega on nekog materijala nisam siguran koji je uglavnom kada je na drugoj nekoj tkanini ne moze se vuci po njoj samim tim ne moze ni iz dzepa da ispadne ... tako da nije lose Smiley

btw sto se patika tice ... slicne ovakve sam imao dok sam trenirao odbojku ... patike su stvarno bruka udobne ... i kvalitetne ... nazalost vise ih nemam

ne znam kako je ovako gledano ... ali meni su npr. skroz udobne classic (reebok) koje su pritom vec iznosene ohoho Smiley ali od sve obuce koju trenutno imam one su mi najpogodnije pa sam zato u njima krenuo ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ne mogu smanjit ishranom jedva stigoh dovde Smile nemam ja probklem s masnim naslagama reko cisto da se izdefinisiem dodatno pred ljeto..treniram od kad znam za sebe ali slabo kad radim istezanje,za listove gotovo nikad.caprko sam sad malo po netu kazu da moze upravo zbog toga da je,kao list se suzava ili sta vec na taj nacin :/ probacu pa vidjeti,mora da je zbog toga ne bi trebali da su slabi prestao sam ih radit ima pola godine jer su nesrazmjerno veliki,genetika  Smile

Kaко хоћеш...
Не можеш почети интензивно да трчиш ако ниси утрениран. То подразумева бар десет тренинга "трчкарања", почев од неколико стотина метара темпом нешто бржим од ходања и онда повећавање.
Немају овде масне наслаге везе, већ велика телесна маса за неприпремељене мишиће ногу, између осталог и листове...

Citat
Gde dodjavola da stavim kljuceve i mobilni?!

Кључеве гурни иоспод отирача, а мобилни немој да носиш (ако можеш да се одвојиш од њега). Smile

Citat
Koliko su uopste takve kardio aktivnosti efektivne ako se dosta pauzira sa istim u toku vezbanja(znam za ono da je neki minimum koliko se takve aktivnosti upraznjavaju pola sata, ali ne mogu trcati pola sata bez prestanka jbt Smile)

Без правилне исхране и тајминга немају већег ефекта на масне наслаге, само на тонус мишића.
Уз дијете (не гладовање!) су веома делотворне, наравно и са паузама у којима се може ходати. Битно је колико се енергије укупно утроши, како... то је већ индивидуално.
Код рекреативаца свакако да паузе немају велики утицај на учинак.

Људи, немојте кретати неприпремљени нагло са трчањем, сјбћте ноге...
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 09:34:19 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W810i
Mozda bi ovo nekome moglo biti od pomoci...

Hahaha, bas su vam velike muke... gde staviti kljuc i mobilni?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 668 669 671 672 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 13:30:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.