Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:59:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325916 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
pozdrav maso Smile imam dva pitanja, mozda ce se nekima uciniti veoma glupa, ali ajd da ih ovde postavim:

da li se isto trose kalorije pri preksakanju uvijace, i pri skakanju(pravljenju istih pokreta rukama i nogama ko kad se preskace uvijaca)ali bez uvijace?

..........nemam nesto prostora u stanu za preskakanje, pa eto kao da skakucem bez uvijace Smile

i drugo pitanje: da li se kada 3 puta brze radis trbusnjake od normalnog(radim jedne od najefektnijih ,pogledaj dole sliku), da li se isto toliko puta vise trosi kalorija,.deluje logicno, ali nisam 100% siguran, nego 99%..... procito sam na nekom forumu, ne secam se kom, da se isto kalorija trosi kad trcis i kad radis trbusnjake najbrze sto mozes.......

imam malo sala na stomaku, popravicu ishranu, a mrzi me bas da trcim....nekako mi skakutanje ide od sale...a procito sam isto negde da je preskakanje vijace 20 min. isto ko trcanje pola sata srednjim tempom...

p.s. imam samo sliku od ove ribice sto radi ovu vezbu, pise da mogu da je i muskarci rade Smile

1. priblizno isto!!! Kad dodas tezinu vijace onda potrosis 0.005% vise kalorija Smile

2. Netacno!!! Trosi se vise kad brze radis ali ni priblizno trcanju...

3. Nista ne moze da zameni trcanje!!! Veliki misici nogu kod skakutanja nisu optereceni kao kod trcanja...

Pogledaj prethodne postove o trbusnjacima i sve ce ti biti jasno. Par strana ranije!
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 13:01:24 od drjack »
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
hvala i tebi drJack... Smile zasad nemam vise pitanja, kad mi dodje jos poneka fiks ideja, iznecu je ovde Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Vezbe za srednje rame

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DeltoidLateralBack.gif
(29.49 KB, 288x462)
BBUprightRow.gif
(26.71 KB, 160x120)
CBLateralRaise.gif
(19.96 KB, 160x120)
CBOneArmUprightRow.gif
(23.39 KB, 160x120)
CBUprightRow.gif
(20 KB, 160x120)
CBUprightRowStirrups.gif
(14.69 KB, 160x120)
DBLateralRaise.gif
(23.96 KB, 160x120)
DBLyingLateralRaise.gif
(19.86 KB, 160x120)
DBOneArmLateralRaise.gif
(25.03 KB, 160x120)
DBOneArmUprightRow.gif
(22.53 KB, 160x120)
DBUprightRow.gif
(18.93 KB, 160x120)
LVLateralRaise.gif
(16.51 KB, 160x120)
SMUprightRow.gif
(21.82 KB, 160x120)
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zasta sluze oni tegici za nozne zglobove( konkretno sta se desava kad ih nosim)?
Po 500g su, savetovali su me da ne kupujem teze jer nisam profi sportista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Desava se to da kad ih skines cini ti se da mozes da poletis Smile
Ako se bavis kosarkom, odbojkom...
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Решио сам да престанем да узимам препарате, мислим на креатин и протеин, од када ми је ортак рекао да има проблема за бубрезима (или је у питању желудац, свеједно).
Иначе ове године сам се најбоље нагрувао у животу, а раније нисам тако често конзумирао препарате.
После његове приче сам одлучио да је боље да вежбам на суво до пензије, него да прекинем.
Шта остали бурек-билдери мисле о томе ?

п.с. Бурек-билдери Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910
Radjene su brojne naucne-medicinske studije koje su dokazale da je creatin monohidrat neskodljiv za zdrave ljude.
S time da se o metodologiji, i naruciocima istih, broju ucesnika (n) i duzini trajanja (najduza je godinu dana, sta ce biti npr ako neko koristi isti 5 godina), moze razmisljati Smiley

Source: Risk assessment for creatine monohydrate Andrew Shao , John N. Hathcock
Link: http://www.sendspace.com/file/homju4
"Concerns about high dose creatine usage causing kidney damage are based solely on a total of two published case reports in which one of the aVected individuals was suVering from existing underlying renal disease (Pritchard and Kalra, 1998; Koshy et al., 1999). Both comprehensive literature reviews and expert panels have maintained that there is no conclusive evidence to support the notion that creatine may adversely aVect kidney function in healthy individuals (Poortmans and Francaux, 2000; Terjung et al., 2000; Farquhar and Zambraski, 2002; Yoshizumi and Tsourounis, 2004; Pline and Smith, 2005)."

Za proteine nigde nisam video naucno objasnjenje da su stetni.
(Pod uslovom da kupujes neke normalne proteine, a ne da ih prodaju u zdravoj hrani u kesici Smiley )

Za ostale "suplemente" - paa... koliko ja znam u Americi se svi Lekovi jako rigorozno kontrolisu. Nazalost suplementi se vode kao dodaci ishrane i potpadaju pod FDA, koja daje dozvolu za njih da su hemijski i fizicki ispravni, ali se uopste ne testira da li stvarno rade to sto pise na kutiji da treba da rade, niti to FDA nesto jako interesuje. Jedino ukoliko se pokaze (kroz praksu) da je neki suplement stetan po ljude ili je bas velika prevara na koju se mnogi zale on se skida sa liste dozvoljenih ili FDA opominje proizvodjace za malo promene natpise na kutiji.

Tako da za sve ostale 'suplemente' bolje se dobro raspitati/razmisliti sta je to stvarno u bocici/da li to meni treba pre nego uzeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Решио сам да престанем да узимам препарате, мислим на креатин и протеин, од када ми је ортак рекао да има проблема за бубрезима (или је у питању желудац, свеједно).
Иначе ове године сам се најбоље нагрувао у животу, а раније нисам тако често конзумирао препарате.
После његове приче сам одлучио да је боље да вежбам на суво до пензије, него да прекинем.
Шта остали бурек-билдери мисле о томе ?

п.с. Бурек-билдери Smile

Burek-dilberi Smile

Nego,ti prestajes sa preparatima a ja sa masnocom i slatkisima. Sad 12-og sam napunio cetvrt veka Smile i resio sam da probam bar 6-12 meseci da jedem samo zdravu hranu,dok ne dodjem do Brus Li definicije Smile Trenutno 193cm/89kg,sa malo masti ali me i to malo jako nervira. Neku ozbiljniju masu na suvo ionako ne mogu da dobijem...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
Burek-dilberi

Nego,ti prestajes sa preparatima a ja sa masnocom i slatkisima. Sad 12-og sam napunio cetvrt veka  i resio sam da probam bar 6-12 meseci da jedem samo zdravu hranu,dok ne dodjem do Brus Li definicije  Trenutno 193cm/89kg,sa malo masti ali me i to malo jako nervira. Neku ozbiljniju masu na suvo ionako ne mogu da dobijem...
Брус ли дефиниција  Smile, мени он изгледа ко неки жгољавко, мораћеш да доста смршаш, а по неком неписаном правилу у ствари треба ти још 5 кила.
Најбоља је нека средња варијанта, дефиниције и масе, ја тежим томе, никада не бих волео да изгледам као профи-билдер.
Ја сам 176цм/70кг, мада сви мисле да имам најмање 75 и више кг, зато што немам тешке кости.

Што се тиче исхране мислим да се унос протеина може постићи добром исхраном, нпр редовни шејкови (беланца, млеко и неко воће) два пута дневно уз редовну исхрану колико је могуће богату протеинима и угљеним хидратима.
Мада све је то индивидуално, ја сам узимао креатин пар сезона, додуше пошто не могу без кафе, трудио сам се да узимам доста течности која се губи кофеином и нисам нешто напредовао сем на снази.
Али ове године када сам први пут користио протеин (који има и неки проценат глутамина) уз креатин, достигао сам свој максимум.

Али зар није боље вежбати на суво цео живот и придржавати се здраве исхране, него с"ебати здравље.
Познавајући гомилу билдера ми се најздравије хранимо, ако изузмемо хемију, а без ње се може.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ne lupaj na osnovu cega kazes da ce suplementima zajebati zdravlje , suplementi se koriste u lecenju ljudi , kreatin u oporavku nakon operacija , aminokiseline i whey kod bolesti jetre , moj stric uzima whey a ima secer i secer mu je skoro u normali sada i krvna slika mu nikada nije bila bolja , zatim BCAA se koristi u oporavku nakon operacija itd.  kako mozes da iznosis tako nesto kada ne znas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:59:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.802 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.