Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 12:38:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325723 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880

Брус ли дефиниција  Smile, мени он изгледа ко неки жгољавко, мораћеш да доста смршаш, а по неком неписаном правилу у ствари треба ти још 5 кила.
Најбоља је нека средња варијанта, дефиниције и масе, ја тежим томе, никада не бих волео да изгледам као профи-билдер.

Nismo se razumeli,tj. ja nisam bio jasan - Brus Li definicija samo u smislu da budem skoro bez sala kao on,ako je to uopste moguce Smile Cak razmisljam i da krenem na trcanje,imam stazu bukvalno na 10 metara od zgrade,opusteno uz Savu... Trenutno me mrzi ali pokusacu.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 16:04:49 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Ajd  da se umesam. Ta definicija bez sala a da pri tom izgledas dobro u smislu misicne mase nije moguca bez suplemenata! Slazem se sa gore navedenim i ja mislim da se bilderi najzdravije hrane. Sto se stetnosti tice, proteini su prirodni preparati i nema nikakve stetnosti-dokazano! Kreatin moze da steti bubrezima samo ako se nepravilno uzima.
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Falzone, prijatelju moj!!!

Suvise sam star da bih ti mogao pomoci ali dacu ti jedan savjet:

Osnov gubitka kilograma je - vise potrositi nego sto se unijelo...

E sad, da li ces ti to basketom, trcanjem, plivanjem, seksom, nije bitno, ali enivej ne zapostavljaj masti u ishrani barem 10 posto.
Evo jos i par dodataka u ishrani, naravno sve prirodno: ulje od ribe iz hladnih voda - Omega 3 maske kiseline - poboljsavaju cirkulaciju itd...
Zitarice - vlakna itd, mogu da zasite a poboljsavaju iskoristenost hrane u crijevima.
Jogurt sa jogurtnim bakterijama (i one neke kulture) - sto vise

Uglavnom, sto se tice bruce lee izgleda (moj omiljeni) znaci unos smanjiti na minimum a potrosnju na maksimum, ako ti treba program trcanja imam jedan kul totalno baziran na 3 treninga sedmicno, javi mi se... pozz
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910

Burek-dilberi Smile

Nego,ti prestajes sa preparatima a ja sa masnocom i slatkisima. Sad 12-og sam napunio cetvrt veka Smile i resio sam da probam bar 6-12 meseci da jedem samo zdravu hranu,dok ne dodjem do Brus Li definicije Smile Trenutno 193cm/89kg,sa malo masti ali me i to malo jako nervira. Neku ozbiljniju masu na suvo ionako ne mogu da dobijem...

Ja cu upravo supotno, xex Smiley Odlucio sam da napravim pauzu od treniranja i zdrave hrane Smile
Teretana me nece videti do septembra-oktobra, a posle sve iz pocetka Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
ma ljeto i nije za teretane, sto jest jest...
Niska produktivnost na vrucini, bolje neki dzoging (ranom zorom ili sto kasnije uvece, al je bolje jutrom) za odrzavanje forme
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233

Burek-dilberi Smile

Nego,ti prestajes sa preparatima a ja sa masnocom i slatkisima. Sad 12-og sam napunio cetvrt veka Smile i resio sam da probam bar 6-12 meseci da jedem samo zdravu hranu,dok ne dodjem do Brus Li definicije Smile Trenutno 193cm/89kg,sa malo masti ali me i to malo jako nervira. Neku ozbiljniju masu na suvo ionako ne mogu da dobijem...

Ja cu upravo supotno, xex Smiley Odlucio sam da napravim pauzu od treniranja i zdrave hrane Smile
Teretana me nece videti do septembra-oktobra, a posle sve iz pocetka Smiley

Ko ce drugi nego amerikanci...radili su neka istrazivanja i dosli do zakljucka da je mnogo bolje ne prekidati vezbanje. Jedna grupa je prekinula vezbanje na mesec dana a druga je radila samo po jedan trening nedeljno. Zakljucak je da su oni koji su prestali sa treniranjem izgubili 30% vise snage od ovih drugih!. Iz licnog iskustva: Pravio sam pauze od kojih je najduza trajala 6 meseci. Za povratak u formu posle tolike pauze trebalo mi je takodje 6 meseci.
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910
Ko ce drugi nego amerikanci...radili su neka istrazivanja i dosli do zakljucka da je mnogo bolje ne prekidati vezbanje. Jedna grupa je prekinula vezbanje na mesec dana a druga je radila samo po jedan trening nedeljno. Zakljucak je da su oni koji su prestali sa treniranjem izgubili 30% vise snage od ovih drugih!. Iz licnog iskustva: Pravio sam pauze od kojih je najduza trajala 6 meseci. Za povratak u formu posle tolike pauze trebalo mi je takodje 6 meseci.

Slazem se u potpunosti, a imam i slicna iskustva
Prosle godine sam se bio skroz stesao i posle toga bez pauze nastavio na masu i bio sam jako zadovoljan sa rezultatima.

Nazalost ove godine jednostavno imam previse raznih vaznih obaveza tako da je pauza neizbezna posto fizicki vise ne mogu sve da ispunim, a ne volim da radim stvari delimicno.

ps: cokolada mmm  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Hajde da vidimo kako ko izgleda! Da razmenimo misljenja i sugestije...sta ispraviti, sta nije proporcionalno. Ja sebe gledam svaki dan i ne mogu bas objektivno da sagledam situaciju. Evo ja cu prvi postaviti! Nije nekaog kvaliteta ali... Ocekujem komentare konstruktivne!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Slika036.jpg
(23.77 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
probaj da te neko drugi slika , tesko je ovako reci ista o proporcionalnosti , ali ovo je odlicno , probaj da te neko slika ceo da se vidis u nekoj bb pozi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
kakav sam  ja evo neka otpozadi...nije bas pravo sllikano pa se ne vidi dobro lepeza, jel mi je mala ruka, ili ok, 3pujem se da mi je podlaktica mala...sto jes jes, nikad nisam radio vezbe za nju Smile Smile Smile Smile svi mi kazu da su mi dobra ramena Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

lauda otpozadi.JPG
(485.03 KB, 1920x2576)
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 17:07:01 od miki_lauda »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 12:38:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.158 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.