Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 17:55:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 377 378 380 381 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1468579 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Pa, brate, sta mislis - zasto trbusnjaci sevaju? Jedem k'o ameba, nema od cega stomak da naraste Smile

To me podsetilo na onaj ultra-jak vic... Sretnu se klosar i narkoman i klosar kaze "nista nisam jeo ceo dan", a narkoman ce: "pa brate, moras nesto da jedes" Smile Glup je do dzadza ali se drug i ja uvek odvalimo Smile

Sto se tice cucnjeva tj. nogu, tu sam uvek bio jak a dodatno sam ojacao otkako sam poceo da radim ovo mrtvo dizanje... Ako nastavim ovim tempom, cenim da cu dogurati do radne serije od nekih 170kg a sa nekim steroidima bi garant radio sa minimum 200. Naravno, obim bi i dalje ostao na ~60cm, to nema 'leba da mrdne... Ali, pre ce padati dolari sa neba nego sto cu na benchu da vazdizem stotku par puta...

Znaci, mozes da se razbijes od vezbanja, ali pomaka u masi nece biti. Prvo i osnovno je ishrana. Bez toga nema nista. Ta tema je vec apsolvirana hiljadu puta! Druga stvar je genetika o kojoj je isto bilo reci ko zna koliko puta. Evo licnog primera:
Imam dobru predispoziciju za pectoralis. Znaci i da ne vezbam on ima zavidnu masu. Zadnji trening: 10x70, 10x90, 8x100, 6x110, 3x120, 1x130. s tim da sam ovo zadnje jedva izbacio. Obzirom da imam 72-73 kg. Sad, sasvim je drugacija prica za biceps. Tu se razbijam od vezbanja, ali on ne mrda sa 40cm. Imam snage. Mogu da odradim stojeci biceps pregib sa 70kg, ali masa vec godinama stoji na istom. Znaci to je moj bioloski max. i granca preko koje bez steroida ne moze da se predje.
Gledam par momaka u teretani. Jednom buja triceps, drugom biceps a iste suplemente uzimaju i zajedno vezbaju, sta vise zajedno su i poceli.
Ti si obdaren dobrim kvadricepsom koji odlicno odgovara na trening zato i dobro napredujes u cucnju. Tako ce biti sve dok ne dostignes max. Za nabacivanje mase moras da ruckas bar 5 x dnevno. Uzmi kreatin i dekstrozu, to ti je najisplativije jer najmanje kosta a dobices ono sto zelis. em ces dobiti na masi em ces imati vise energije. Pusti onu pricu da o vodi koju navlaci u misice, i to ima svoju svrhu, ali da ne razglabam o tome. Probaj mesec dana ovako, pa posle reci da li je to ono sto si zeleo!!!
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Uzmi kreatin i dekstrozu, to ti je najisplativije jer najmanje kosta a dobices ono sto zelis. em ces dobiti na masi em ces imati vise energije.

"Pravi" misici se grade od proteina... kreatin igra malo drugu ulogu Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung i5700 + D880
...

Sve je to fino receno, s tim sto nisam siguran za taj bioloski maksimum, u tvom slucaju kod obima ruke - tj. ne verujem da ti je blokada na 40cm. Uzmi npr. pogledaj jelovnike koje ljudi postavljaju na ovim nasim forumima - 6 obroka na dan u koje uklapaju ~kilogram mesa Smile + ko zna sta sve ne od suplemenata, a pazi se i na unos ugljenih hidrata i broj kalorija, zavisno od toga da li se radi na masi ili definiciji... Ubedjen sam da bi se i najveci pajseri mogli ekstra uraditi na taj nacin... 

Samo mi nije jasno odakle ljudima pare, majke mi... Ajde ovi profi bilderi, oni su posveceni tome maksimalno a verovatno imaju i sponzore, ali kad neko od npr. 17 godina otvori temu i napise da ce da jede u toku dana 300gr belog pileceg + 400gr govedjeg + 300gr oslica + neko omega3 ulje (maslinovo, koje kosta do mojega) + XXXgr wheya + kreatin + glutamin + bcaa + qrac palac... opusteno 500 evra mesecno... pa gde ja zivim, jebote Smile

Moracu da se reaktiviram u kladionici, nema druge, i kad uleti nekih hiljadu evrica - kupim 'rane i suplemenata za sve pare i eto ga novi Cak Noris Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Citat
Uzmi kreatin i dekstrozu, to ti je najisplativije jer najmanje kosta a dobices ono sto zelis. em ces dobiti na masi em ces imati vise energije.

"Pravi" misici se grade od proteina... kreatin igra malo drugu ulogu Wink

Ja napisao "lepo" da je ishrana na prvom mestu. Zna se sta je kvalitetna ishrana. To sto se proteina tice...
Sto se max tice... Pa valjda bih za ovih 7 godina preskocio tu granicu obzirom da se razbijam od vezbanja 5 dana nedeljno, uz whey, amino, glutamin, creatin, dex, tribulus i zma

p.s.
a nije bas toliko skupo...mozes da prodjes sa 60-70e mesecno
« Poslednja izmena: 28. Jun 2008, 13:33:46 od drjack »
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 701
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Sta mislite da li ja trebam da radim mrtvo dizanje?
Imam 17 godina 175 cm i 75 kg
Da li ce mi da vezba uticati na rast?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Sta mislite da li ja trebam da radim mrtvo dizanje?
to vec zavisi od tebe... u principu sto da ne Smiley

Citat
Da li ce mi da vezba uticati na rast?

c...skapirajte ljudi da su price o tome kako kad krenes u teretanu i radis svakakve vezbe prestajes sa rastom ili se cak i smanjis.... gluposti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung i5700 + D880

Sto se max tice... Pa valjda bih za ovih 7 godina preskocio tu granicu obzirom da se razbijam od vezbanja 5 dana nedeljno, uz whey, amino, glutamin, creatin, dex, tribulus i zma

p.s.
a nije bas toliko skupo...mozes da prodjes sa 60-70e mesecno

Pa ne znam onda, mozda si stvarno "zakucao"... I znam da moze sa 60-70 evra (protein + neki glutamin ili kreatin), nego sam ono naveo cisto onako, zanimljivo mi je koliko neki ulazu...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
...i posle se ljudi pitaju: cemu anabolici???
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
hm, moracu da proverim dali bi se ishrana pilicima na anabolici smatralo dopingom  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
boga mi, tesko, osim ako nisu extramegagiga nakljukani Smile
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 377 378 380 381 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 17:55:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.