Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:30:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325469 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Pectoralis major

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

PectoralisSternal.gif
(41.19 KB, 270x536)
ASChestDip.gif
(13.36 KB, 160x120)
BBBenchPress.gif
(21.55 KB, 160x120)
BBBenchPressGuillotine.gif
(23.3 KB, 160x120)
BBBenchPressPowerlift.gif
(21.01 KB, 160x120)
BBDeclinePress.gif
(18.09 KB, 160x120)
CBChestPress.gif
(21.47 KB, 160x120)
CBDeclineFly.gif
(29.16 KB, 160x120)
CBDeclineFly.gif
(29.16 KB, 160x120)
CBLyingFly.gif
(18.02 KB, 160x120)
CBStandingFly.gif
(24.4 KB, 160x120)
DBBenchPress.gif
(18.56 KB, 160x120)
DBDeclineBenchPress.gif
(16.71 KB, 160x120)
DBDeclineFly.gif
(35.16 KB, 160x120)
DBFly.gif
(21.1 KB, 160x120)
DBPullover.gif
(20.33 KB, 160x120)
LVBenchPress.gif
(23.45 KB, 160x120)
LVChestDip.gif
(14.48 KB, 160x120)
LVChestPressN.gif
(16.83 KB, 160x120)
LVDeclineBenchPress.gif
(23.07 KB, 160x120)
LVDeclineChestPress.gif
(15.63 KB, 160x120)
LVFly.gif
(24.61 KB, 160x120)
LVLyingFly.gif
(17.86 KB, 160x120)
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 820
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Poz.....
Nisam mogao listati ovih 180 strana, pa bih postavio jedno pitanje. Nadam se da mi ne zamjerate.
Imam ''problem'' sa trbusnim misicima. Imam tzv. pilece grudi, tj. izbacen dio ispod grudi, i iznad gornjih trbusnih misica. E sad, samim tim, imam izbacene gornje trbusne misice, pa zbog toga, donjih kao i da nema, jednostavno su uvuceni, izgleda kao da mi je stomak presjecen. Interesuje me, koje mi vjezbe preporucujete za donje trbusne misice, kako bih to ''izravnao''???
IP sačuvana
social share
BU!
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Zanima me da li moze da se dogodi kod nekog coveka da na primer nema ginekomastiju ali da ima uvecane grudi odnosno, to je onda verovatno salo oko grudi posto imam to. Pitam zato sto to kod nikog nisam video. Pre pet godina sam se naglo ugojio i onda pre dve godine smrsao.Poceo sam da radim solidne vezbe za jacanje grudi, ledja i nogu. Da li mi to moze zategnuti to salo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Cilj mi je povećanje mišićne mase nogu, mršavica sam Smile Zbog toga sam kupila steper.
Za izgradnju mase mi verovatno pored vežbe na steperu i dodatnih vežbi treba i dodatna hrana. Zanima me šta biste mi preporučili od hrane a što je neophodno za izgradnju mišićne mase, a da je zdravo... banane??
Rezime: hoću da nabacim 4-5 kg i da mi sve ode u noge  Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 20:09:53 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
I ja hocu 4-5kg ali da mi sve ode gore Smile Nogice su skoro k'o fudbalerske Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
I ja hocu 4-5kg ali da mi sve ode gore Smile Nogice su skoro k'o fudbalerske Smile
Od cega  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 00:17:38 od Pera_89 »
IP sačuvana
social share
"Premature optimization is the root of all evil"-Donald Knuth
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Hoću i ja da znam od čega  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Najvise od cucnjeva i one nozne ekstenzije,ali sa obaveznim zadrzavanjem u opruzenom polozaju od nekih sekund do dva. Ta vezba jede zivu decu koliko je dobra ako se radi pravilno. Pre sam radio sa vecim tezinama,samo klatio gore-dole kao i vecina ljudi i nisam imao neke rezultate. Posle te vezbe odradim jos onu za zadnju lozu na onoj spravi gde se lezi na stomaku,ne znam kako se zove vezba (ja je zovem obrnuta nozna ekstenzija Smile ) Kad sve to odradim uglavnom ne uspevam normalno da sidjem niz stepenice u drugi deo teretane da odradim i iskorak i listove...

Bas neki sam dan merio obim butine,~60cm sto i nije nesto ali imam sasvim fine izbocine,tj. kvadricepse (valjda se tako zovu) za jednog totalnog amatera koji ne koristi nikakav mutogen Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1739
Zastava Istok
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Poz.....
Nisam mogao listati ovih 180 strana, pa bih postavio jedno pitanje. Nadam se da mi ne zamjerate.
Imam ''problem'' sa trbusnim misicima. Imam tzv. pilece grudi, tj. izbacen dio ispod grudi, i iznad gornjih trbusnih misica. E sad, samim tim, imam izbacene gornje trbusne misice, pa zbog toga, donjih kao i da nema, jednostavno su uvuceni, izgleda kao da mi je stomak presjecen. Interesuje me, koje mi vjezbe preporucujete za donje trbusne misice, kako bih to ''izravnao''???

Imas na prethodnim stranama postavljene vezbice za trbusnjake i odgovor koje su za donje trb.misice.

Zanima me da li moze da se dogodi kod nekog coveka da na primer nema ginekomastiju ali da ima uvecane grudi odnosno, to je onda verovatno salo oko grudi posto imam to. Pitam zato sto to kod nikog nisam video. Pre pet godina sam se naglo ugojio i onda pre dve godine smrsao.Poceo sam da radim solidne vezbe za jacanje grudi, ledja i nogu. Da li mi to moze zategnuti to salo?

Ne mozes vezbanjem zategnuti salo!. Samo misice. Poenta je u tome i da imas izvanredne misice..oni se nece videti zbog naslaga sala. Znaci moras da skines salo. To ces postici pravilnom isranom i aerobnim vezbama! Pravilna ishrana znaci minimalno UH a max proteini. Izbacis hleb, peciva, slatkise, gazirane sokove. Ubacis pilece belo, govedinu, ribu, jaja. Jedes cescce...5 puta dnevno ali manje kolicine kvalitetne hrane. Aerobne vezbe...trcanje, bicikl..ali ne krace od sat vremena!

Cilj mi je povećanje mišićne mase nogu, mršavica sam Smile Zbog toga sam kupila steper.
Za izgradnju mase mi verovatno pored vežbe na steperu treba i dodatna hrana. Zanima me šta biste mi preporučili od hrane a što je neophodno za izgradnju mišićne mase, a da je zdravo... banane??
Rezime: hoću da nabacim 4-5 kg i da mi sve ode u noge Smile Smile

Ma kakve banane! Za povecanje mase..ishrana(5-6 obroka kval.proteina), "ubijanje" od vezbanja i odmor od 8-10 sati.
Sto se ishrane tice. Moguce je da postignes dobre rezultate ako se pravilno hranis ali bez suplemenata sve to ide mnogo sporije i mnogo komplikovanije. Moras da vodis racuna o namirnicama..energetska vrednost, procenat proteina a varenje istih je tek prica za sebe. Preporuka: Uzmes whey i ubacis izmedju obroka 2 puta dnevno. Na steperu ne mozes povecati masu na nogama. To je aerobna vezba i ima potpuno suprotan efekat na povecanje mase! Vezbe za listove sam vec postavio. Uskoro cu i za ostale nozne misice!
IP sačuvana
social share
What we do in life
echoes in eternity
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Kako vežbanje na steperu može imati suprotan efekat, nije mi najjasnije...
Da se razumemo, steper sam kupila po preporuci nekoliko instruktora, i to je odlična spravica za noge. E sad, ja ne želim da dobijem bog zna kakvu masu, nego jednostavno želim da pridodam 4kg na zdrav način. Hranim se redovno, uvek gledam da to bude zdrava hrana a htela sam savet za dodatni obrok-dakle šta da jedem izmedju obroka a da ima veću energetsku vrednost, procenat proteina ... a da nisu suplementi. Izgleda da ću morati kod nutricioniste da bih dobila odgovor. Smile
Normalno, pored stepera sam ubacila još par vežbi za noge - čučnjevi sa opterećenjem, iskorak ..i td.

Preporučujem svima da pogledaju ove sajtove, ima puno korisnih tekstova
http://www.yu-fitness.com/
http://www.fitnessvodic.com/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:30:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.