Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2026, 19:21:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 361 362 364 365 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1469716 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Koje vezbe su dobre za unutrasnju stranu tricepsa (valjda se kaze za "unutrasnju glavu") ? Spolja mi se nesto i vidi ali iznutra kao da imam prazninu, treba to da popunim...
Evo bas razmatram tvoje pitanje i  mogu da ti kazem da nemam pojma.  Smile  Ja radim potisak sa cela i lat kao osnovne, a ubacujem i pregib bucicom iza glave ili uski bench (ponekad propadanja).  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ZDRAVO
S'obzirom da ste profesionalci , molila bih Vas za savet. Imam zdravstvenih problema sa venama i preporučeno mi je pešačenje, vožnja biciklom kako bih ojačala mišiće nogu i tako stopirala ili bar usporila sada PROGRESIVAN proces proširenih vena i upale vena. Nažalost na poso sedim uz kompjuter saaaaaatima i tu nemogu ništa da promenim.
DALI bi mi pomogla sprava " mini steper " na internetu sam našla "mini steper ergo "proizvođač ROYALBEACH , malije a jeftin.Možda bihmogla i na poso da ga koristim.
Ne znam dali je bučan,mislim škripi ili tako nešto.
Šta bi ste mi preporučili

Hvala 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Po meni nma potrebe da na poslu treniras, ako imas vremena da odvojis po sat svaki drugi dan - to ti je dovoljno.

Predvece malo  u setnju ili na bajs...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@7-orka: svaki vid rekreacije je valjan, bilo to trcanje, traka, crosser, bajs, steper i sl. tako da svakako neces pogresiti. Sto se tice royal-a, kao firma su vr' Wink
(sta je sve moja bench klupa na sebi nosila i i dalje je kao nova  Smile )
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Evo bas razmatram tvoje pitanje i  mogu da ti kazem da nemam pojma.  Smile  Ja radim potisak sa cela i lat kao osnovne, a ubacujem i pregib bucicom iza glave ili uski bench (ponekad propadanja).  Smile

Nasao sam nesto, ove dve vezbe navodno vise pogadjaju unutrasnji deo tricepsa..

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
ZDRAVO
S'obzirom da ste profesionalci , molila bih Vas za savet. Imam zdravstvenih problema sa venama i preporučeno mi je pešačenje, vožnja biciklom kako bih ojačala mišiće nogu i tako stopirala ili bar usporila sada PROGRESIVAN proces proširenih vena i upale vena. Nažalost na poso sedim uz kompjuter saaaaaatima i tu nemogu ništa da promenim.
DALI bi mi pomogla sprava " mini steper " na internetu sam našla "mini steper ergo "proizvođač ROYALBEACH , malije a jeftin.Možda bihmogla i na poso da ga koristim.

Hvala  

Nekako mi ne ide u glavu!
Zar nisu prosirene vene posledica prekomernog stajanja?
Kako to sad setanje i ojacavanje misica?
Ali ajde, ako tako kaze doktor...
Sigurno neces misice nogu, pretpostavljam listove, ojacati setnjom! U to sam siguran!
Nego lepo, teretana i sprave za noge, dizanje na prste i sl... Tako ces sigurno ojacati misice, bice bolja prokrvljenost, ali se bojim da to ne bude kontraproduktivno!!!
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Koje vezbe su dobre za unutrasnju stranu tricepsa (valjda se kaze za "unutrasnju glavu") ? Spolja mi se nesto i vidi ali iznutra kao da imam prazninu, treba to da popunim...

Jedino sto mozes, to je da promenis malo ugao izvodjenja vezbi i sirinu hvata kod potiska sa cela. Bojim se da je genetika u pitanju!!!
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Hvataj uze, a laktove blago siri dok ne osetis da pogadja deo tricepsa koji hoces
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
ZDRAVO

Hvala 
Vidi sta ti najvise odgovara, setnja, voznja bicikla, steper ili nesto cetvrto.Posto je u pitanju zdravstveno stanje, trudi se da budes redovna i istrajna u tome. Mozes i svaki dan da upraznjavas fizicke aktivnosti, ali nemoj da se proforsiras. Laganica, setnja sat vremena, moze i jace, zavisi kako ti odgovara. Najbolje nadji neko drustvo, a onda ce ti biti sve lakse. Videces, mnogo ces se bolje osecati.
Zelim ti puno uspeha i da istrajes u tome.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe

Nasao sam nesto, ove dve vezbe navodno vise pogadjaju unutrasnji deo tricepsa..

Vrlo verovatno, vidis da i oni hvataju usko, a sire laktove. Probaj pa vidi. Bas sam juce radio ovu vezbu sa bucicom.  Smile

@Belgrade, jbg. izvini za 2 posta za redom...  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 16:09:41 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 361 362 364 365 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2026, 19:21:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.