Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 20:11:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1429114 puta)
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1

Mene zanima jel pio neko bio tech-ov kreatin, 500 g je 900 dinara sto je sasvim pristupacno!Ono best Buy
« Poslednja izmena: 02. Sep 2006, 16:33:16 od Villain »
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Pije moj brat od strica bas taj BioTech-ov,decko je '88 godiste,i za proslih 5-6 meseci je otisao sa 68 na 78kg.Samo sto on pici i neke proteine,tako da ne znam od cega je vise napredovao...

Meni su rekli da kreatin i ne uzimam ako ne planiram da ga krljam redovno,jer se navodno izduvas ako prestanes,pa sam batalio,ici cu i dalje "na suvo" Smiley I ako budem nesto uzeo,uzecu samo cist protein(jednog dana,kad skupim kesh Smile )
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
Cuo sam da je taj kreatin krs, jer se presijava na svetlu izgleda kao kristal, pa se valjda lepi dal za jetru il za bubrege...nemam pojma!!! Ali posto je naj pristupacniji, picu ga jos nekih mesec dana!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Pije moj brat od strica bas taj BioTech-ov,decko je '88 godiste,i za proslih 5-6 meseci je otisao sa 68 na 78kg.Samo sto on pici i neke proteine,tako da ne znam od cega je vise napredovao...

Meni su rekli da kreatin i ne uzimam ako ne planiram da ga krljam redovno,jer se navodno izduvas ako prestanes,pa sam batalio,ici cu i dalje "na suvo" Smiley I ako budem nesto uzeo,uzecu samo cist protein(jednog dana,kad skupim kesh Smile )
To je ogromna mana kreatina.Isao sam sa drugarima uporedno u teretanu.Batalili smo leti da radimo, ovaj sto je pio kreatin 6 meseci uspeo je da nabaci skoro 10 kila za to vreme i imao je ogroman prirast u snazi, ja sam takodje nabacio oko 10 kg bez icega.Kada smo batalili za par meseci on je izgubio cak 8 kg a ja sam ostao gotovo pri istoj kilazi mozda sam izgubio 1-2kg.Ubedjena sam da je to mana kreatina jer sam video x momaka da im se ista situacija desava kod kreatinske kure!Sto je najgore vidno izgube misicavost!?Proteini su zakon, takodje sam video komsiju koji ima katastrofalnu onu najgoru mrsavu muskulaturu, pio je svasta i nije vredelo sve do glutamina, on ga je pocepao, neverovatna promena mu se desila uzimanjem tog suplementa, mada mozda je to sve individualna stvar?Neko me pokaze dobro protein, nekome kreatin a tamo nekom aminokiseline!Ja licno ipak jos necu da pijem nista, sada imam oko 105 kg i najverovatnije cu do kraja godine da skoknem do 115kg pa sta mu posle Bog da.Ima da se kidam od kardio treninga da skinem visak ali sta je tu je...
Svasta, dal je moguce to za bio tech-ov kreatin?Jbg svi znamo da ovo nije nimalo jeftin sport pa se traze bilo kakve ''precice''!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
ja sam pio bio techov kreatin u pilulama i zadovoljan sam bio, posle toga nista nisam pio par meseci pa sam uzeo optimumov kreatin, ali od njega nista nisam dobio, ne mogu da kazem da je smece, ali nisam uopste bio zadovljan. i posle toga sam uzeo 4,5kg proteina i od toga sam nabacio od 6 do 8kg, malo sam varirao sa masom. nekada 88, a nekada 90kg
sada za koji mesec cu da uzmem neki kreatin(nije obican, ne znam sta jos ima u njemu) kazu da je dobra stvar, mada niko od njih to jos nije pio, vec su culi da je dobra stvar pa pricaju. znam samo da se uzima veca doza nego kada pijes cist kreatin.
da li je neko pio stack (ili kako se vec kaze) da li od toga mozes nabaciti masu ili samo dobijas vise snage?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Evo jedne slike od mene!The Real Deal

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Cuo sam da je taj kreatin krs, jer se presijava na svetlu izgleda kao kristal, pa se valjda lepi dal za jetru il za bubrege...nemam pojma!!! Ali posto je naj pristupacniji, picu ga jos nekih mesec dana!!

Ja sam dosad video mozda 3-4 razlicita kreatina,BioTech-ov,Universalov,jedan sam zaboravio i neki Scitec Nutrition,i svi su se presijavali na svetlu Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
A da li je istina, sto pricaju za kreatin koji se presijava na svetlu?? Ne znam koliko je to lose? I koji se onda kreatin ne presijava??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820

To je ogromna mana kreatina.Isao sam sa drugarima uporedno u teretanu.Batalili smo leti da radimo, ovaj sto je pio kreatin 6 meseci uspeo je da nabaci skoro 10 kila za to vreme i imao je ogroman prirast u snazi, ja sam takodje nabacio oko 10 kg bez icega.Kada smo batalili za par meseci on je izgubio cak 8 kg a ja sam ostao gotovo pri istoj kilazi mozda sam izgubio 1-2kg.Ubedjena sam da je to mana kreatina jer sam video x momaka da im se ista situacija desava kod kreatinske kure!Sto je najgore vidno izgube misicavost!?Proteini su zakon, takodje sam video komsiju koji ima katastrofalnu onu najgoru mrsavu muskulaturu, pio je svasta i nije vredelo sve do glutamina, on ga je pocepao, neverovatna promena mu se desila uzimanjem tog suplementa, mada mozda je to sve individualna stvar?Neko me pokaze dobro protein, nekome kreatin a tamo nekom aminokiseline!Ja licno ipak jos necu da pijem nista, sada imam oko 105 kg i najverovatnije cu do kraja godine da skoknem do 115kg pa sta mu posle Bog da.Ima da se kidam od kardio treninga da skinem visak ali sta je tu je...
Svasta, dal je moguce to za bio tech-ov kreatin?Jbg svi znamo da ovo nije nimalo jeftin sport pa se traze bilo kakve ''precice''!?
Planiras da skocis na 115?? Koliko si visok? Ja imam 105, a visok sam 1.98 i postao sam salast, a mislio sam opusteno da na tu visinu mogu 110 kg, i da necu biti debeo, ali jbg, zeznuh se!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Visok sam 1.82, jbg. ide dosta na stomak, sta da mu radim ali imam krupne kosti tako da dobro pakujem masu i na ostalim partijama.Mada kasnije kao sto rekoh kidam se od kardio treninga.Skoknem do obliznjeg terena i pikam po kilometrima, doduse nije mi nimalo lako.Stvarno se bedno osecam prvih mesec dana dok se organizam ne navikne na taj rezim rada.
Znas kako, primetio sam meni da odlicno ide tip vezbanja, vrlo brzo sa osrednjim tezinama.Vrlo se malo odmaram izmedju serija.Kada sam vezbao sa duzim odmorima i vecim tezinama poceo sam da licim na bure od sve te mase a i mnogo sam sala nabacivao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 20:11:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.