Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:45:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 631 632 634 635 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325457 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
udri mrtvo dizanje i lat masinu...ja sam imao krivu kicmu...tj imala je predispozicije da bude kriva ko srp...lat masina i mrtvo je ispravili 102% a i ledja me ne bole vise..jer su ojacana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Pozdrav narode , hteo sam da pitam , koje su najbolje vezbe za skidanje donjeg dela stomaka, odnosno mesta gde imam malo salo Smile nervira me, jel su to trbusnjaci ili ima nesto drugo ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
najbolja vezba je ishrana+kardio i unosenje MNOGO vode Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple iNat
Pozdrav narode , hteo sam da pitam , koje su najbolje vezbe za skidanje donjeg dela stomaka, odnosno mesta gde imam malo salo Smile nervira me, jel su to trbusnjaci ili ima nesto drugo ???
Najefikasnija vezba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Motorola 
Kako se nisu uplasili kad su radili zgibove na ovoj visini i kako su se uopste vratili na sipku

« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 14:53:34 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia N97
jedva sam odgledao  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Da vas pitam citao sam nesto ovde danas za smanjenje obroka...Poceo je da mi raste stomak i bacio sam se na vezbanje,radim trbusnjake,sklekove i vezbam ruke sa flasama od 2 litre...E sad da li bi mogao neko da mi preporuci kako i sta da jedem,sta sagoreva salo?Imam najvise na donjem delu stomaka i grudni misici su poceli da mi se opustaju mada ne toliko i to za sada nije problem...Znaci da li radim prave vezbe?Sta da jedem i koju vezbu da koristim da bi sredio donji deo stomaka?Danas sam jeo za dorucak jednu pica kiflu,za rucak jedno malo parce pecenog belog mesa,rizu i kiselu crvenu papriku bez hleba sam rucao naravno...Vecerao nisam

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Gladovanje nije resenje  Smile a to ti upravo radis.
Da ne duzimo sada molim te prelistaj ovu temu pocevsi od zadnje stranice ka napred, vrlo brzo ces naci korisne informacije!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Motorola 
Zanima gde imaju da se kupe ta kamenja ili kako se vec zove koja sluze da se uhvatim rukama.Hteo bi da fiksiram u sobi. Ako neko zna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung i5700 + D880
Nije u pravu. Neko je genetski takav da je prosto nemoguce da se nabilduje. Neko je s druge strane uskracen na polju kondicije. E sad, uvek postoje preparati koji to mogu kompenzovati na ushtrb necheg drugog, ako je to poenta.

Kakva crna genetika, to je mozda max. 10-20% uspeha, verovatno ni toliko. Sve je do volje i kesha (za ishranu, suplemente i slicno). Pa kakvih sam se samo transformacija nagledao, to nije normalno... Ako si mislio u fazonu da neko ne moze da se nabilduje kao Roni Kolmen i slicni, to mozda i stoji, mada 99.9% ljudi nikada nije ni pokusalo, a ne smemo zanemariti ni cinjenicu da su profi bilderi prave pokretne apoteke i puni su hemije i kojecega.

Da je genetika toliko bitna, ja bi i dalje imao profi stomak kao do pre pola godine, ali jok, sad imam stomacic. Zasto? Pa zato sto sam prestao sa sportovima (najvise fudbal) zbog povrede noge i mnogo manje se trosim. A mnogi su mi isto pricali da genetski imam trbusnjake, da me Bog podario i slicne gluposti...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 631 632 634 635 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:45:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.