Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 01:07:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 408 409 411 412 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1470041 puta)
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
ima na internetu se kupi, mislim sajt sve za kucu, pogledao malopre, 2800
i nije tako skupo. Mada kazem, moze i jeftinija varijanta, bar ja tako radim, noge na stolicu, telo na pod. Mada je ovo bolje naravno, samo nisam bas pri param da bacam za tako nesto.
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70
Zanima me vase misljenje o onim spravama za trbusnjake... ab rocket i ab king pro... ima li ko iskustava sa njima? ili znate nekog ko je koristio? sta uopsteno mislite o njima?

O svim tim top-shop spravama imam isto misljenje, a to je da su tesko sranje.
Ali ab rocket je jedini na kome se mogu sasvim fino raditi trbusnjaci. Imam kuci i ab rocket i ab swing (nisam ja kupio naravno). Ab rocket moze sasvim lepo da pogodi trbusnjake, ali sa malim modifikacijama u odnosu na ono sto vidis na reklami.
Naravno, mogu se trbusnjaci raditi i bez toga, ali ab rocket je stvarno praktican. Ja sam poceo redovno da ga koristim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
SAN V12 je jaci od kreatin monohidrata (50 porcija), nije bas jeftin 50-55 EUR.
Od proteina meni najvise odgovaraju: Cytosport Cyto Gainer,  Dymatize Mega Shake, Nutrabolics IsoGainer i Universal Real Gains.

To mi je vec skupo,posto pored kreatina,planiram i neki protein.Razmisljam izmedju Universal Nutrition,dymatize,labradin crealean ili musletechov hardcore.Jesu li svi mikronizovani?Musletechov mi je nekako mali s obzirom da ima 300gr...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson W810i
Zanima me vase misljenje o onim spravama za trbusnjake... ab rocket i ab king pro... ima li ko iskustava sa njima? ili znate nekog ko je koristio? sta uopsteno mislite o njima?

O svim tim top-shop spravama imam isto misljenje, a to je da su tesko sranje.
Ali ab rocket je jedini na kome se mogu sasvim fino raditi trbusnjaci. Imam kuci i ab rocket i ab swing (nisam ja kupio naravno). Ab rocket moze sasvim lepo da pogodi trbusnjake, ali sa malim modifikacijama u odnosu na ono sto vidis na reklami.
Naravno, mogu se trbusnjaci raditi i bez toga, ali ab rocket je stvarno praktican. Ja sam poceo redovno da ga koristim.

Ja sam vec odlucio da uzmem ab king pro ili ab rocket... jer za kosu klupu nemam mjesta...
Pa me zanima dal ima rezultata sa tim ab rocketom? kakve modifikacije?

I dal je iko koristio ab king pro?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia e51
ma daj brate nemoj bacati pare na to... sta, ne mozes da radis normalne trbusnjake na podu? ne mozes da se uhvatis rukama za krevet ili tako nesto i da podizes noge u vis? ne kontam sto bi bacao pare na tamo neke ab spravice... to ti je moje misljenje, a ti kako hoces..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Oce neko bre reci misljenje o AB SWINGU ? ? ? ? Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 803
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia Lumia 820
Pozdrav. Ovako, počeo sam pre nedelju dana da vozim sobni bajs, sada vozim po 30 km dnevno. Šta mislite da li će biti delotvorno, naravno uz korigovanu ishranu i vežbanje za skidanje sala? Znači to mi je najbitnije jer imam mali stomak, znači ne želim nikakvu definiciju trbusnjaka ili nešto slično, ovo za početak... I ako imate neki savet, nešto što je isto delotvorno za ovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Koliko je bitno da kada se bilduje da se radi npr.samo grudi jedan dan ,sutradan ledja  itd
ja sam do sad uvek radio sve moguce vezbe u istom danu jednu za drugom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Drustvo, mozete da bacite slobodno poglede na strane unazad...bilo je o svemu tome vec govora dosta Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
bacio sam pogled na nekoliko strana unazad ali nisam nasao odgovor ,ima puno strana a mene da ne mrzi da citam imao bi sve petice u skoli Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 01:31:55 od B * D »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 408 409 411 412 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 01:07:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.