Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 06:40:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1334574 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola 
I ovoga ima na netu..

Fuad Škrijelj iz Novog Pazara želi u Ginisovu knjigu rekorda

Sklek na flaši
Bodi-bilder Fuad Škrijelj iz Novog Pazara spreman je da uz pomoć sklekova ostavi svoje ime u Ginisovoj knjizi rekorda.

Ovaj atleta, bivši šampion Jugoslavije iz ‘97. i osvajač bronzane medalje na prvenstvu Evrope ‘99. godine, potpuno se posvetio sklekovima; svakodnevno odradi i po nekoliko hiljada.

- Želim da dokažem snagu na dva neobična načina: pokušaću da srušim svetski rekord u sklekovima u minuti, gde ću protiv sebe imati štopericu, a druga disciplina u kojoj želim da upišem svoje ime jesu sklekovi koje samo na po jednom prstu radim na flašama - kaže Fuad Škrijelj i dodaje da je ova druga disciplina toliko rizična da se niko nije ni okušavao u njoj.

Učenik legendarnog Petra Čelika, Fuad Škrijelj, težak 78 kilograma, kaže da mu sadašnji svetski rekord od 62 skleka u minuti neće predstavljati nikakav problem, ali njegovu posebnu strast predstavljaju sklekovi na palčevima koje radi na vrhovima dve flaše.

- Sklekovi na po jednom prstu, na flašama, jesu moja strast koja je mnogo rizična i zahteva besprekornu koncentraciju. Mnogo je težak sklek na jednom prstu, a takav sklek na tankim grlićima flaša meni je doneo brojne povrede. Pucale su flaše a pucali su i moji prsti, ali sam se oporavljao i kretao iznova. Srećom, brz sam i mnogo puta sam izbegao da se isečem, što bi moglo biti fatalno za moje ruke, ali nalazim draž u svemu ovome i živim za izlazak pred komisiju Ginisove knjige - kaže Škrijelj koji je iz bodi-bildinga otišao zbog toga što, kako kaže, bilderi izlivaju veliki znoj za malo para. On planira da svoje ime i snagu, praćenu hrabrošću na staklu, naplati kao nosilac Ginisovog rekorda. Škrijelj ističe da se nakon dve godine svakodnevnih priprema za dva poduhvata sada posvetio potrazi za sponzorima, jer izlazak pred odgovarajuće komisije nije jeftin.

- Važeći rekord od 62 skleka u minuti redovno obaram, ali privatno, i samo je pitanje vremena kada će to zabeležiti Ginisova komisija. Što se tiče sklekova na flašama, biće potrebno samo da ne padnem i da ne završim isečen i krvav - nada se Škrijelj.

Iako se povređivao i bivao isečen, nema straha od pada na staklo, ali pri svakom podizanju misli na svoje roditelje:

- Znam da oni strahuju i brinu, roditelji su to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Стеле,јеси сигуран да можеш 100 на једној руци  Smile

Ја радим по 2 серије 20 понављања,руке у ширини рамена,уске склекове,и широко.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
a ljudi pa ja treniram vec 6 godina,i time se bavim maltene profesionalno...a i cale mi se time bavio,tako da...
ozbiljan sam,imam jos par drugova koji mogu i vise od mene,ali su i stariji...
i nikako ne zapostavljam sklekove,cini mi se da je to neko rekao.sklekovi,trbusnjaci i zgibovi su osnova,a ujedno i najbolje vezbe za povecanje mase.sklekove radim sve vrste sa opterecenjem,kao i zgibove i gotovo sve ostale vezbe...
sa obe ruke je rekord oko 7000 a na jednoj mislim da je oko 1000.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 23:32:51 od steletrile »
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
I ovoga ima na netu..

Fuad Škrijelj iz Novog Pazara želi u Ginisovu knjigu rekorda

Sklek na flaši
Bodi-bilder Fuad Škrijelj iz Novog Pazara spreman je da uz pomoć sklekova ostavi svoje ime u Ginisovoj knjizi rekorda.

Ovaj atleta, bivši šampion Jugoslavije iz ‘97. i osvajač bronzane medalje na prvenstvu Evrope ‘99. godine, potpuno se posvetio sklekovima; svakodnevno odradi i po nekoliko hiljada.

- Želim da dokažem snagu na dva neobična načina: pokušaću da srušim svetski rekord u sklekovima u minuti, gde ću protiv sebe imati štopericu, a druga disciplina u kojoj želim da upišem svoje ime jesu sklekovi koje samo na po jednom prstu radim na flašama - kaže Fuad Škrijelj i dodaje da je ova druga disciplina toliko rizična da se niko nije ni okušavao u njoj.

Učenik legendarnog Petra Čelika, Fuad Škrijelj, težak 78 kilograma, kaže da mu sadašnji svetski rekord od 62 skleka u minuti neće predstavljati nikakav problem, ali njegovu posebnu strast predstavljaju sklekovi na palčevima koje radi na vrhovima dve flaše.

- Sklekovi na po jednom prstu, na flašama, jesu moja strast koja je mnogo rizična i zahteva besprekornu koncentraciju. Mnogo je težak sklek na jednom prstu, a takav sklek na tankim grlićima flaša meni je doneo brojne povrede. Pucale su flaše a pucali su i moji prsti, ali sam se oporavljao i kretao iznova. Srećom, brz sam i mnogo puta sam izbegao da se isečem, što bi moglo biti fatalno za moje ruke, ali nalazim draž u svemu ovome i živim za izlazak pred komisiju Ginisove knjige - kaže Škrijelj koji je iz bodi-bildinga otišao zbog toga što, kako kaže, bilderi izlivaju veliki znoj za malo para. On planira da svoje ime i snagu, praćenu hrabrošću na staklu, naplati kao nosilac Ginisovog rekorda. Škrijelj ističe da se nakon dve godine svakodnevnih priprema za dva poduhvata sada posvetio potrazi za sponzorima, jer izlazak pred odgovarajuće komisije nije jeftin.

- Važeći rekord od 62 skleka u minuti redovno obaram, ali privatno, i samo je pitanje vremena kada će to zabeležiti Ginisova komisija. Što se tiče sklekova na flašama, biće potrebno samo da ne padnem i da ne završim isečen i krvav - nada se Škrijelj.

Iako se povređivao i bivao isečen, nema straha od pada na staklo, ali pri svakom podizanju misli na svoje roditelje:

- Znam da oni strahuju i brinu, roditelji su to...
ja imam 83 kg,meni je teze...valjda se i to racuna... Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
a ljudi pa ja treniram vec 6 godina,i time se bavim maltene profesionalno...a i cale mi se time bavio,tako da...
ozbiljan sam,imam jos par drugova koji mogu i vise od mene,ali su i stariji...
i nikako ne zapostavljam sklekove,cini mi se da je to neko rekao.sklekovi,trbusnjaci i zgibovi su osnova,a ujedno i najbolje vezbe za povecanje mase.sklekove radim sve vrste sa opterecenjem,kao i zgibove i gotovo sve ostale vezbe...
sa obe ruke je rekord oko 7000 a na jednoj mislim da je oko 1000.

Svaka cast covijece...kao masina !! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Jel moze bar neki kratak vidoje-snimak sas mobilni, za nas sumnjicave? Mislim, ovako mozemo da se gadjamo ciframa u nedogled...

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola 
Da li moze neko od vas da mi odgovori na samo jos jedno pitanje posto ne zelim vise da dosadjujem svojim pitanjima. Cvrsto sam odlucio da imam jake trbne misice odnosno plocice na stomaku imam 17 godina a za par meseci punim 18 godina i imam najvise sala na stomaku i strukovima ne znam kako posto sam visok 1.88 a tezak 82 kg ali nema veze i planiram da krenem sa trcanjem da bih mogao da dobije plocice. Samo me zanima da li su dovoljne vezbe na ovima sajtovima za jake trbusnjake posto sam krenuo klasicne trbusnjake radim ih trenutno svaki drugi dan oko 500 ali cuo sam da ne valjaju bas? Sta mislite? Ako moze sto bolji odgovor bio bih veoma zahvalan.

http://www.beginnertriathlete.com/cms/article-detail.asp?articleid=486

http://www.brianmac.co.uk/corestabex.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Трбушњацима не можеш да скинеш сало са стомака,то можеш трчањем. Значи комбинуј трчање и доста трбушњака.
Ради за горње трбушњаке,доње,са стране,за почетак ради обичне а касније кад ти мишићи ојачају ради и друге. Са тим не мољеш да оманеш само је битно да радиш сваки дан и што више можеш  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N79
ja nemam pojma,meni su ti sklekovi sa uskim hvatom uvijek bili prelaki...
a inace mogu dosta da ih radim,oko 200.obicnih radim i do 300...
na jednoj ruci mi je zajebano jer treba ravnotezu odrzavat,ali mogu blizu 100 da ih uradim

Jaoooo... Smile Smile Smile Idem sad na sex forum da vidim kolko si riba opalio (verovatno si se i tamo negde pohvalio), pa odma da skupimo pare za Ginisovu komisiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
Jel moze bar neki kratak vidoje-snimak sas mobilni, za nas sumnjicave? Mislim, ovako mozemo da se gadjamo ciframa u nedogled...

koliko kratak???treba vremena... Smile
Da li moze neko od vas da mi odgovori na samo jos jedno pitanje posto ne zelim vise da dosadjujem svojim pitanjima. Cvrsto sam odlucio da imam jake trbne misice odnosno plocice na stomaku imam 17 godina a za par meseci punim 18 godina i imam najvise sala na stomaku i strukovima ne znam kako posto sam visok 1.88 a tezak 82 kg ali nema veze i planiram da krenem sa trcanjem da bih mogao da dobije plocice. Samo me zanima da li su dovoljne vezbe na ovima sajtovima za jake trbusnjake posto sam krenuo klasicne trbusnjake radim ih trenutno svaki drugi dan oko 500 ali cuo sam da ne valjaju bas? Sta mislite? Ako moze sto bolji odgovor bio bih veoma zahvalan.

http://www.beginnertriathlete.com/cms/article-detail.asp?articleid=486

http://www.brianmac.co.uk/corestabex.htm
ako si visok koliko kazes,i tezak,ne bi trebao da imas previse sala oko struka...verovatno genetika,zato ce ti biti zajebano i da ga skines a i ukoliko uspes kasnije ce ti biti problem da odrzis trbusne onakve kakvi jesu...
trci svaki dan u sedmici sem vikendom,vikendom ne radi nista,samo odmaraj...mozes vozit i biciklo,brzi hod...
evo ti npr program koji sam ja nekad koristio...
http://fitness.scoobysworkshop.com/schedadvanced.htm
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 06:40:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.