Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 17:54:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 376 377 379 380 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1468573 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung i5700 + D880
Bobane, obrij grudi, bolje bi dosle do izrazaja...  Smile

zezam se, kao to ti rekose oni tamo super definicija, samo malo sa masom da se ide gore i bices pravi bodibilder za plazu  Smile

Inace, lepo je rekao covek tamo  Smile

Citat: malojaci
Postoje s jedne strane masni decki koji bi mogli liciti na nesto kad bi skinuli 10-15 kg sala,ali se boje otici na definiciju da ne bi izgubili sta misica a postoje s druge strane ovako mrsavi decki koji bi mogli izgledati fantasticno kada bi nabacili kojih 10-15 kg kvalitetne mase a zbog kojekakvih smijesnih razloga nikad to nece uraditi.

ps: waiting for the pictures from Strand Smile

Cenis da bi se grudi bolje videle ako obrijem svih 47 dlaka? Smile Sto se tice boldovanog, tamo sam odgovorio - no money, no problem Smile

A ako odem do Stranda, bice eventualno nekih voajerskih slika, necu sigurno slikati sebe medj' rajom... mada si ti verovatno i mislio na te "vojadzerske" Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ma jok, mislio sam na skoljke i rakove  Smile

upskirt neki da uvatis i milina  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
falzone pa vidis da se curicama tako dopadas, one vise preferiraju definiciju. Kakav sad ti problem imas?
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
pusti coveka, cekamo voajerske slike sa Stranda  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung i5700 + D880
Kakav problem? Nemam nikakav problem, osim sto mi fali ~100 000 evrica i malo pameti Smile

Inace, juce i prekjuce sam imao dva paklena dana u teretani... U cetvrtak sam probio granicu od 150kg na cucnjevima (50x15, 90x12, 130x10, 140x8, 150x6 i 130x8) i divim se samom sebi, mislim da sam pri vrhu u ovoj pero-lakoj kategoriji Smile Juce sam posle prvog treninga (laganeze, listovi+podlaktica+trbusnjaci) dobio poziv da igram na basket turniru koji bi sutra trebalo da se odrzi kod nas na plazi, pa sam kasnije morao da odradim i ramena jer sam sutra ceo dan tamo a u nedelju ne radi teretana... Srecom, keva je napravila pilece belo i pirinac pa sam se par puta odvalio najstrasnije i uopste nisam umoran... ali cu sutra verovatno da bacam "cigle" preko kosa Smile

E, da - sta mu ga dodje military press?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Falzone, brate, ti se zalis kako si zgoljav, kilav, sakat, a trbusnjaci sevaju, 150 iz cucnja... Sirotinjski.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung i5700 + D880
Pa, brate, sta mislis - zasto trbusnjaci sevaju? Jedem k'o ameba, nema od cega stomak da naraste Smile

To me podsetilo na onaj ultra-jak vic... Sretnu se klosar i narkoman i klosar kaze "nista nisam jeo ceo dan", a narkoman ce: "pa brate, moras nesto da jedes" Smile Glup je do dzadza ali se drug i ja uvek odvalimo Smile

Sto se tice cucnjeva tj. nogu, tu sam uvek bio jak a dodatno sam ojacao otkako sam poceo da radim ovo mrtvo dizanje... Ako nastavim ovim tempom, cenim da cu dogurati do radne serije od nekih 170kg a sa nekim steroidima bi garant radio sa minimum 200. Naravno, obim bi i dalje ostao na ~60cm, to nema 'leba da mrdne... Ali, pre ce padati dolari sa neba nego sto cu na benchu da vazdizem stotku par puta...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Mrtvo dizanje je mnogo jaka stvar...  Smile  Ja sam usitnio poslednjih mesec dana, tj. ne radim nista, da budem precizniji.  Smile  Raspadam se... Ako Bog da, od sledece nedelje krecem ponovo...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2008, 02:18:48 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Apple iPhone 7
ja stvarno ne znam, ja mogu da adim benč 60 kila 6 puta maksimum (ali stvar je u tome što ja uvek krenem u teretanu i idem nedelje u dve i onda prekinem jer moram nešto drugo da radim; i tako na svakih par meseci). Ali imam sike iako ne radim sa velikom kilažom  Smile još kad bi ovaj moj Fangorn izdepilirao... Smile ali neću.
što se tiče širenja ruke kada idem tri dana pa dan odmora i tako jedno tri, četiri nedelje nabacim dva i po cma i bude mi dosta a trbušnjakeeeeeee...pošto sam od onih koje mrzi da rade traku ili steper (a i mrzi ih da dodatno plaćaju za to) onda uzmem vijaču i skačem i radim osmice u nazad dok više ne mogu da stojim i oznojim se ko prase. I nakon toga na trbušnjake, gornje, srednje i kose (sada sa kosim mogu 50 kila da pomerim ali već izlazi žila kenjara), donje tada ne radim jer nemam snage da podignem noge  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
ali već izlazi žila kenjara
Kod mene je to redovna pojava, cak i kad ne radim nista.  Smile
Ruka mi je vazda bila fina, ali kad ne idem neko vreme kao sad raspadnem se (ili ja tako utripujem). Svejedno, ne osecam se dobro kad ne vezbam.  Smile  Inace se vrti oko 40 - 41
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 376 377 379 380 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 17:54:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.