Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 17:28:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1429090 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
a koji kreatin se ne presijava, ja znam da kada sam bilo koji gledao u kutiji svaki izgleda kao kristal, presijava se. hocu da kazem da nisam naisao na kreatin koji se ne presijava ili ja mozda ne znam kako to izgleda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Znaci,to je sad kristalno Smile jasno - svaki kreatin se presijava Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ljudi, pitanje za sve. Koliko mozete da izbacite iz benca???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
bez laganja ja mogu 120kg jedva 3 puta. mada po meni to koliko neko moze da izbaci iz bencha nije nikakvo merilo. a zasto je to najcheshce pitanje koje se postavlja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Ista situacija i kod mene, cak sta vise nikada nisam ni probao, niti me je ikad zanimalo, mada mislim da bih isto tako izbacio maximum 120 kg nekoliko puta!
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
Energija u mišićima

Postoje tri sistema koja organizam koristi kao izvore energije tokom treninga.
To su ATP-CP sistem, glikogenoliza i aerobni metabolizam.
Prva dva sistema su anaerobna i ne podrazumevaju potrošnju kiseonika.

ATP-CP sistem podrazumeva adenozin trifofat kao direktni izvor energije za mišićnu kontrakciju kog obnavlja kreatin fosfat. I ATPa i CPa ima malo u mišićnu i oni se troše samo pri kratkim intenzivnim fizičkim aktivnostima. Ovaj sistem je stoga izuzetno važan za bildere kod kojih se tokom dizanja tegova koristi baš ovaj sistem.

Fizičke aktivnosti koje traju nešto duže koristiće glikogen iz mišića za direktan izvor energije neophodne za mišićnu kontrakciju. Ni ovaj sistem ne zahteva prisustvo kiseonika i veoma je bitan za sportove koji podrazumevaju umeren tempo kombinovan sa naglim i kratkim ali intenzivnim aktivnostima kao što je slučaj kod košarkaša, futbalera, odbojkaša, boksera i td.

Konačno aerobni sistem zahteva prisustvo kiseonika ali se zato koriste masti koje nose više energije po gramu.Ovaj sistem je veoma važan za maratonce i bicikliste, kao i za druge sportiste čija je aktivnost duga i intenzivna. Ovaj sistem zahteva odlično stanje srca i krnvih sudova jer je neophodan stalan i kvalitetan priliv kiseonika da bi se ovakav efikasan metabolizam zaista odvijao

pansport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
bez laganja ja mogu 120kg jedva 3 puta. mada po meni to koliko neko moze da izbaci iz bencha nije nikakvo merilo. a zasto je to najcheshce pitanje koje se postavlja?

Ne znam, ali to je najcesce pitanje!!! Normalno da nije nikakvo merilo, ali cisto me interesuje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Dva puta izbacio 90kg (ili 95,posto ovi bilderi paljevine racunaju sipku 15kg,a ja 10,posto nije olimpijska) i to prvi izbacaj kako-tako pravilno,ali drugi je bio kritican,jedno 10 sekundi,mislio sam da cu umrem u cvetu mladosti Smile Od tada samo laganeze,6-10 puta sa 70-75kg i cao Smile

Inace,ima ih sto rade opusteno sa 150-160 kg 7-8 puta,a jedan decko '87 god. radi sa 180,izbacaj 235  Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 911
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Е људи извините али нисам у могућности тренутно да скенирам оне таблице нешто ми скенер не ради једва сам скенирао једну страницу како ваља,па ми је глупо да стављам само једну.Пробаћу да нађем код неког скенер па да то средим.Ајд уживајте
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 158
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Molim Vas da mi kažete koje efekte daje kreatin,a koje protein? Zaista ne znam  Smile , zato i postavljam ova početnička pitanja.
I nemojte mi reći ima na prethodnim stranama, jer sam gledao i nisam našao adekvatan odgovor.
Štetne posledice,cena,primena.....???? sve me zanima....
za one koje ne mrze da mi odgovore, UNAPRED HVALA!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 17:28:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.