Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 01:07:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1470041 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Evo ja cu ti reci.  Smile Ja sam radio do pre nekih mesec dana takav program i mogu ti reci da sam prezadovoljan. Zavrsis mnogo brze i odvalis maksimalno misic. Preporucujem ti da probas...  Smile
Ja sam radio utorkom grudi, sredom ledja, petkom ramena, subotom ruke (biceps i triceps), nedeljom noge. Za svaku grupu sam radio 4 vezbe i na kraju trbusnjake (kojih se nisam nesto pridrzavao  Smile ).  Da li je bilo do ishrane ili neceg drugog, ali ja sam najvise napretka imao sa tim programom.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Apple iNat
SAN V12 je jaci od kreatin monohidrata (50 porcija), nije bas jeftin 50-55 EUR.
Od proteina meni najvise odgovaraju: Cytosport Cyto Gainer,  Dymatize Mega Shake, Nutrabolics IsoGainer i Universal Real Gains.

To mi je vec skupo,posto pored kreatina,planiram i neki protein.Razmisljam izmedju Universal Nutrition,dymatize,labradin crealean ili musletechov hardcore.Jesu li svi mikronizovani?Musletechov mi je nekako mali s obzirom da ima 300gr...
Da, od proizvoda koje si nabrojao svi su mikronizovani i 'brzo se apsorbuju'. Muscletech Cell-Tech Hardcore ima samo 20 porcija po bocici, ali ga mnogi hvale. Labradin jos nisam probao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia e51
Oce neko bre reci misljenje o AB SWINGU ? ? ? ? Smile

evo upravo sam gledao reklamu za ab swing.... pa to je nesto fenomenalno... mislim ne samo sto ces za 14 dana dobiti plocice (ishrana nema veze, suplementi???? sta je to?) nego ces jos i dobiti ruke, grudi, noge i ledja od onog lika sto vezba na toj spravi.... A na spravi lik znaci ne zna ni sam cime se bode  Smile ali neeee to je od ab swinga postao takav... revolucionarna fitness sprava.. i to sve za 2000 (naravno na popustu) dinara. eh da, zaboravih da kazem vezbas samo 5 minuta dnevno... znaci 14 dana * 5 min = za 1h i 10min ti dobijas plocice.... sumnjicav si? zasto? pa zar nisi video lika na reklami?
samo mi je krivo sto sam placao glupe clanarine za teretanu i kupovao jos gluplje suplemente, i pazio na ishranu bezveze, kad mi je sveti gral fitnessa bio na domak ruke... evo ja vec zovem, i to cu poruciti 2 sigurno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia e51
Koliko je bitno da kada se bilduje da se radi npr.samo grudi jedan dan ,sutradan ledja  itd
ja sam do sad uvek radio sve moguce vezbe u istom danu jednu za drugom

ti ces sada napredovati sa bilo kakvim vezbama zato sto si pocetnik, i sta god radio videces napredak, ali kasnije nece biti tako, zato lepo nadji neki program i cepaj po njemu, uz pravilnu ishranu, i neku osnovnu suplementaciju napredak zagarantovan.... a mozes i da kupis ab swing i onda ne moras da brines  Smile
salim se naravno
evo nekog osnovnog programa:
ponedeljak
grudi/biceps
utorak
noge (bez listova)
sreda
slobodno
cetvrtak
ledja/listovi
petak
slobodno
subota
ramena/triceps
nedelja
slobodno

trbusnjake ubaciti po zelji, pogledaj malo na internetu koje vezbe su za koji misic i to bi bilo to. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
@chewuns , mudro zboris  Smile
Otvorio si mi nove vidike  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Vazi, probacu tako kao sto si rekao. Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 14:23:18 od B * D »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia e51
Vazi, probacu tako kao sto si rekao. Smile

da dodam, trening ne bi trebao da ti traje duze od sat vremena, i nemoj da pravis duze pauze od 90sekundi izmedju serija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70
To je trening visokog intenziteta, koji nije za klasicno "nabacivanje mase".
Ovakvim treningom se najvise dobija izdrzljivost.
Misic ne stize da se odmori za 90 sekundi, za sledecu seriju, pa ne mozes da radis sa nekim ozbiljnijim tezinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Nista.. Idemo svi u Brus Liijeeeeeeeee  Smile

Za izdrzljivost, moja skromna preporuka, sto vise sklekova, nikad nije dosta... Slus'te vi mene, i ima da naj*bete u zivotu  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70
Ja sam uvek imao neke treninge izmedju onih za masu i za definiciju, tj. mislim da ni nema potrebe za podelu treninga na one za masu i za definiciju. Uvek sam radio sa onim težinama sa kojim sam mogao da uradim između 8 i 10, eventualno 7 ponavljanja. Razliku u cilju treninga (masa ili definicija) sam pravio na polju ishrane i kardio - treninga, tj. ubacivao sam pred leto malo više bajs i trbušnjake i pazio šta jedem, dok sam zimi jeo sve redom i rokao samo treninge sa tegovima, bez bajsa i trbušnjaka. Meni je funkcionisalo, na 172cm sam imao 87kg (nisam bio debeo, bilo je malo sala na stomaku zimi, ali ništa strašno).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 01:07:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.