Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 05:32:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328731 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Ja necu da budem lud i agresivan ali ipak imam dva pitanja:

Posto sam zbog ulaganja u neke komponente za kompjutOr trenutno izvisio za proteine,jel pametnije da uopste ne idem u teretanu dok to ne nabavim ili valja malo ici i "na suvo"?

I drugo,zanima me jel valja cemu onaj najbedniji crni kineski pojas za mrsavljenje? Hocu da dovedem trbusnjake na proslogodisnji nivo,nervira me ovaj centimetar salceta. Vide se oni i dalje sasvim lepo ali nije to to. Mislio sam da krenem da trcim pa sam se istripovao da bi bilo bolje sa tim pojasom...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa ako jedes kako treba ne treba ti whey ,   vezbaj slobodno

ma kakav bre pojas nema od toga nista , to nista ne pomaze jer ne postoji spot reduction
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Siemens c 45

Posto sam zbog ulaganja u neke komponente za kompjutOr trenutno izvisio za proteine,jel pametnije da uopste ne idem u teretanu dok to ne nabavim ili valja malo ici i "na suvo"?

I drugo,zanima me jel valja cemu onaj najbedniji crni kineski pojas za mrsavljenje? Hocu da dovedem trbusnjake na proslogodisnji nivo,nervira me ovaj centimetar salceta. Vide se oni i dalje sasvim lepo ali nije to to. Mislio sam da krenem da trcim pa sam se istripovao da bi bilo bolje sa tim pojasom...

Ne znam sto se ljudi uopste tripuju da bez suplemenata nema napretka !?!?!
Aloo Smile

Inače pojas može pomoći iako mnogi misle suprotno.
On nije spot reduction nego on deluje tako sto dizhe temperaturu tela i telo vishe troshi kako bi smanjilo tu temperaturu. Naravno taj pojas ne može delovati bez dijete i kardia.
Iskreno ne bih bacao pare na pojas nego samo obrati paznju na ishranu i radi kardio.
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Za proteine sam pitao jer ste skoro svi pricali kako je bitan onaj PWM ili kako vec,"obrok" odmah posle treninga. Dosad sam uzimao 40-ak gr proteina i dekstrozu i jeo posle 45-60min a sad nema vise proteina. Jos kad tome dodam cinjenicu da mi treba nekih 25-30 minuta od teretane do stana pa jos 10-15 da isprzim meso,ima da umrem od gladi.

A sto se pojasa tice,pitao sam za onaj najbudjaviji od 5 evra. Posto vidim da su podeljena misljenja,nista od toga. I sta se podrazumeva pod kardio trening? Ja sam mislio samo da trcim,kej uz Savu mi je tik ispred stana. Treba samo da skinem jako malo sa donjeg dela stomaka,nista preterano. Inace se trudim da izbegavam slatko,masno i beli hleb,mada ovo prvo i dalje ide malo teze Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 11:36:33 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Ne znam sto se ljudi uopste tripuju da bez suplemenata nema napretka !?!?!
Aloo Smile

Inače pojas može pomoći iako mnogi misle suprotno.
On nije spot reduction nego on deluje tako sto dizhe temperaturu tela i telo vishe troshi kako bi smanjilo tu temperaturu. Naravno taj pojas ne može delovati bez dijete i kardia.
Iskreno ne bih bacao pare na pojas nego samo obrati paznju na ishranu i radi kardio.

dizanje temperature nema veze sa povecanjem trosenja masti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
a da li si siguran !!!???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prashtati moramo,zaboraviti ne smemo

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima veze prvenstveno sa trosenjem tecnosti iz organizma jer oragizam tim putem tezi da odrzi temperaturu na normali ali ima veze i sa trosenjem masti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
a da li si siguran !!!???

naravno da sam siguran
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sto se pojasa tice,pitao sam za onaj najbudjaviji od 5 evra. Posto vidim da su podeljena misljenja,nista od toga. I sta se podrazumeva pod kardio trening? Ja sam mislio samo da trcim,kej uz Savu mi je tik ispred stana. Treba samo da skinem jako malo sa donjeg dela stomaka,nista preterano. Inace se trudim da izbegavam slatko,masno i beli hleb,mada ovo prvo i dalje ide malo teze Smile
vidim imamo isti problem....ja isto pokusavam ali tesko izbacujem iz ishrane pre svega slatko ...ja sam kupio pojas na sajmu za 700 budjona i pomaze mada on bi trebao da se nosi na golu kozu ja ga nosim preko majce...trip je da vozis bajs pola cuke po treningu,i videces da je napredak ocigledan...nije ti 6-7 evra skupo da probas i vidis sam...ipak bez redukovanja ishrane slaba vajda...

a pusti ove price "ma to ti nista ne pomaze" a nisu ni probali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ja sam probao i naravno da nista ne pomaze  , sve sto se uradi je povecano izbacivanje vode i nista vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 05:32:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.