Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:53:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326106 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Sta je bolje za dobijanje mase: Isogainer ili ELITE Whey Pro sa kreatinom?
za bilo kakvu masu ovo prvo a za kvalitetnu masu (samo misici) ova druga kombinacija!

pazi dominick...jeste za whey za to da dobije misicnu masu...ali bolje mu je prvo gejner ako je kost i koza...razumes...da prvo dobije malo i sala i misica...posle se lako otopi takav lik...jer mu je metabolizam brzi...nebi takav tip dzabe bio mrsav...malo opali po gejneru  pa posle radi sa wheyom...samo je teze nabaciti kvalitetnu masu(i skuplje) nego skinuti...a i sta fali malo da nabaci salce...nista...posle ionako mora da se izdefinise kada nabije misice..zar ne??? Smile Smile ipak to je borba brat- bratu jedno 1-2 godine ako ne i vise zavisi decko kakav izgled zeli,jer sve preko noci da se dobije nema teorije ali uz dobru ishranu i suplimentaciju(kakvu-takvu) moze, a posle rezanje... Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 12:37:41 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
E ovako odlucio sam da pratim Dominikov program koji mi je preporucio...Rekao mi je prvu nedelju samo da izbegavam secer i testenine a evo sta sam ja uradio(Malo pozurio odma prvi dan danas krenuo):

Ustao u 7:30

Doruckovao u 8:20: 3 kuvana belanca i jedno celo kuvano jaje,1 parce integralnog crnog dijetnog hleba(inace vrlo ukusan) i 1.5-2 Dl jogurta(znaci casa jogurta)

Uzina 10:30: 1 dukat vocni jogurt od kajsije

rucak 12:30: 100-150 g pecenog belog mesa na elektricnom rostilju(2 parceta su bila,tanka ne velika) i peceni krompir,pomfrit 150g  kaze keva da je iscedeno ulje iz krompira i posle toga pola case vode,naravno samo parce intergralnog crnog hleba uz sve ovo...i da za salatu onaj svetli zeleni krastavac pomesan sa pavlakom

E sad ako mozete da mi kazete da li sam sve ovo uradio pravilno?Planiram oko 14:30 da odradim sklekove i trbusnjake pa oko 15:00 da idem na fudbal...Kada se vratim sta da jedem,da uzinam ili redovno jelo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A tebi je cilj da se ugojis ili da smrsas?

Ako je ovo drugo, ondak ne sme ni krompir, ni mlecni proizvodi (sem Ella sira), hleb pogotovo (kakav god bio  Smile ). Voce je zabranjeno.

Iskljucivo povrce, belo meso i riba  Smile Malo badema i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
A tebi je cilj da se ugojis ili da smrsas?

Ako je ovo drugo, ondak ne sme ni krompir, ni mlecni proizvodi (sem Ella sira), hleb pogotovo (kakav god bio  Smile ). Voce je zabranjeno.

Iskljucivo povrce, belo meso i riba  Smile Malo badema i to je to.

Nije mi prvenstveno cilj da smrsam,imam samo osrednji stomak ne preveliki i to hocu da skinem i da se zategnem malo  Smile imam osecaj da si neiskusna ne znam sto,pisao mi je covek od 30 godina sta da radim Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia N97
Sve je odlichno, osim tog pomfrita. To ti nikako nije potrebno. Posle treninga bi trebalo da unesesh proteine i uglj. hidrate, ali ne i masti, i to odmah nakon treninga (u prvih sat vremena). Mada, ne znam koliko se to odnosi na fudbal.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Neiskusna da, samo sam prenela neciji savet cega se treba pridrzavati  Smile
I to je svima pomoglo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Sve je odlichno, osim tog pomfrita. To ti nikako nije potrebno. Posle treninga bi trebalo da unesesh proteine i uglj. hidrate, ali ne i masti, i to odmah nakon treninga (u prvih sat vremena). Mada, ne znam koliko se to odnosi na fudbal.

Znao sam da pomfrit nije dobar,ali moja keva naravno kenja i nemate pojma kako je los osecaj kada ne mozete objasniti nesto kevi da je lose za vas,a ona misli da je dobro a ustvari je stvarno lose...No da ne odmicem od teme,gledaj ja ne mogu sigurno 100% da uradim sve tacno...Pomfrit vise ne jedem,bareni kuvani pomfrit moze zar ne?Znaci kuvano jaje,belance naravno,riba,belo meso,ella sir,mladi sir i ne znam sta fali ovom hlebu?Dok se hranim osecam da prija mom organizmu i da se ne prejedam!Dakle kazite mi samo,jel sme ovaj vocni jogurt da se jede?Jel ova devojka upravu ili stvarno ne smem da jedem voce uopste?Jedem i zeleno povrce pogotovo,zanime me da li smem neki sok i supu pored svega???Mislim da je to to ako se setim jos necega pitacu

E da!:) Juce sam nesto sa ortakom pricao,nisam ga video jos ove godine i isli smo na fudbalicu,bio sam prvo kod njega i primetio sam da je ojacao,pre je bio mrsav sad je snazniji,pitao sam ga sta radi i otisli smo kod njega u sobu i on je pio neki bokal od pola litre i pokazao mi nesto da je stavio unutra nisam siguran sta je,ali mislim da nije ni kalcijum ni protein,ali decko je ojacao...Zanima me da li bi ja smeo neke tablete da pijem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia N97
Ja se u preparate nishta ne razumem jer me ne interesuje ta pricha. Shto se tiche integralnog hleba i voca, mozhesh slobodno da ih jedesh u umerenim kolichinama i u toku prvog dela dana. Popodne nemoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Ja se u preparate nishta ne razumem jer me ne interesuje ta pricha. Shto se tiche integralnog hleba i voca, mozhesh slobodno da ih jedesh u umerenim kolichinama i u toku prvog dela dana. Popodne nemoj.

Okej hvala ali nisi mi odgovorio na sva moja pitanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia N97
nemoj bilo koji sir, samo posni - bezukusni  Smile
vocni jogurt je pun pogodak
sokokve izbegavaj kad god mozhesh
supa bi trebalo da je ok, ali da ne preterujesh sa rezancima (mada, jbm mu mater, koliko to mozhe bilo koga da ugoji  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:53:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.355 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.