Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 21:54:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328123 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam probao i naravno da nista ne pomaze , sve sto se uradi je povecano izbacivanje vode i nista vise
onda se razlikuje od coveka do coveka posto meni pomaze..ali naglasio sam da mora i da se ishrana redukuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Siemens c 45
Znam jednu nutricionistkinju (valjda sam napisao kako treba) i zhena jako dobro poznaje i sport i ishranu.
Od nje sam dobio tu informaciju i dosta je iskusna sa svim tim stvarima.
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja se ne bih slozio da pojas uopste ne pomaze.  Psihicki definitivo, terajuci te da radis vise, a fizicki ucinak je prisutan, samo zavisi od vremena i osobe. Ako se bolje pogleda, logicno je da se sa povecanjem temperature tela povecava znojenje, a mast se izbacuje zajedno sa njim. A jos se sa povecanjem temperature povecava prokrvljenost tog dela tela cime se ubrzava sagorevanje masti. A i svako zna da se masa lakse dobija zimi, a definicija leti, bas zbog povecane toplote tela i znojenja.
Da li neko zna gde moze da se nadje kaliper i koliko otprilike kosta, jer bi zeleo da stalno znam koliki mi je koeficijent masnoca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Znam jednu nutricionistkinju (valjda sam napisao kako treba) i zhena jako dobro poznaje i sport i ishranu.
Od nje sam dobio tu informaciju i dosta je iskusna sa svim tim stvarima.

pa to bi znacilo da kada si bolestan i imas temperaturu 39 po ceo dan , da ces za 5 dana svo salo izgubiti , ali naravno to ne ide tako , eto jedan banalan primer
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
slazem se... ja licno nikad nisam imao problema sa viskom (iskljucivo sa manjkom) kg... al znam puno ljudi koji su to probali... nista... mozda kao placebo nesto i radi... al realno nista...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
pa kada ste vec dosli do viska temperature ? Kl********* tadi tako sto ti konstantno drzi potugnutu temperaturu na 37 (valjda) i znam gomilu ljudi koji ma je pomogao!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
ti si svestan da sve to sto izadje od te podignute temperature vratis kad popijes casu vode?  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson P910
Evo jedno, barem meni zanimljivo misljenje o pojasu:
Citat sa - Hrvatske teretane - Autor Z:

"Pojas:
Najvise sto se njime postize je znijenje, a time i gubljenje potkozne vode u tom predjelu tijela. Ovo nije za zanemariti ali ne radi se o gubitku masti.

moze i pojas lokalnim grijanjem prouzrokovati lokalno smanjivanje masnog sloja? Odgovor je, vjerovali ili ne, DA. No, to je umalo pa sofizam, jer se radi o vrlo slabom efektu, koji se medjutim moze izazvati na dugo vremena, tako da se s vremenom stvarno moze i vidjeti razlika.

To znaci da oni s trbushinom koji nose pojas ocekuju nesto vece cudo nego da dobiju nalutriji a da nisu kupili srecku. Jedan moj prijatelj je u tom pogledu izvalio najbolji ironicni komentar: 'hoce li raditi dva put bolje ako stavim dva, jedan preko drugog?' 

OK, a sad od kud mogucnost lokalnog skidanja sala? Evo par cinjenica:
Jeste li se zapitali zasto se nakupine sala rasporedjuju bas tako kako se rasporedjuju? I zasto ga na nekim mjestima gotovo i nema? Odgovor lezi u dvije stvari:
1) organizam je sposoban nagomilati ogromne kolicine sala. Masne stanice su po toj svojoj sposobnosti najslicnije raku: volumen im oze narasti do 30000 puta, a kad to nije dovoljno, onda se podijele, no jako rijetko odumiru. Evolucija se pobrinula da se salo nagomilava najvise na ona mjesta koja najmanje uticu na normalno funkcioniranje organizma, primjerice, oko trbuha zato jer je to najblize tezistu i time najmanje utice na koordinaciju. S druge strane, povecana kolicina sala je lokalni termicki izolator. ovo je recimo razlog zasto ima malo sala ispod pazuha i opcenito u dijelovima tijela koji su normalno 'preslozeni' i time je povrsina za hladjenje i znojenje smanjena. Ono sto se cesto zaboravlja je da postoje mehanizmi koji reguliraju koliko su aktivne masne stanice na kojem dijelu tijela, ovisno o tome u kakvim je uvijetima organizam. Ljudi koji zive u hladnim krajevima u pravilu imaju nesto deblji sloj potkozne masti. Zanimljivo je da plivaci i vaterpolisti, koji mnogo vremena provode u vodi - mediju koji jako dobro odvodi toplinu, takodjer s vremenom razviju tu adaptaciju. postoji i obrnuta adaptacija - konstantna izlozenost toploj klimi smanjuje debljinu potkozne masti. Sto se pojasa tice, relevantnost bi trebala biti jasna - uz dovoljno dugo nosenje, moguce je dobiti lokalno taj efekt. Koliko, to je vec druga prica. kao sto rekoh, onaj tko ima 10 cm masti na trbuhu, njemu ni zlatna ribica ne pomogne."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Sad sam skroz pogubljen,jebaste mu majku sa tom temperaturom Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moje misljenje je da pojas pomaze bar malo ali bez dijete (pravilne ishrane) ni sveti petar ti nece skinuti salo na stomaku  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2007, 01:07:42 od alantin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 21:54:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.364 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.