Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2026, 21:31:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1469844 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Znas kako u grad... ima synthol, ima sve... Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia lumia 1520
Da napisem i ja nesto posle pauze od jedno 200 strana  Smile

Dolazi leto naravno i svi zelimo da izgledamo dobro ( onoliko koliko smo u mogucnosti)

i krenem ja da pravim sebi plan i program treninge ishranu.....
i kada sam klenuo da racunam shvatim da ce mi trebati mnogo para do leta, samo za ishranu znaci 10 nedelja treniranja i rigorozne dijete koja se sastoji iz zdrave nam hrane (mesa i povrca) i skapiram da ce mi trebati bas dosta para za meso (konjeteina, zdrebetina, junetina piletina riba )
ali bolje 10 nedelja zdravog zivota i leto je moje nego cela godina leagane dijete i da imam polovicne rezultate. suplemente jako slabo korisim odnosno samo glutamin (jer jedino njemu mogu da verujem)  Smile

i evo odprilike kako bi to izgledalo...
ponedeljak grudi i trbusnjaci
utorak ledja kardio
sreda ramena i trbusnjaci
cetvrtak noge kardio
i petak ruke
subota odmor
nedelja odmor

grudi: razno razvlacenje5 serija 10-15 ponavljanja, ravni benc4 x 12-15 kosi benc 4 x 10-12 i propadanja 3 x 20-30
ledja: zgibovi iza glave 4x 15-20 ispred glave 4 x 10-15 jednorucno veslanje  4x 12-15 mrtvo dizanje 4x 10-12 i za kraj hiper ekstenzija 4x do otkaza
ramena: za ramena radim iskljucivo letenja u superserijama do otkaza (uz ramena radim i trapez)
noge cucnjevi 5 x 10-20 iskorak 4x10-20 leg pres 4 x 10-20 listovii 3 x do otkaza
ruke u principu njih najmanje volim da radim pa ih radim u superseriji po  3 vezbe sa dve serije to otkaza

i ne pridrzavam se strikno ovog treninga naravno,menjam vezbe uglove izvodjenja .... u principu radim ono sto osecam da mi pogadja misic..

dve nejbitnije stvari u treningu su ishrana i odmor pa tek onda Trening trening sluzi da optereti misic dobra klopa da ga nahrani a odmor da poraste  Smile

za trbusnjake radim 2 razlicita treninga
kardio(u danima kada je naveden) iskljucivo trcanje 5 kilometara posle svakog treninga....

ako neko ima pitanja sugestije savete... itd neka slobodno pise pozzzz  Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 14:36:17 od nzb7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Pazi, ja sam i dalje amater u ovome ali mi se cini da ti je previse 20-30 propadanja i 15-20 zgibova... Naravno, ne mislim da je previse sto mozes da uradis toliko, cak naprotiv, nego sam cuo od iskusnijih likova da kad se predje otprilike 12 ponavljanja, treba da se doda neko opterecenje... Ja radim po 10-ak zgibova i 15-ak propadanja ali ne stavljam nista jer svaku sledecu seriju radim manje ponavljanja, nisam nesto izdrzljiv, a ovi koji mogu vise uglavnom stavljaju teg od 20 kg izmedju nogu pa rade tako...

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Kao sto rece kolega iznad mene jeste da sam amater ali cinimi se da je mnogo 4 5 serije po 15 ponavljanja a i 5 dana za redom  Smile mislim da je mnogo mozda bi bilo bolje da radis 1.dan grudi 2. ledja 3.ruke 4 odmor 5. noge 6. ramena 7. odmor

a trbusnjake radi uzmedju vezbe znaci kada odradis neku vezbu recimo 3 serije po 12 ponavljanja ti predji na trbusnjake 20 do 25 max 30 pa se vrati na vezbe one grupe misica koje si poceo recimo ruke (nakon ˝vezbe 3 serije po 12 ponavljanja˝ nemoras da pravis pauzu iznedju toga i trbusnjaka jer si ti umarao ruke a za trbusnjake ti ne trebaju ruke) a iza dba meseca da se ˝napravis˝  Smile
IP sačuvana
social share
Fuck the Cola Fuck thi Pizza all we need is Gibanica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Ajde i ja da se ubacim u ovu vašu priču, nisam amater dugo sam trenirao sa različitim trenerima, mogu reći da sam već senior  Smile
Smešno zvuči pošto mi se iz nicka vidi da imam samo 21 god. Počeo sam prilično rano sa teretanom i sa 18 god sam imao 87kg na 170cm visine.

Kod vežbi koje se rade sa svojom težinom (zgibovi, sklekovi, propadanja, pa i trbušnjaci) nikada ne može biti previše ponavljanja, te vežbe se ne rade sa opterećenjima i ne služe za rast mišića (masu) već za snagu, izdržljivost, eksplozivnost i definiciju.

Druga stvar, ako vam je cilj masa, onda vam je cilj da na treningu izolujete jednu grupu mišića i samo nju da uradite, ali dobro da je uradite, tako da ona priča sa trbušnjacima između serija, pa i između vežbi za istu mišićnu grupu ne valja.

Kada radite određenu vežbu, npr. za biceps, krv vam pojuri u biceps (logično), onda vi u pauzi uradite malo trbušnjaka (krv vam pojuri u trbušne mišiće), onda opet malo biceps, pa opet trbušnjake, pa triceps, pa trbušnjake... ne ide...

Po meni je najbolje trbušnjake raditi na kraju treninga i to što više - do otkaza.

Ovo su sve naravno neka moja iskustva i to su sve sitnice... rad, rad i samo rad i rezultati ne mogu da izostanu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Citat
a trbusnjake radi uzmedju vezbe znaci kada odradis neku vezbu recimo 3 serije po 12 ponavljanja ti predji na trbusnjake 20 do 25 max 30 pa se vrati na vezbe one grupe misica koje si poceo recimo ruke (nakon ˝vezbe 3 serije po 12 ponavljanja˝ nemoras da pravis pauzu iznedju toga i trbusnjaka jer si ti umarao ruke a za trbusnjake ti ne trebaju ruke) a iza dba meseca da se ˝napravis˝

Citat
Po meni je najbolje trbušnjake raditi na kraju treninga i to što više - do otkaza.

E ovako . . . ja imam drugacija iskustva. . . . S obzirom da su mi trbusnjaci no1 mnogo obracam paznju na to . . .

Radio sam i taj aktivni trening . . . Sa trbusnjacima u pauzama . . .Nije to to  Smile

Radio sam i na kraju al tad me vec smara da radim . . I onda gledam samo da sto pre odradim i onda ne uradim kako treba. . .

Najbolje mi je da radim na pocetku treninga. . . Milijaaaaarde snjaka na pocetku treninga   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja imam potpuno drugacija iskustva...cim sam bio u stanju da uradim 5 serija po 8 zgibova krenuo sam sa opterecenjem da radim. Isto tako i propadanje. Za kais sam kacio plocu od 5 kg... i to je jedini nacin da napredujes.

Inace u Subotici je 10 maja takmicenje za najjaceg coveka...pobedice opet Katona...ako ne dodje Sle Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Pobedice Katona jer se Stele ne takmici, okacio je rukavice o klin Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 3500
Ево и ја да кажем нешто за дневник....код згибова,кад сам дошао до бројке од 15,пробао сам са оптерећењем на ногама,што се није баш свидело мојим ручним зглобовима.

....да је добро-одлично је,али је јако оптерећујуће за руке
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2026, 21:31:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.