Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:15:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1333514 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola 
@Falzone, video sam sliku sa tvojim plocicama pa me zanima koliko ti je veca visina u odnosu na tezinu moj drug ima malo losije od tvojih ali on je fudbaler. Ja imam 82 kg i visok sam 1.88 ali izgleda da cu morati da smrsam da bi imao plocice posto imam malo izrazen stomak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
I dalje sam visok 193cm a tezak nekih 88-91kg, kako kad... Mislim da imam trbusnjake zato sto jos od malih nogu slabo jedem, oduvek sam bio probirljiv... Zadnjih godina, otkako sam skontao po kom principu ide cela prica oko teretane, trudim se da jedem samo kvalitetno...

Problem je sto mi povremeno dodju crni periodi, gde te granice popustaju i kada zderem sve sto mi padne pod sake... Da nije tih dana, mislim da bi' imao skoro savrsene trbusnjake (za amatera, naravno). E, sad, verovatno mi pomaze i to sto tokom cele godine picim neke sportove pa ne mogu da se ugojim i da hocu Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola 
Ne znam da li mozete da mi odgovorite posto vecina vas ide u teretanu i ne radi neke kucne vezbe i vezbe sopstvenom tezinom. Posto ne mogu da uradim sklekove sa uskim hvatom tj. kada spojite ruke ali tako da napravite trougao i spustate se dole pretpostavljam da znate jako su teski ti sklekovi i posto nemam snage za te sklekove moj drug takvih moze da uradi 10. Da li postoji neka tehnika za takvu vrstu sklekova to su takozvani ruski sklekovi odnosno da li da pokusam da malo po malo priblizavam ruke i tako da naviknem telo da moze da na kraju uradi i te sa uskim hvatom sta vi mislite?

Ne nameravam jos takve teze sklekove da radim ali cisto da se pripremim i zanima me za sklekove na jednoj ruci znam da su teski ali cuo sam da je najbolje da bi njih mogao da uradis da krenes tako sto ces noge staviti na pod a jednu ruku na sto pa kasnije na nesto nize od stola? Pokusao sam ali ne uspeva. Sta mislite?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
ja nemam pojma,meni su ti sklekovi sa uskim hvatom uvijek bili prelaki...
a inace mogu dosta da ih radim,oko 200.obicnih radim i do 300...
na jednoj ruci mi je zajebano jer treba ravnotezu odrzavat,ali mogu blizu 100 da ih uradim
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola 
Evo ovde se nalaze ti sklekovi. Pogledaj sliku kada skroz spoji ruke jel mislis na te?

http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php/topic,590.0.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ne znam da li mozete da mi odgovorite posto vecina vas ide u teretanu i ne radi neke kucne vezbe i vezbe sopstvenom tezinom. Posto ne mogu da uradim sklekove sa uskim hvatom tj. kada spojite ruke ali tako da napravite trougao i spustate se dole pretpostavljam da znate jako su teski ti sklekovi i posto nemam snage za te sklekove moj drug takvih moze da uradi 10. Da li postoji neka tehnika za takvu vrstu sklekova to su takozvani ruski sklekovi odnosno da li da pokusam da malo po malo priblizavam ruke i tako da naviknem telo da moze da na kraju uradi i te sa uskim hvatom sta vi mislite?

Ne nameravam jos takve teze sklekove da radim ali cisto da se pripremim i zanima me za sklekove na jednoj ruci znam da su teski ali cuo sam da je najbolje da bi njih mogao da uradis da krenes tako sto ces noge staviti na pod a jednu ruku na sto pa kasnije na nesto nize od stola? Pokusao sam ali ne uspeva. Sta mislite?

sklekovi su keva. . . Svaki ti drugacije pogadja misic. . .

Ja radim 4 serije. . . 2 serije uskih , 2 serije sirokih. . . Ti uski sa sklopljenim rukama su odlicni . . . Ruski su nesto drugo. . . Kad maltene ispravis ruke. . . skroz iznad glave. . e te ne mogu . . sve ostale lagaano. . . pored toga radis zgibove,preopadanja, snjake i potpisujem da teretana nije potrebna. . osim ako hoces da izgledas ko vin diesel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola 
Ja radim 4 serije. . . 2 serije uskih , 2 serije sirokih. . . Ti uski sa sklopljenim rukama su odlicni . . . Ruski su nesto drugo. . . Kad maltene ispravis ruke. . . skroz iznad glave. . e te ne mogu . . sve ostale lagaano. . . pored toga radis zgibove,preopadanja, snjake i potpisujem da teretana nije potrebna. . osim ako hoces da izgledas ko vin diesel

Hvala ti ali vec sam nasao kako da uradim te dve vrste sklekova upravu si ruski su nesto drugo oni se rade tako sto skroz ispruziz ruke a sklekovi na jednoj ruci...za to mi prvo treba snaga ali i na primer da krenem sa tri stolice ruke na dve stolice a noge na trecoj stolici i to otprilike lici na trougao te tri stolice.
Sto se tice zgibova, propadanja i ostalog sto si rekao radim jos i mnoge druge vezbe za snagu kod kuce samo dve vezbe radim sa tegovima i to za noge. A to da ti ne treba teretana to su babske price kucno vezbanje ti ne moze zameniti teretanu, ali zavisi ko sta hoce kad ides u teretanu velikim misicima gubis na brzini a ja upravo radim suprotno sa tim sto radim nezaobilazni kardio trening,vezbe za istezanje,i vezbe za izdrzljivost.

Da li vi koji idete u teretanu mozete da uradite musku spagu?
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 21:16:41 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
ja nemam pojma,meni su ti sklekovi sa uskim hvatom uvijek bili prelaki...
a inace mogu dosta da ih radim,oko 200.obicnih radim i do 300...
na jednoj ruci mi je zajebano jer treba ravnotezu odrzavat,ali mogu blizu 100 da ih uradim

300 odjednom? 100 na jednoj ruci odjednom?

Nema sanse, batice. Toliko radi samo Cak Noris, a on nije covek.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Nema sanse, batice. Toliko radi samo Cak Noris, a on nije covek.
Cak Noris radi 1000 odjednom . . . Na kiti . . Bez nogu . .

Stele sad ga stvarno precera. . . Znam da su Cernogorci jaki ko zemlja al 300 odjednom stvarno ne moze niko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola 
I ja sam pretpostavljao da lik baronise ali nisam hteo da mu kazem posto mi je pomogao oko nekih stvari preko privatne poruke. Ne verujem da moze ni jedan na jednoj ruci posto i sam kaze da radi uglavnom sa tegovima pa pretpostavljam da zapostavlja sklekove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:15:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.