Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:35:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325253 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Jebote,Miltone,ti si i bilder i smeker,retka kombinacija Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Jebote,Miltone,ti si i bilder i smeker,retka kombinacija Smile
Smile Smile Smile Smile Smile    Najjaci si!  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Gladovanje ometa vežbanje!

Gledate se u ogledalu i niste baš srećne. Čini vam se da imate višak kilograma; pored toga, neki delovi tela bi baš mogli da vam budu i zategnutiji, a i osećate se nekako mlitavo. Jeste, mrzi vas da vežbate, ali dosta je bilo! Od sutra (ili još bolje, od danas) počinjete da vežbate! Da skinete već jednom višak kilograma i da se zategnete.

Vežbanje je uvek za pohvalu (osim, naravno, ako se s tim pretera do besmisla). Međutim, česta je pojava, naročito kod neiskusnih osoba koje ne znaju baš mnogo, da se, u cilju što bržeg "skidanja" viška kilograma, intenzivno vežbanje kombinuje sa gladovanjem. To je jako, jako loša ideja, pre svega zdravstveno.

Ako baš preterate sa gladovanjem, a trening vam je intenzivan, možete se onesvestiti (a ukoliko vam se to desi, odmah će vas proglasiti anoreksičnom, čak i ako to niste). Čak i da vaše gladovanje nije baš toliko da se onesvestite, znatno ćete umanjiti efekte vežbanja. Tokom gladovanja mišići se razgrađuju, smanjuje se nivo bazalnog metabolizma, dolazi do dehidracije i gubitka minerala i organizam dospeva u stanje stresa zbog kojeg stalno osećate glad. Pored toga, stalno ćete se osećati iscrpljeno i pospano, jer će vaš mozak primiti signal da nema dovoljno hrane za normalno funkcionisanje organizma i dati komandu da se sve uspori kako bi se neophodna energija što je moguće više štedela. Ukratko: ukoliko gladujete, jednostavno nećete imati snage za bilo kakav trening - ni za bilo šta drugo.

Mnogo bolje efekte daju sasvim blage restrikcije u ishrani, u kombinaciji sa vežbanjem. Time se ne gubi mišićna masa; naprotiv, povećava se - a što je veća mišićna masa, brže se razgrađuju masnoće. Vežbanje (bez gladovanja) ubrzava bazalni metabolizam, pa će vaše telo sagorevati kalorije čak i kad ne vežbate.

Kao i obično, umereno rešenje je najefikasnije. Rezultati neće doći preko noći, ali neće brzo ni nestati.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Sto se drugog pitanja tice,ja ne znam nikoga ko dize ni 150kg iz bencha (verovatno si na to mislio) a da ne uzima steroide. Kad malo razmislim,ne znam nikoga ko radi serije ni sa 120-130kg a da se ne gruva. Video sam par nesto starijih likova (30-35god) koji idu "100 godina" u teretanu i rade serije (6-8 ponavljanja) sa 100-110kg.
ja znam . . . al zato jede ko za opkladu. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC HD2
@Don Shone pa sta nema od teretane nista ja sam bas krenuo u teretanu pre dve nedelje da ispravim kicmu,fizioterapeut mi pokazuje nove vezbe za ledja svaka 3 treninga + radim vezbe za jacanje trbusnih i ledjnih misica (da bi se lopatice vratile na mesto) + radim vezbe za jacanje nogu, tj. popravljam odraz...  Smile

e da zaboravih kad sam rekao fizioterapeutu da hocu da ispravim ljedja odes kod fizijatra i on napise kakvo je stanje doneses izvestaj kod ovog u teretanu i on ti pokaze vezbe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
Sve zavisi kod kog ides fizioterapeuta a mozda je ovaj fizioterapeut kod kog sam bio brizljiv pa ne zeli da mi se jos iskrivi kicma ili je mozda previse brizljiva pa se boji ali pre bih rekao da je ovo prvo, ta zena me poznaje i lepo mi je rekla da prvo treba da ojacam gornje ledjne misice vezbama za ispravljanje ledja koje se rade svaki dan sat vremena i rekla da ne idem do proleca u teretanu. Zanima me kakvo je tvoje stanje kicme kad ti fizioterapeut daje da ides u teretanu? Ja imam blagu skoliozu malo mi se vidi izrazenost lopatica tj. iskrivljenost vise leve lopatice od desne.

A pa sad vidim ti si 91 godiste ja sam stariji godinu dana od tebe...koliko ces godina morati da radis te vezbe?
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 20:48:53 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zanima me koliko zive profesionalni bilderi koji se kljukaju ( mesteron , parabolan , boldenone ,proteini , amino kiseline , ...)
Da racunamo da je poceo od svoje 20 god a sad ima oko 40 !
Da li je to uopste normalno ?

Nadam se da ce te mi pomoci .
Unapred hvala .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
zavisi od zdravlja , zavisi da li preteruju ili ne ,  moj savet ako nisi spreman da ucis i ako neces da se takmicis da ne pocinjes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vezano za tekst koji napisao SF, ovih dana nemam apetita, jednostavno mi se ništa ne jede pa ni moja omiljena piletina. a i kad pojedem nešto , muka mi je i tako sinoć nisam mogla ništa da radim na treningu. jednostavno nisam imala snage ni za brzi hod a kamoli za ceo trening i evo jutros se sva tresem ali i dalje ne mogu da jedem, a i ne znam šta bi jela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:35:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.749 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.