Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 00:35:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1470004 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
Ne znam koliko, ali utiche ... negativno, naravno. Rano ti je josh.

Naravno, ovo se odnosi na nabacivanje mase.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2008, 13:27:52 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Ne znam kako utice na rast ali znam da je meni krivo sto nisam krenuo sa 15 godina, do sada bi 4 ruke im'o... U svakom slucaju, ne verujem da moze da skodi ako se radi laganeze, bez tripovanja na velike kilaze.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
Evo, ja cu se vec kroz sat dva raspitati kod struchnog lica ... da ne bih davao paushalne ocene.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
HTC HD2
Stvarno ne želim da ispadne da pametujem ja tu nešto.
To su neki stavovi kojima verujem jer mi se čine logičnim, mada sam se naslušao raznoraznih priči.
Opet ponavljam - to su sve relativno nevažni detalji tj. važni su možda bodidilderima, takmičarima, ali nama normalnima nisu.
Ko god trenira redovno, dobro jede i dosta spava mora da napreduje bez obzira kad radio trbušnjake...

koliko bi bilo potrebno da se spava da bi se misici u potpunosti odmorili ja samo spavam sedam sati nocu a preko dana sat, i to nema sanse da izdrzim bez spavanja u toku dana, ili cu se srusiti... Smile

To je individualno, mladom coveku, recimo do 25-30 god je norma 8 sati, a sto je stariji manje sna je potrebno. Zavisi i od stepena opterecenja misica i od ostalih aktivnosti u toku dana bla,bla, bla...

meni su rekli da je 72h potrebno da se obnovi misic u kome je bilo mlecne kiseline (tj. koji je dobio upalu) s tim da je posle treninga istegnut. takodje kazu da je istezanje neophodno da bi se "iscedila" ta kiselina koja se luci kad nema dovoljno kiseonika. uglavnom, koliko ja znam, nije neophodno vreme provedeno u spavanju (mada se tad sigurno brze oporavlja misic) vec uopste vreme izmedju dva veca opterecenja misica (treninga). tako mi reko lik da je njemu rekao trener dzudoa (koji je zavrsio dif)

eh jebes ga i to je tacno, ali meni treba nedelju dana da se oporavisem od zavrsetka lupam nekog programa kako bi postigao novi max
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Evo planiram da jedno mesec dana da idem u teretanu,pa me interesuje koliko teretana utice na rast??posto imam 15 godina
Nema problema... sada i jeste pravo vreme da krenes, ali naravno polako, nemoj da se nalozis pa da brzo podizes kilaze...
Polako radi koliko ti prija, vise kardio, manje sa velikim opterecenjima, izbegavaj vezbe koje ti opterecuju kicmu i radi polako i pravilno.
Kada naucis svaku vezbu da radis pravilno vec ces imati dovoljno snage da polako podizes kilazu i polako ces videti rezultate.
Na taj nacin ti nece uticati na visinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
mob
Apple iNat
To je istina. Ja sam poceo da dizem tegove sa 14 godina (bench press 60kg). Sad imam 19 godina (bench press 140kg),  prosecnu visinu 188cm - 94 kg. Ne verujem, da bi bio visi da ne dizem tegove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 3500
Ко што неко рече не треба само претеривати са тежинама,и радити вежбе које оптерећују кичму,типа чучањ или дивљати на смиту рамена кад се раде......видео сам и превише примера људи ''скраћених'' због теретане

....мада то са тежинама је тешко исконтролисати,људски его је зајебана ствар
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
U svakom sportu moras biti jaci od svog ega, to je uvek teza stvar nego usavrsiti tehniku treninzima...

Ja to uspevam tako sto ubedjujem sebe da mi je izgled vazniji od tezine koju dizem, a najbolji izgled se ne postize sa najvecim, nego sa najprikladnijim tezinama koje najbolje pogadjaju misic u tom trenutku.

Svi znaju da se sa povecanjem tezine gubi na pravilnosti izvodjenja vezbi, a time i na izgledu.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2008, 13:00:21 od Milan_NS_87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N95
samo da pitam koji preparat sluzi da brzo "narastes", da brze napredujes? hoce li mi kreatin pomoci?
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
samo da pitam koji preparat sluzi da brzo "narastes", da brze napredujes? hoce li mi kreatin pomoci?
Ako planiras da narastes nesto znacajno do ovog leta moram da te razocaram...
Pitao si koji "preparat". To je sirok pojam, i deka je preparat... ako mislis na ove "prirodne" preparate, ja ti predlazem neki visokoprocntni protein i "storm".
Storm je univerzalova esavina 4 razlicita kreatina.

http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=9&cid=36&cnm=Kreatini%20novije%20generacije&page_num=0&manufacturer=0

Evo ti link pa procitaj malo vise o stormu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 00:35:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.